T
Tagama
Vendég
Most már meg nem mondom, h hogy' kerestem rá, de találtam olyan képet is, amin kész süti volt, nem ez a gyurma-birka. Tök cukik voltak kidíszítveEz az utóbbi nagyon cuki, de milyen sütit lehet ezzel csinálni???

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: Előfordulhat, hogy ez a funkció egyes böngészőkben nem érhető el.
Most már meg nem mondom, h hogy' kerestem rá, de találtam olyan képet is, amin kész süti volt, nem ez a gyurma-birka. Tök cukik voltak kidíszítveEz az utóbbi nagyon cuki, de milyen sütit lehet ezzel csinálni???
Macs, a hajtogatás azért kell, mert attól lesz leveles. Akkor pedig szépen feljön, és levegős, gyönge lesz, nem fog megégni, és átsül szépen, hidd el. Ilyesmihez tényleg idő kell, ezzel nem lehet kapkodni. Legközelebb hajtogasd, majd meglátod a különbséget.
Egyébként korábban én is konyakospohárral szaggattam![]()
Tudom szőke vagyok, de kajamoly ellenit vettemNa és mi lehetett a bűnös? Amúgy biztos jó csapdát vettél? mert nem mindegy hogy ruhamoly, vagy élelmiszermoly.
Múlthéten sütőtök főzelék, most póréfőzelék volt. De nekem muszáj e mellé húsos kaját csinálni a hét másik két napjára mert kitérünk a hitünkbőlAdjatok tanácsot, mit főzzek!
Már a tököm kivan a tészta-rizs-krumpli Bermuda-háromszögtől... Hiányoznak a zöldségek...
Mit lehet enni télen?
Most előbányásztam két zacskó mirelit spenótot, úgyhogy ma bébipapit eszünk, de az kb. egy evésre lesz elég nálunk, úgyhogy már gondolkodhatok is a következő főzésen.
NaNa alapvetően nem eszik húst - bár lehet, ezt mostanában kicsit megint fellazítjaÉn például ma fogom megcsinálni a régóta áhított toros káposztát, de ha valami zöldségesre vágysz akkor csak simán csinálj párolt zöldséget valami csirkemellfélével nem?
Kezdő vagyok főzés téren tőlem egyenlőre csak ennyire tellett![]()
a gomba az jóóóóóóóó, rántva egyenesen imádom!!!!!Székelykáposztát csináltam múlt héten egyszer...
Mondjuk a póréfőzelékről még nem hallottam... így elsőre rémesen hangzik.
Amúgy a spenóromat Lőrinc nem ette meg.Ilyenkor szoktam rárakni második körben tésztára, és úgy már elfogy, laktatóbb is, meg tovább tart...de akkor ugyanott vagyunk.
Meg a gombapöri megy még nálunk.
Jobb híján csináltam mirelitből majonézes zöldségsalátát.
A káposztátmindig nézegetem, de nem tudom, mit lehet abból csinálni, max a savanyúból.![]()
Jamie 15 meg 30 perces kajái közt van mindenféle, szerintem találni a neten elektronyos formában, nem kell feltételn megvenni a könyvetNa nálunk ez megy: krumplifőzelék, kelkáposzta (abban is krumpli van), spenótos tészta, gombapörkölt, zöldséges rizs, savanyú káposztás rizs, tészta valami bolti szósszal (amikor már megunom, hogy minden nap főzni kell), Esetleg pörkölt nokedlivel (ez is tészta), gnocchi valamilyen szósszal (ez krumpligombóc)..
A múltkor találtam egy jó kelbimbó receptet thai chilli szószba forgatva és megsütve sütőben. Annak sikere volt, de az is csak egy kajálásra volt elég. Ja, rizzsel...
És akkor jön a rakott krumpli, bajor rakott krumpli (savanyú káposztával és csirkemellel), sütőtök egy héten háromszor...
Nagyjából ennyi a repertoár, ha jól végiggondolom. Most így január közepe-vége felé kicsit kezdem unni...