Azért jó, hogy bejelentkeztél közben..
Akkor nekem is van egy kérdésem:
Csináltam csicseriborsó fasírtot, de őzgerincben, mert nem akartam olajban sütni.
Most először megfőztem a csicserit mielőtt bekevertem.
Az a bajom, hogy szétesik a fasírt, pedig van benne két tojás.
Csinált már valaki olyat, ami nem esett szét? Mi a titka?
Akkor nekem is van egy kérdésem:
Csináltam csicseriborsó fasírtot, de őzgerincben, mert nem akartam olajban sütni.
Most először megfőztem a csicserit mielőtt bekevertem.
Az a bajom, hogy szétesik a fasírt, pedig van benne két tojás.
Csinált már valaki olyat, ami nem esett szét? Mi a titka?



Mivel megdagad egy kicsit nekem nem maradt meg különösebben a forma. [photo]64457[/photo] A kerekek már egész jól néznek ki. [photo]64458[/photo]






