Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: Előfordulhat, hogy ez a funkció egyes böngészőkben nem érhető el.
Persze tudom vannak trükkök hogy mivel lehet a hagyma marását elvenni, de idén sikerült egy zsák atomerős hagymát beszerezni amin semmilyen trükk sem segít, fagyasztva is lemarja a fél arcod, nemcsak a szemed...Szerintem erre is van egy tuti módszer. Mással pucoltasdPersze tudom vannak trükkök hogy mivel lehet a hagyma marását elvenni, de idén sikerült egy zsák atomerős hagymát beszerezni amin semmilyen trükk sem segít, fagyasztva is lemarja a fél arcod, nemcsak a szemed...

Ezek után levittem a húst a mélyhűtőbe, aztán ráütöttem a tojást a saját adagomra, savanyú elő, mire ők is fogták magukat és lemásolták a folyamatot... Hiába kérem meg az apjukat, hogy némi főzésre ösztökélje már a 15 és 17 éves a lányait, csak kizárólag a kényszer/éhség viszi rá őket... Az egyik "tanul", a másiknak meg "nincs kedve". Az se nagyon segít, ha félig előkészítve hagyom ott a kaját, némi lelki presszúrával, hogy főzzétek meg, mert apátok is melózik ma, csak akkor állnak neki, ha szimpatikus a kaja és már kopog a szemük, délután 5 körül és ha nem találnak más felfalnivalót ami a fogukra való. A rakott krumplival bekészített sütőt vagy elfelejtik beindítani, vagy szarrá égetik. Ott ülnek mellette és tévéznek, vagy fércbukolnak.... Kéthetente van csak ilyen szóval a leszaromtabletta már régóta bejátszik...
Palacsintasütéssel kombinálva 
Az a tuti 
Ááá, a moly MINDENT átbök, ami zacsi. Csak a műanyag és egyéb dobozokat nem.hát akkor lehet, nem tom. Tényleg furi lenne azért foghagymában.
Amúgy jók ezek az ötleteid Mina, és részvétem a lányok teljes érdektelensége miatt....
itt egy ötletes tárolás, ami szerintem a molyokat is kizárja az adott ételből, de lehet h már ismeritek:
http://www.nosalty.hu/praktika/ujrahasznositott-tarolas
Fokhagymával úgy szoktam , hogy veszek egy nagy kupaccal, megpucolom, és összetörve olajba téve elteszem a hűtőbe egy csavaros üvegben. Így gyorsan és kézbüdösödés nélkül tudok főzni vele. A vöröshagymát meg kisebb adagokban zacsiban a mélyhűtőbe leteszem olyan 4-5 adagonként, és így csak hetente egyszer bőgöm végig a pucolást, szeletelést, nem minden főzés alkalmával...Persze tudom vannak trükkök hogy mivel lehet a hagyma marását elvenni, de idén sikerült egy zsák atomerős hagymát beszerezni amin semmilyen trükk sem segít, fagyasztva is lemarja a fél arcod, nemcsak a szemed...
A fokhagymával én is így szoktam, pár gerezdért nem kenem össze a fokhagymaprést. Fele úgyis benne ragadna. A vöröshagymát annyira nem komálom lefagyasztva, már nem lesz ugyanaz kiengedés után. Viszont ha elsokallom valamibe a hagymavágást, akkor inkább fagyasztok le belőle, mintsem túl hagymás legyen az étel.Én meg a fokhagymaillatotMegyek énImádom a hagymaillatot a kezemen!!!
![]()

Fokhagymával úgy szoktam , hogy veszek egy nagy kupaccal, megpucolom, és összetörve olajba téve elteszem a hűtőbe egy csavaros üvegben. Így gyorsan és kézbüdösödés nélkül tudok főzni vele. A vöröshagymát meg kisebb adagokban zacsiban a mélyhűtőbe leteszem olyan 4-5 adagonként, és így csak hetente egyszer bőgöm végig a pucolást, szeletelést, nem minden főzés alkalmával...Persze tudom vannak trükkök hogy mivel lehet a hagyma marását elvenni, de idén sikerült egy zsák atomerős hagymát beszerezni amin semmilyen trükk sem segít, fagyasztva is lemarja a fél arcod, nemcsak a szemed...
Oxidálódni tényleg nem, mert még hetek múlva is ilyen sárga, vagy enyhén zöld (főleg, ha már nyúlkáltam benne). De neked nem szokott buborékos lenni? Mindig jól átkeverem pedig az olajjal való felöntés után, de mégis tiszta buborék lesz...az olaj meg méginkább, ugyanis nem tud benne oxidálódni semmi a levegőtől elzárva...
Az meg azért levegő... Jó, elromlani nem szokott, de zavar akkor is.
kinagyítva jól látszanak a buborékok

