Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: Előfordulhat, hogy ez a funkció egyes böngészőkben nem érhető el.
Szerintem erre is van egy tuti módszer. Mással pucoltasdPersze tudom vannak trükkök hogy mivel lehet a hagyma marását elvenni, de idén sikerült egy zsák atomerős hagymát beszerezni amin semmilyen trükk sem segít, fagyasztva is lemarja a fél arcod, nemcsak a szemed...
Ááá, a moly MINDENT átbök, ami zacsi. Csak a műanyag és egyéb dobozokat nem.hát akkor lehet, nem tom. Tényleg furi lenne azért foghagymában.
Amúgy jók ezek az ötleteid Mina, és részvétem a lányok teljes érdektelensége miatt....
itt egy ötletes tárolás, ami szerintem a molyokat is kizárja az adott ételből, de lehet h már ismeritek:
http://www.nosalty.hu/praktika/ujrahasznositott-tarolas
A fokhagymával én is így szoktam, pár gerezdért nem kenem össze a fokhagymaprést. Fele úgyis benne ragadna. A vöröshagymát annyira nem komálom lefagyasztva, már nem lesz ugyanaz kiengedés után. Viszont ha elsokallom valamibe a hagymavágást, akkor inkább fagyasztok le belőle, mintsem túl hagymás legyen az étel.Fokhagymával úgy szoktam , hogy veszek egy nagy kupaccal, megpucolom, és összetörve olajba téve elteszem a hűtőbe egy csavaros üvegben. Így gyorsan és kézbüdösödés nélkül tudok főzni vele. A vöröshagymát meg kisebb adagokban zacsiban a mélyhűtőbe leteszem olyan 4-5 adagonként, és így csak hetente egyszer bőgöm végig a pucolást, szeletelést, nem minden főzés alkalmával... Persze tudom vannak trükkök hogy mivel lehet a hagyma marását elvenni, de idén sikerült egy zsák atomerős hagymát beszerezni amin semmilyen trükk sem segít, fagyasztva is lemarja a fél arcod, nemcsak a szemed...
Én meg a fokhagymaillatotMegyek én Imádom a hagymaillatot a kezemen!!!
Fokhagymával úgy szoktam , hogy veszek egy nagy kupaccal, megpucolom, és összetörve olajba téve elteszem a hűtőbe egy csavaros üvegben. Így gyorsan és kézbüdösödés nélkül tudok főzni vele. A vöröshagymát meg kisebb adagokban zacsiban a mélyhűtőbe leteszem olyan 4-5 adagonként, és így csak hetente egyszer bőgöm végig a pucolást, szeletelést, nem minden főzés alkalmával... Persze tudom vannak trükkök hogy mivel lehet a hagyma marását elvenni, de idén sikerült egy zsák atomerős hagymát beszerezni amin semmilyen trükk sem segít, fagyasztva is lemarja a fél arcod, nemcsak a szemed...
Oxidálódni tényleg nem, mert még hetek múlva is ilyen sárga, vagy enyhén zöld (főleg, ha már nyúlkáltam benne). De neked nem szokott buborékos lenni? Mindig jól átkeverem pedig az olajjal való felöntés után, de mégis tiszta buborék lesz Az meg azért levegő... Jó, elromlani nem szokott, de zavar akkor is....az olaj meg méginkább, ugyanis nem tud benne oxidálódni semmi a levegőtől elzárva...