Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: Előfordulhat, hogy ez a funkció egyes böngészőkben nem érhető el.

utána add hozzá a langyos vízet,és csomomentesen kavard össze(lehetőleg géppel). tedd a masszát egy foliában,és hagyd szobahőmérsékleten 30percig... utána újra gépbe,és újra kavarni... 

bodza pálinka receptet nem tudsz véletlenül?![]()
Ha érdekel, ezt szívesen beírom ide.Szívesen elmegyek fő kostolónak!!A férjem most talált egy bodza-pezsgő receptet. Már be is áztatta a hozzávalókat, de szerintem túl soká lesz kész...Ha érdekel, ezt szívesen beírom ide.



Na, ha már írtam a bodzavirág fagyiról, remélem kapok egy pár bodzavirág tányért és szörpöt is csinálok és a recept, ha valaki kedvet kap hozzá:
Bodzavirág szörp
Hozzávalók:
6 l víz
3 kg cukor
10 dkg borkősav
3 felkarikázott citrom
10-15 nagyobb bodzavirág(én többet szoktam,jobban
érződik a bodza ize)
Elkészítés:
a cukrot a vízbe keverem, felforralom, és szirupot főzök belőle. Megvárom, amíg teljesen kihűl, és belekeverem a borkősavat, a citromkarikákat és a bodzavirágokat. Lefedem, és hűvös helyen (hűtőben, spájzban) 1 hétig tárolom. (ez idő alatt minden reggel és este átkeverem az egészet) A hét leteltével literenként 1 késhegynyi natrium-benzonátot keverek a fazékba, majd leszűröm és jó alaposan kimosott üvegekbe töltöm a kész szörpöt. Parafadugóval lezárom, és elteszem a spájzba.

Erre anyu kitalálta hogy spagetti tészta nincs máj viszont sok van és bolgonai por is akad akkor mindent egy lapra kipróbálja hátha legalább a "spagettis májat" megszeretjük. Csinált hozzá rizst mi pedig csont nélkül benyeltük az addig utált májat 
![]()
anyukám csinált :jo
Már 2 adag bodzaszörp is van, remélem el is fog állni.



Ha szereted a balzsamecetet:Mostanában egy elég érdekes és kinézetre ritka csúf de nagyon fini kaját szoktam csinálni :
zöldborsót, zöld zöldbabot, bébi répát mediterrán fűszerekben kevés balzsamecettel olajjal megpárolom, közben újkrumplit előfőzöm majd az egészet összekeverem és egy kicsit lesütöm majd amikor kész még a tűzön megszórom reszelt sajttal egy párszor átkeverem
ritka csúnyán néz ki de nagyon finom



