Zöld Piszok
A CsaM legzöldebb segge
Dinnyeleves?? Az meg milyen?
Gondolom kevés szalonna és hagyma van benne!



Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: Előfordulhat, hogy ez a funkció egyes böngészőkben nem érhető el.
Dinnyeleves?? Az meg milyen?



Köszi! Ezt nekem találták ki!Nagyon fincsi édesség próbáljátok ki!5 perc alatt kész van.
2 doboz natúr joghurt
1 nagy doboz tejföl
fél l tejszín
vaníliás cukor és porcukor ízlés szerint
Ezeket össze kell keverni és ha szeretitek,akkor tehettek bele túrót,gyümölcsöt,babapiskótát.Mindent ami van otthon.Utána hűtő és már ehetiktek is!!fagyi helyett is jó!



Évci! Én ezt a receptet használom, nekem bevált, isteni!!! Mint régen a menzán.
TOJÁSKRÉM: 6 tojást főzz keményre és reszelj le. Ezt a pépet dolgozd össze egy nagy fej apróra vágott vöröshagymával, 8 dkg margarinnal, 2 teáskanál mustárral, és fűszerezd finomra vágott petrezselyemmel, bazsalikommal, borssal, sóval.
Felhasználás előtt pihentesd egy órát a hűvösön.
Sőt ami még az oviban volt a kedvencem, a "halas" kenyér! Azt is szeretem, és mostanában csinálok is. Ha érdekel azt is leírom neked.


Évci! Én ezt a receptet használom, nekem bevált, isteni!!! Mint régen a menzán.
TOJÁSKRÉM: 6 tojást főzz keményre és reszelj le. Ezt a pépet dolgozd össze egy nagy fej apróra vágott vöröshagymával, 8 dkg margarinnal, 2 teáskanál mustárral, és fűszerezd finomra vágott petrezselyemmel, bazsalikommal, borssal, sóval.
Felhasználás előtt pihentesd egy órát a hűvösön.
Sőt ami még az oviban volt a kedvencem, a "halas" kenyér! Azt is szeretem, és mostanában csinálok is. Ha érdekel azt is leírom neked.
Főzhetnékem támadt, azt hiszem hétvégén megvillantom a nem létező konyhatündérségem a kis családomnak.
Ezt néztem ki, szerintem nagyon jól hangzik:Főzhetnékem támadt, azt hiszem hétvégén megvillantom a nem létező konyhatündérségem a kis családomnak.Ezt néztem ki, szerintem nagyon jól hangzik:
Tejszínben sült tepsis csirke füstölt sajttal és füstölt szalonnával
Apukám azt mondta ezentúl én főzzek.
A bor kimaradt, de így is fini volt. Szívvel-lélekkel csináltam és volt egy lelkes segítőtársam is.
Én alig ettem belőle, sokkal jobb látni azt, ha másoknak örömet okozok vele és ízlik a főztöm.
Ja és Bupu is kóstolta, eljött bulizni Tóalmásra és amíg készülődtem, addig a barátaim falatoztak.
Kedvem támadt főzőcskézni, ezentúl azt hiszem gyakrabban teszem. Egészen az első pofáraesésig, vagyis amíg ehetetlent nem alkotok.


)aztán a hússzeleteket előbb lisztbe,majd tojásba forgatom, végül reszeltsajtba.kivajazom a tepsit és az aljára fektetem.
)
)csirke alsó-felső combot.ezeket megtűzdelem fokhagymával, megforgatom Kotányi(nekem a Kotányi a minőség..ez van...de biztos más márkával is ilyen finom lenne..nemtom) sültcsirke fűszersóban.tepsit kivajazom és beleteszem a combokat.a tetejére 2almát és 2 körtét kimagozok és nagyobb darabokba felvágok és a tetejére rakom,majd az egészre mézet öntök.nem kell rá sok,csak ugy kb2 evőkanálnyi.hintés képp.mellé teszek pár szem durvára vágott krumplit és az egészre alufolia kerül.kb 1.5 óra sütés a végén 10-15perc pirosítás és kész.van hús, van köret és minden egy helyen és egy időben lesz kész. mi imádjuk a sült almát és körtét.ráadásul a mézes öntés miatt ami még inkabb karamellizálja az egész cuccost még finomabb.Mmmmm...Istenkirály lett, dánke Szacsókám! Kataaaa, ide kell jönni érte...![]()





