Zöld Piszok
A CsaM legzöldebb segge
Kellett nekem ezt a témát elővenni?!
Mindjárt éhen veszek csak a receptek olvasásától!
Ha már csirkemell:
Egyszer úgy sütöttem meg, hogy elötte fokhagyma pasztában (tubusos unilever) jól megforgattam és hagytam állni nemtom mennyit (lehet napokat ) és utána kevés olajon (lehet hogy oliva volt ) megsütöttem és főtt rízzsel tálaltam magamnak!
Hamar elfogyott mert vagy jó volt vagy éhes voltam!
A pörköltet mindig sok hagymával csinálom(tam), egy részét apróra vágtam, ezzel készítettem el az alapot és később amikor a hús puhulni kezdett és már szaft lett a hagymából akkor adtam hozzá a másik felét a hagymának ami csíkra volt vágva!!!
Amikor ez is megpuhult akkor lett kész!
Esztétikailag igen sokat emelt az étel kinézetén ez és finom is volt, persze én nem csak paprikával fűszereztem!
Sok minden volt benne!!!
Mindjárt éhen veszek csak a receptek olvasásától!
Ha már csirkemell:
Egyszer úgy sütöttem meg, hogy elötte fokhagyma pasztában (tubusos unilever) jól megforgattam és hagytam állni nemtom mennyit (lehet napokat ) és utána kevés olajon (lehet hogy oliva volt ) megsütöttem és főtt rízzsel tálaltam magamnak!
Hamar elfogyott mert vagy jó volt vagy éhes voltam!
A pörköltet mindig sok hagymával csinálom(tam), egy részét apróra vágtam, ezzel készítettem el az alapot és később amikor a hús puhulni kezdett és már szaft lett a hagymából akkor adtam hozzá a másik felét a hagymának ami csíkra volt vágva!!!
Amikor ez is megpuhult akkor lett kész!
Esztétikailag igen sokat emelt az étel kinézetén ez és finom is volt, persze én nem csak paprikával fűszereztem!
Sok minden volt benne!!!