Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: Előfordulhat, hogy ez a funkció egyes böngészőkben nem érhető el.
amikor szeretnél Mondjuk marhára nem a szomszédban laksz, úgyhogy csak az utazái hajlandóságodon múlik, én bármikor szívesen látlak (még 3 hétig, aztán megint kivándorolok egy kicsit... )Mikor mehetek kostolni?
A szállodai szint meg az én háztartásbéli főzésem és a húsleves/alaplé/csontlé hol kapcsolódik?
is-is, mindegy mivel öntöd fel, hagyma kell bele az ételkészítés tankönyv szerinta viz mellé még hagyma? vagy az csak a leveseshez? Elvesztettem a fonalat!
rendben Majd mesélj, bejött-eHm, nem a tankönyv miatt, csak mert utálom az íztelen rizsát, kipróbálom!
Mert azt írtad, h mesterszakács ismerősöd ajánlotta.A szállodai szint meg az én háztartásbéli főzésem és a húsleves/alaplé/csontlé hol kapcsolódik? Franc akar kondért és tömegeket etetni... úgy biztos másként csinálnám.
Azért abban megegyezhetünk, h a "szakács" rizs a legegyszerűbb, a háziasszonyok képesek agyonbonyolítani.egyébként ha már a nagyon előírt párolt rizs készítésnél tartunk, akkor felforrás után - párolás előtt egy kis fej vöröshagymát is kell ám beletenni hivatalosan... és a felöntése valóban csontlével VAGY vízzel kivitelezendő A hagyma szépen megfő benne egyébként és én azt is szeretem megenni vele, meg a rizsbe belefőtt ízét is szeretem, nem hagymaízű lesz a rizs, hanem valami egészen különös, de finom íze lesz tőle... nem mindig kívánom ezt a fajta ízét a rizsnek, meg lustaságból is legtöbbször kihagyom, de ha már ragaszkodunk a szakácsoknak oktatott rizshez, akkor ez is hozzátartozik
én nem bonyolítom túl sztem, majdnem szakács-rizst főzök Csak nem sütőben és nem fedő alatt, hanem a platnin és fedő nélkül - de ettől nekem még egyszerűbb isAzért abban megegyezhetünk, h a "szakács" rizs a legegyszerűbb, a háziasszonyok képesek agyonbonyolítani.
Egyáltalán nem rád értettem az agyonbonyolítástén nem bonyolítom túl sztem, majdnem szakács-rizst főzök Csak nem sütőben és nem fedő alatt, hanem a platnin és fedő nélkül - de ettől nekem még egyszerűbb is
Azért annyira nem nagy Bpamikor szeretnél Mondjuk marhára nem a szomszédban laksz, úgyhogy csak az utazái hajlandóságodon múlik, én bármikor szívesen látlak (még 3 hétig, aztán megint kivándorolok egy kicsit... )
A lehetséges hibák:
-túl erős tűz
-túl kevés / túl sok víz
-túl hosszan hagyod a tűzön.
Ha túl kevés a víz, akkor még kemény is marad, és összeáll. Ha túl sok a víz, akkor meg, -mivel az alja már odakapott- nem engedi át úgy a hőt, és nem bír kipárologni/felszívódni a többlet, és emiatt áll össze. Ha pedig ennek érdekében növeled a hőfokot, akkor csak mégjobban megég az alja.
Egyébként milyen a tűzhelyed? Gáz (láng), vagy elekromos (platni vagy kerámialap)?