Vasárnap Sajtos húst sütöttem (hülyebiztos recept)
Karajszeletek
Só
Bors
Liszt
Tojás
Sajt soksoksok
Egy kispohár tejföl
Olaj
A husit kiklopfljuk, sózzuk-borsozzuk (ízlés szerint), majd "bepanírozzuk" liszt-tojás-sajt sorrendben, és a szeleteket tűzálló tál aljára tesszük. A végén megkenjük tejföllel, olajat öntünk a tetejére, lefedjük alufóliával, és 180 fokos sütőben 45-50 percig sütjük, majd kivesszük, levesszük az alufóliát, megszórjuk még sajttal és így "csupaszon" visszetsszük. Az eredeti recept 5 percet ír, én tovább hagytam bent, hogy szépen meg is piruljon a sajt a tetején. Köretnek én krumplit csináltam, talán ez passzol hozzá a legjobban, de ez ízlés dolga. Savanyúsággal nagyon fincsi.
Karajszeletek
Só
Bors
Liszt
Tojás
Sajt soksoksok
Egy kispohár tejföl
Olaj
A husit kiklopfljuk, sózzuk-borsozzuk (ízlés szerint), majd "bepanírozzuk" liszt-tojás-sajt sorrendben, és a szeleteket tűzálló tál aljára tesszük. A végén megkenjük tejföllel, olajat öntünk a tetejére, lefedjük alufóliával, és 180 fokos sütőben 45-50 percig sütjük, majd kivesszük, levesszük az alufóliát, megszórjuk még sajttal és így "csupaszon" visszetsszük. Az eredeti recept 5 percet ír, én tovább hagytam bent, hogy szépen meg is piruljon a sajt a tetején. Köretnek én krumplit csináltam, talán ez passzol hozzá a legjobban, de ez ízlés dolga. Savanyúsággal nagyon fincsi.