Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: Előfordulhat, hogy ez a funkció egyes böngészőkben nem érhető el.
Én arra gondoltam, hogy a végén az olívától pereg esetleg, az akadályozná meg, hogy összeszerelmesedjenek.Szeletelni Én azt hittem a tuti jó pergős rizs recepted küldöd majd el
De azért köszönöm!! Egyszer kiproszilom hátha nekem bejön!
Már olyan mérges voltam ,hogy nekem nem sikerül ,hogy vettem egy gyorsrizst ,de nekem az sem pergett pedig anyukám azt mondta ,hogy azt nem lehet elcseszni
A hagymát még a vízbe kell rakni? Én úgy tudtam, az már csak az önmagában elpárolódós szakaszban kell...sajnos rizst nem tudok termeszteni a kertben, muszáj vennem - így máris "ipari" terméket eszem... de ugyanez a helyzet részemről a tésztával, a hússal, a zöldséggel, bármivel - nem tudom kikerülni... pedig tényleg jó lenne...
Bae: a pergősség és a fűszeresség nem zárja ki egymást Só helyett rakhatsz leveskockát, vegetát, fűszerkeveréket a rizsbe; víz helyett pedig felöntheted húslevessel, zöldséglevesssel, csontlével, vagy amivel szeretnéd - a végeredményt nem befolyásolja Sőt, a "hivatalos" szakács-szakácskönyv szerint egy kis fej hagymát kell tenni a rizsbe a felöntéskor - egészen furcsa, "éttermi" ízt ad a rizsnek különben, én imádom, de sokan nem szeretik
akkor nyers marad és szerintem az íze sem fő úgy bele a rizsbe...A hagymát még a vízbe kell rakni? Én úgy tudtam, az már csak az önmagában elpárolódós szakaszban kell...
De, igen Legalábbis nekem működikakkor nyers marad és szerintem az íze sem fő úgy bele a rizsbe...
Nem, azon a fokon már nincs alatta gáz, csak hagyom, hadd legyen el a fedő alatt magában a hagymával.Akkor ezért ég le. Mert ha azon a ponton még ott nekiállsz főzni addig míg szétfő a hagyma, tuti lekapja az alját.
sajnos rizst nem tudok termeszteni a kertben, muszáj vennem - így máris "ipari" terméket eszem... de ugyanez a helyzet részemről a tésztával, a hússal, a zöldséggel, bármivel - nem tudom kikerülni... pedig tényleg jó lenne...
Bae: a pergősség és a fűszeresség nem zárja ki egymást Só helyett rakhatsz leveskockát, vegetát, fűszerkeveréket a rizsbe; víz helyett pedig felöntheted húslevessel, zöldséglevesssel, csontlével, vagy amivel szeretnéd - a végeredményt nem befolyásolja Sőt, a "hivatalos" szakács-szakácskönyv szerint egy kis fej hagymát kell tenni a rizsbe a felöntéskor - egészen furcsa, "éttermi" ízt ad a rizsnek különben, én imádom, de sokan nem szeretik
Én arra gondoltam, hogy a végén az olívától pereg esetleg, az akadályozná meg, hogy összeszerelmesedjenek.
De legközelebb akkor a folyadék mellé dobom inkább a zöldséglevest
Rántást? Nem habarást? Amúgy én úgy láttam anyukámtól, hogy amikor kész van a rántással, habarással, mindig vesz ki a forró levesből vagy főzelékből, amolyan keszonba s úgy nem ugrik össze. Nekem is bejött ez a módszer.Ha kibeszéltük a rizst, jöhet a rántás. Tegnap karfiollevest csináltam éa a lisztgalacsinok megint ott úsznak a grizgaluskák mellett...