MotoZem készítsd fel amotorodat az új szezonra

Főzés

Nahát itt a tél és a "kocsonyaszezon". :)
Ez az étel eléggé megosztja az embereket!
Van aki nagyon szereti ecettel, citrommal, van aki pedig a falra mászik tőle!

A kocsonyakészítésnek különböző trükkjei vannak, hogy ne legyen zsíros, vagy zavaros.

Ti hogy szoktátok készíteni?

(én ma azt főzök KTm is szereti, meg én is) :)
 
Én nagyon szeretem a kocsonyát. :)
De soha nem főztem még, pedig már pár éve külön háztartáson vagyok... az az oka, hogy a fiúk nincsenek oda érte, magamnak meg nincs kedvem. Régebben anyukám mindig csinált, de mióta apu meghalt, már nincs kedve főzöcskézni. Azért mindig akadnak jóravaló, dolgos emberek, akik megajándékoznak 1-2 tányér kocsonyával, hogy ne fájjon rá annyira a fogam... :)
 
Hát Csacskám, még csak most tettem fel főni a malacdarabokat, de ha jól sikerült és 1-2napon belülerre jársz, akkor szeretettel várlak egy tányér kocsonyára. :)
Az én szüleim is nagy kocsonyakészítők. :)
 
Hát Csacskám, még csak most tettem fel főni a malacdarabokat, de ha jól sikerült és 1-2napon belülerre jársz, akkor szeretettel várlak egy tányér kocsonyára. :)
Az én szüleim is nagy kocsonyakészítők. :)

Na, akkor még inkább szorgalmazni fogom a tőletek való indulást szombaton... :liheg: (ez most itt egy csöpögős nyálú szmájli), köszi!! :)
 
végy egy zacskó paprikáscsirke izü knor spagetteriat,öntsd fél liter forró vizbe,majd kevergesd,7 per mulva vedd le a türöl és párold 10 percig.(elkészítése csak nagytudásu,profi szakácsoknak ajánlott).könnyü elrontani....
 
Figyeljé már te killgyerek!

A zacskós kaja, többnyire szxr, sokkal könnyebb elrontani, mintha magad főznél.
Vegyél egy szakácskönyv kezdőknek nevű valamit és kövesd az útmutatásait, úgy még sikerélményed is származhat belőle. :)

A reklám félrevezető! :D Az ennyire jócsajokat(mint a reklámban) nem paprikáscsirke ízű valamivel kell elbűvölni, hanem a 4Seasons étlapjával és asztalfoglalással. :D:D:D

végy egy zacskó paprikáscsirke izü knor spagetteriat,öntsd fél liter forró vizbe,majd kevergesd,7 per mulva vedd le a türöl és párold 10 percig.(elkészítése csak nagytudásu,profi szakácsoknak ajánlott).könnyü elrontani....
 
Figyeljé már te killgyerek!

A zacskós kaja, többnyire szxr, sokkal könnyebb elrontani, mintha magad főznél.
Vegyél egy szakácskönyv kezdőknek nevű valamit és kövesd az útmutatásait, úgy még sikerélményed is származhat belőle. :)

A reklám félrevezető! :D Az ennyire jócsajokat(mint a reklámban) nem paprikáscsirke ízű valamivel kell elbűvölni, hanem a 4Seasons étlapjával és asztalfoglalással. :D:D:D

Csak épp a zacskóssz@r még ha olyan is, tényleg elkészül pár perc alatt. Nagy előny a hozzám hasonló szerencsétleneknek, akik hazarohannak suli után, és egy óra múlva indulniuk is kell dolgozni:S
 
Hát nehogy azt hidd, hogy én nem tartok itthon zacskós szxrt végszükség esetére! :D

De azzal nem etetném a pasim. ;)
De nekem megteszik a rettenet 3perc alatt kéx tésztaleves is ha éppen éhen akarok halni. :)

De valahogy mostanában nem az éhenhalásra gyúrunk...tegnap elmentünk a Kolbászdába(ahol a CSAMos sörözés volt) újra és bevágtunk fejenként egy sült csülköt, boros párolt káposztával, bajor krumplisalátával. :D
Le is öblítettük a kaját jól jónéhány barna sörrel. ;)
Hiszen az apoláris cuccok, mint a csülök, csak apoláris oldószerben oldódnak jól, mint a barnasör. :) Tiszta kémia. :D

Szóval ha tavasszal 100kg-s leszek, mint KTm, akkor majd visszaolvasom ebben a topicban, hogy miért is lehet ez. :D:D:D
Csak épp a zacskóssz@r még ha olyan is, tényleg elkészül pár perc alatt. Nagy előny a hozzám hasonló szerencsétleneknek, akik hazarohannak suli után, és egy óra múlva indulniuk is kell dolgozni:S
 
Hát nehogy azt hidd, hogy én nem tartok itthon zacskós szxrt végszükség esetére!

De azzal nem etetném a pasim. ;)
De nekem megteszik a rettenet 3perc alatt kéx tésztaleves is ha éppen éhen akarok halni.

De valahogy mostanában nem az éhenhalásra gyúrunk...tegnap elmentünk a Kolbászdába(ahol a CSAMos sörözés volt) újra és bevágtunk fejenként egy sült csülköt, boros párolt káposztával, bajor krumplisalátával. :D
Le is öblítettük a kaját jól jónéhány barna sörrel. ;)
Hiszen az apoláris cuccok, mint a csülök, csak apoláris oldószerben oldódnak jól, mint a barnasör. :) Tiszta kémia. :D

Szóval ha tavasszal 100kg-s leszek, mint KTm, akkor majd visszaolvasom ebben a topicban, hogy miért is lehet ez. :D:D:D

Én leteszteltem tegnap a szép új pasimat: megeszi a műanyag szarokat, és még csak nem is nagyon berzenkedett. Persze lehet, hogy csak azért, mert a., edzés után volt és olyankor mindig éhes az ember vagy b., jóóó forrón adtam elé, nehogy érezze az ízét:D

Amúgy meg a Kolbászda nekünk is újdonat törzshelyünkké változott BiG haverommal, hiszen a barna búzasör nagyon vonzó feature:)
 
Én leteszteltem tegnap a szép új pasimat: megeszi a műanyag szarokat, és még csak nem is nagyon berzenkedett. Persze lehet, hogy csak azért, mert a., edzés után volt és olyankor mindig éhes az ember vagy b., jóóó forrón adtam elé, nehogy érezze az ízét:D

Amúgy meg a Kolbászda nekünk is újdonat törzshelyünkké változott BiG haverommal, hiszen a barna búzasör nagyon vonzó feature:)

Naa új haver????Mit hallok???;)
 

Minőségi motoros kabát valódi bőrből - MotoZem

Legújabb blogbejegyzések

  • 15/2025 Végre motoros téma
    Végre tényleg megérkezett a jó idő, a tavasz, a motoros zsongás...
    • Vickancs
    • Frissítve:
  • 14/2025 Terepbejárás
    Heti szinten járunk tréningezni a kutyákkal, mindig próbálunk új...
    • Vickancs
    • Frissítve:
  • 14/2025 Tréning
    A héten vezetéstechnikai tréningen voltam a safetynél. Megküzdöttem a...
    • MannaCBF
    • Frissítve:
  • 13/2025 Más nézőpont
    Szokták mondani, hogy a Tavasz a megújulásról szól, hát most rám is...
    • Vickancs
    • Frissítve:
  • 13/2025 Retro múzeum és Csákvár
    Hétköznap a retro múzeumban voltam szülinapozáson, és amikor este...
    • MannaCBF
    • Frissítve:

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére