Nincs bocsánat (de azért szeretünk. Csak mostanában egy kicsit túlérzékenynek tűnsz).Bocsánat,hogy élek!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: Előfordulhat, hogy ez a funkció egyes böngészőkben nem érhető el.
Nincs bocsánat (de azért szeretünk. Csak mostanában egy kicsit túlérzékenynek tűnsz).Bocsánat,hogy élek!!
Nahát itt a tél és a "kocsonyaszezon".
Ez az étel eléggé megosztja az embereket!
Van aki nagyon szereti ecettel, citrommal, van aki pedig a falra mászik tőle!
A kocsonyakészítésnek különböző trükkjei vannak, hogy ne legyen zsíros, vagy zavaros.
Ti hogy szoktátok készíteni?
(én ma azt főzök KTm is szereti, meg én is)
Én leteszteltem tegnap a szép új pasimat: megeszi a műanyag szarokat, és még csak nem is nagyon berzenkedett. Persze lehet, hogy csak azért, mert a., edzés után volt és olyankor mindig éhes az ember vagy b., jóóó forrón adtam elé, nehogy érezze az ízét
Amúgy meg a Kolbászda nekünk is újdonat törzshelyünkké változott BiG haverommal, hiszen a barna búzasör nagyon vonzó feature
Fogadjunk olyan éhes volt, hogy utána mosogatnod sem kellett, mert megette a tányért és az evőeszközöket is.
Jah a Kolbászda jóhely, de amikor voltunk akkor (is) nagyon tele volt.
Gazdasági világválság????
Mindenki 2500Ftos csülköt zabált és öntötte utána a nem túl olcsó barnasört...
Ez a szakácsok átka Bendzso...mert te is biztos elkóstolgatod közben a kaját, aztán jóllaksz tőle.
Ez úgy nézki, ez nálam is így van! Sokszor mire elkészülök vele már nem kell!! Csak húzom az orromat, ha még is enni kell belőle!!Ez a szakácsok átka Bendzso...mert te is biztos elkóstolgatod közben a kaját, aztán jóllaksz tőle.
Ez úgy nézki, ez nálam is így van! Sokszor mire elkészülök vele már nem kell!! Csak húzom az orromat, ha még is enni kell belőle!!
Megyek, főzök egy kis tésztát... nyami. Bármikor bármennyit.