Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Főzés

Itt a vasárnapi ebéd szezámos csirkemell rizibizivel és szőlő-szilva felfújt szilva nélkül:D
 
Ismét a segítségét kérem a tapasztalt háziasszonyoknak!

Valamelyik nap Bettykémnél ettem egy kisüveges baromi csípős mustárt, ami nagyon bejött és Londonból hozták régebben.
Elmentem több boltba is, de csak a szokásos felhozatalt találtam.
Neten pedig nem találtam receptet.

Ti tudjátok vajon, hogy hogyan kell gonosz-csípős mustárt előállítani házilag?

Köszönöm a tippeket!
 
Ismét a segítségét kérem a tapasztalt háziasszonyoknak!

Valamelyik nap Bettykémnél ettem egy kisüveges baromi csípős mustárt, ami nagyon bejött és Londonból hozták régebben.
Elmentem több boltba is, de csak a szokásos felhozatalt találtam.
Neten pedig nem találtam receptet.

Ti tudjátok vajon, hogy hogyan kell gonosz-csípős mustárt előállítani házilag?

Köszönöm a tippeket!

szia! nem nevezném magam tapasztaltnak.. háziasszonynak meg végképp :Dde én vettem már nagyon csípős mustárt, dijoni-t a tesco-ban. onnan ismered meg, h elég kicsi üvegben van, de aranyárban :hi-hi:a legfinomabbakban még a mustármag is benne van..
 
Köszönöm Nordizka!

Tudod a dijoni magos az kutyfxsz sem ahhoz képest, amit én ettem, az abszolút nem csípős.

De most feltalátam a kanálban a mélyedést(mivel megsült a kolbász és nem akartam sima mustárral enni):
Sima mustár+fekete bors+fehér bors+koriander+őrült babérlevél+sok hot pepper sauce+borsos-mustáros pác+kicsi méz.

Nah ez csípős, mint atom. :D
 
Fúúúúú, olyat már ettem!
Elég kiábrándító ízjelenség a chiliscsokis fagyi. :)

Olyansmi, mint a fokhagymás nyalóka, vagy a húsos rétes. :)
 
Ma húsoscsontból készült levest főztem csigatésztával, utána túros csuszát házi túróval, tejföllel, bőségesen megszórva mangalica szalonnájából kisütött töpörtyűvel, és ezt az egészet aranysárgára sütöttem.
 
Kifejlesztettem egy új pácot. Baromi vékonyra vágott csirkemellet pácoltam benne egy napig, majd a pácból kivéve kevés olajban kisütöttem, szerintem qrvajó lett.
Holnap ezt eszi majd Lököttke, birge, Jeges, Máté meg KT. :)

Szóval a pác alapanyagai:
mustár, kevés olaj, vegeta, őrölt fekete és fehérbors, babérlevél, koriander, zúzott borókabogyó, kevés zsálya, sok paszírozott fokhagyma, kevés vörösbor és ugyanannyi fütyülős mézes barackpálinka(ez a lényege). :)
 
Kifejlesztettem egy új pácot. Baromi vékonyra vágott csirkemellet pácoltam benne egy napig, majd a pácból kivéve kevés olajban kisütöttem, szerintem qrvajó lett.
Holnap ezt eszi majd Lököttke, birge, Jeges, Máté meg KT. :)

Szóval a pác alapanyagai:
mustár, kevés olaj, vegeta, őrölt fekete és fehérbors, babérlevél, koriander, zúzott borókabogyó, kevés zsálya, sok paszírozott fokhagyma, kevés vörösbor és ugyanannyi fütyülős mézes barackpálinka(ez a lényege). :)
Nyami! Nagyon jól hangzik.. csak hagyjatok belőle a későn érkezőknek is:D
 
Marad birge, nyugi. :)Megvárunk a kajával. :)

Piát mindenki hoz, a választás szabadságát piaügyben meghagyom Nektek! :)
 
Nah Csajok, a nyakunkon van Márton-nap(nov. 10-11.)!!!
Ki mivel készül rá? Van bevált receptetek?

Ugye, mind tudjuk: "Aki Márton napján ludat nem eszik, az egész évben majd éhezik."
 

Legújabb blogbejegyzések

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére