Lemondtál róla!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: Előfordulhat, hogy ez a funkció egyes böngészőkben nem érhető el.
Lemondtál róla!
De! Mást választottál helyette(m)!
Rétest eszem rétessel!
Ismét a segítségét kérem a tapasztalt háziasszonyoknak!
Valamelyik nap Bettykémnél ettem egy kisüveges baromi csípős mustárt, ami nagyon bejött és Londonból hozták régebben.
Elmentem több boltba is, de csak a szokásos felhozatalt találtam.
Neten pedig nem találtam receptet.
Ti tudjátok vajon, hogy hogyan kell gonosz-csípős mustárt előállítani házilag?
Köszönöm a tippeket!
úgy látom te is csípősmániás vagy :csa akkor javaslom, hogy látogasd meg a XVI.ker. Szlovák úton lévő cukrászdát, és kóstold meg a chilis csoki nevezetű fagyit...nem fogod megbánni!Nah ez csípős, mint atom.
Ezek rajta a legjobbak!!vörösbor és ugyanannyi fütyülős mézes barackpálinka(ez a lényege).
Nyami! Nagyon jól hangzik.. csak hagyjatok belőle a későn érkezőknek isKifejlesztettem egy új pácot. Baromi vékonyra vágott csirkemellet pácoltam benne egy napig, majd a pácból kivéve kevés olajban kisütöttem, szerintem qrvajó lett.
Holnap ezt eszi majd Lököttke, birge, Jeges, Máté meg KT.
Szóval a pác alapanyagai:
mustár, kevés olaj, vegeta, őrölt fekete és fehérbors, babérlevél, koriander, zúzott borókabogyó, kevés zsálya, sok paszírozott fokhagyma, kevés vörösbor és ugyanannyi fütyülős mézes barackpálinka(ez a lényege).
Szerintem életemben nem ettem még ludat....Nah Csajok, a nyakunkon van Márton-nap(nov. 10-11.)!!!
Ki mivel készül rá? Van bevált receptetek?
Ugye, mind tudjuk: "Aki Márton napján ludat nem eszik, az egész évben majd éhezik."