Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Főzés

Én ezen képedtem el a minap:


Azt szeretném tudni, h az odapöttyintett mártások hogy lesznek négyzetalakúak (sztem hűtik alulról az asztalt, de akkor is...), meg azért megnézném őket evés közben is... :D
 
Hm. És min van? Azon a terítőn, amin előtte a vacsit ették? És hogyan eszik meg? És mennyibe kerül egy ilyen? :D
 
Simán az asztallapon. Ez egy Michelin 3 csillagos étterem, szóval elképzelheted, h kb annyiba kerülhet csak ez a "desszert", mint a kettőnk fizetése együtt. Hacsak nem alábecsültem...
Bár a sarki krimóban simán az abrosz néz ki így a trehány vendégek után :D
 
Simán az asztallapon. Ez egy Michelin 3 csillagos étterem, szóval elképzelheted, h kb annyiba kerülhet csak ez a "desszert", mint a kettőnk fizetése együtt. Hacsak nem alábecsültem...
Bár a sarki krimóban simán az abrosz néz ki így a trehány vendégek után :D
Jaj, el is felejtettem, hogy a csillagok számával a mennyiség csökken és a minőség meg nő. Mindegy én túl proli vagyok ehhez :D (úgy gondoltad, hogy az éves fizunk, együtt meg egy családi költségvetés ugye? :D)
 
Jaj, el is felejtettem, hogy a csillagok számával a mennyiség csökken és a minőség meg nő. Mindegy én túl proli vagyok ehhez :D (úgy gondoltad, hogy az éves fizunk, együtt meg egy családi költségvetés ugye? :D)
Nemcsak a minőség, hanem az ár is... :)
Jaaaa, azért nem írtam a fizetésünkről, h havi vagy éves, vagy mi, mert így elég tág fogalom, és talán valahova befér az az ár :D
 
Ezt sem értettem az elején, h miért kerülgeti azt a bödönt, mért nem teszi el az útból? Aztán kiderül, h az a desszert :D
Odavágja a végén, h neszeb+, egyél :D
 
Szóval ez bevett szokás. Valószínű az lehet itt a probléma, hogy kevés ilyen csillagosba jártam életembe :D
 
Ezt sem értettem az elején, h miért kerülgeti azt a bödönt, mért nem teszi el az útból? Aztán kiderül, h az a desszert :D
Odavágja a végén, h neszeb+, egyél :D
Mi van ezekbe a tojásokba? És mitől ilyen szép a szósz? Már állagra is. Folyós, de nem megy arrébb ahogy odakeni :D
 
Én ezen képedtem el a minap:


Azt szeretném tudni, h az odapöttyintett mártások hogy lesznek négyzetalakúak (sztem hűtik alulról az asztalt, de akkor is...), meg azért megnézném őket evés közben is... :D
Lehet tudatlan vagyok, de ennek mi értelme? Én nagyon szeretem az egyszerű vaníliás palacsintát is, nekem tökéletesen megfelel :D
 
Ezt a tojás-összetörős cuccot sehogy se fogom megérteni... S ezért fizetnek. Nem megyek ilyen drága étterembe se, az is biztos :D
 
hát, én is azt hiszem, egészen más társadalmi osztályban nevelkedtem... nekem a desszert ne vagyonokba kerülő műalkotás legyen, hanem óriási adag finom édesség rengeteg tejszínhabbal :D Csatlakozom Babuhoz: én is proli vagyok, na :D
 
én tejszínhabot nem kérek :D
jaaaaaaaj, ne mondd már, hogy nem szereted a tejszínhabot?!?!?? Hát hogy' lehet azt nem szeretni???? :eek: Sose fért a fejembe, a mai napig elképedek, mikor az étteremben is a vendégek megrendelik a fagyikelyhet - tejszínhab nélkül... hát most egy világ omlott össze bennem, hogy Te sem szereted :D
 
De, pedig utálom :boa: Ha pl. sütin is túl sok van, inkább leszedegetem. Na jó, kávéban még elmegy. Azért nem szeretem, mert semmi íze, de tetejében jó zsíros.
 
De, pedig utálom :boa: Ha pl. sütin is túl sok van, inkább leszedegetem. Na jó, kávéban még elmegy. Azért nem szeretem, mert semmi íze, de tetejében jó zsíros.
Minden márka más. Van aminek tényleg semmilyen íze, de van olyan, ami finom édeskés. A legjobb a házilag készített. Volt egy idő, hogy a kúton mi csináltuk, egyszer kissé több cukor került bele, mint kellett volna. Senki nem cukrozta a kávéját :D
 

Legújabb blogbejegyzések

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére