Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Főzés

A gyümölcsökből célszerű egyszerre csak egy fajtát enni, és mivel - különösen a savasabbak - sokkal hamarabb emésztődnek minden más ételnél, ezért ajánlott - az erjedés, alkohol képződés elkerülése érdekében - önmagukban fogyasztani őket. Étkezés előtt minimum egy órával, vagy után 2-3-mal
Persze aki cefrézni akar....:D
 
Utoljára módosítva:
Csak amulok miket tudtok.En eszem ha ehes vagyok gyümölcsöt ha megkivanom es igy vagyok a kaveval sörrel borral is.
Elvemeradok??:)
 
abszolút egészséges bioebédem volt ;) Rakottkrumpli házi kolbival és saját termesztésű hagymával, jóóóó sok tejföllel. mmmmm... :D így már kibírom a délutáni melót.
 
A gyümölcsökből célszerű egyszerre csak egy fajtát enni, és mivel - különösen a savasabbak - sokkal hamarabb emésztődnek minden más ételnél, ezért ajánlott - az erjedés, alkohol képződés elkerülése érdekében - önmagukban fogyasztani őket. Étkezés előtt vagy után minimum fél órával.
Persze aki cefrézni akar....:D

nemerdekel, nemhiszekbenne:p:p:p
:D
 
A gyümölcsökből célszerű egyszerre csak egy fajtát enni, és mivel - különösen a savasabbak - sokkal hamarabb emésztődnek minden más ételnél, ezért ajánlott - az erjedés, alkohol képződés elkerülése érdekében - önmagukban fogyasztani őket. Étkezés előtt vagy után minimum fél órával.
Persze aki cefrézni akar....:D
És a gyümisali?
 
Csak amulok miket tudtok.En eszem ha ehes vagyok gyümölcsöt ha megkivanom es igy vagyok a kaveval sörrel borral is.
Elvemeradok??:)

Egy ideig biztos! ;)
Régen akkor ettünk gyümölcsöt, ha megkivántuk - és érett éppen a fákon.
Ma már láttam, megjelent az eper. Akkora, mint a fél öklöm. Ez tuti nem normális. Ehetünk licsi, kiwit, ki sem tudom mondani mi mindeneket, de nem tudjuk, mire való az asztalt szilva, fogalmunk sincs a nálunk őshonos sárgabarack elképesztő gyógyító hatásairól. És sajna az étkezési kultúránk is odaveszett, de ez csak az én szerény véleményem.
Szóval, kedves Hajós, nem azzal van a baj, hogy megeszed-iszod, amit megkívánsz, hanem azzal, hogy már régen rosszak a beidegződéseink, és a fele sem igaz annak, amit a testünk "kíván". Szerintem.
Egyébként mindenki úgy étkezik, ahogy akar, én csak ismerek másféle információkat, és azt mondom, amit az egyszeri parkoló őr: "Én szótam".:D
 
Egy ideig biztos! ;)
Régen akkor ettünk gyümölcsöt, ha megkivántuk - és érett éppen a fákon.
Ma már láttam, megjelent az eper. Akkora, mint a fél öklöm. Ez tuti nem normális. Ehetünk licsi, kiwit, ki sem tudom mondani mi mindeneket, de nem tudjuk, mire való az asztalt szilva, fogalmunk sincs a nálunk őshonos sárgabarack elképesztő gyógyító hatásairól. És sajna az étkezési kultúránk is odaveszett, de ez csak az én szerény véleményem.
Szóval, kedves Hajós, nem azzal van a baj, hogy megeszed-iszod, amit megkívánsz, hanem azzal, hogy már régen rosszak a beidegződéseink, és a fele sem igaz annak, amit a testünk "kíván". Szerintem.
Egyébként mindenki úgy étkezik, ahogy akar, én csak ismerek másféle információkat, és azt mondom, amit az egyszeri parkoló őr: "Én szótam".:D

Biztos igazad van nagyreszt nem tudom.Feleannyi ideig maradok elve mint amenyit mar eltem es abbol meg vagy 20 evet motorozok mar nincs bal:)Nem tudom ha en megkivantam akkor a testem is.Ami nekem nem tetszik az ezs a sok mü gyümölcs igen regen akkor es azt a gyümölcsöt ettük ami megerett.Srac koromba a Simson mopeddal is elmentem mindenhova es szinte jol laktam az utszeli szeder fakrol.Ebben igazat adok nem a Tescos mü gyartott gyümölcsöt kell enni.Na es szerintem tul nagy a hühö mostanaban es tuzl sokanakarnak pent keresni ezekkel a mit hogy mikor együnk könyvekkel jo tanacsokkal.:)
 
Tök jót fejlesztettem.

Mivel rántásban amúgy sem voltam valami profi, meg különben sem egészséges, kitaláltam, hogy vöröslencsével sűrítek eztán. Tök jól bejött.
Hétvégén a kelkáposzta főzelék is bomba lett így, most pedig a babfőzelék.. kicsit brutál lehet a végeredmény, de az íze nagyon finom, és jól is néz ki.
 
Én spec. imádom a vörös lencsét (ami mellesleg csak nyersen vörös;)). Szinte nem is kell főzni, ezért tök jó ötlet. Ha nincs otthon, jó megoldás még az, hogy a zöldség felét kivesszük "dísznek", és a maradékot simára turmixoljuk a liszt kiváltására.
 
Én még soha nem ettem vörös lencsét, a hagyományost igen, de azt hiszem be fogom szerezni most már.
Sima liszt helyett teljes kiőrlésű tönköly lisztet használok, az is egészséges. Rizs helyett viszont tönköly rizst, nekem nagyon bejött, finom.
 
Én múltkor rakott tésztát csináltam. Nagyon finom és egyszerű...

Vesztek hozzá darált húst, összevágtok hagymát, megpirítjátok és a húst hozzá teszitek. Majd kell bele, majoranna, bazsalikom, bors fekete és színes.... én mindenbe teszek ételvarázst... esetleg mehet bele metélő hagyma, fokhagyma stb... ezt megfőzzük. Közben a spirál (fusilli) tésztát kifőzzük sós vízbe. Tepsit kivajazunk és a kész megfőtt tésztát bele tesszük... 1 nagy tejfölt bele borítunk és egy konzerv kukoricát. Majd a darált húst, a levét ne tegyük rá... keverjük össze a tepsibe szórjuk meg sajttal és a végén 2 doboz habtejszínt öntsünk rá és be a sütőbe... nyáron mehet bele új hagyma stb.... mi nagyon szeretjük....
 
Én múltkor rakott tésztát csináltam. Nagyon finom és egyszerű...

Vesztek hozzá darált húst, összevágtok hagymát, megpirítjátok és a húst hozzá teszitek. Majd kell bele, majoranna, bazsalikom, bors fekete és színes.... én mindenbe teszek ételvarázst... esetleg mehet bele metélő hagyma, fokhagyma stb... ezt megfőzzük. Közben a spirál (fusilli) tésztát kifőzzük sós vízbe. Tepsit kivajazunk és a kész megfőtt tésztát bele tesszük... 1 nagy tejfölt bele borítunk és egy konzerv kukoricát. Majd a darált húst, a levét ne tegyük rá... keverjük össze a tepsibe szórjuk meg sajttal és a végén 2 doboz habtejszínt öntsünk rá és be a sütőbe... nyáron mehet bele új hagyma stb.... mi nagyon szeretjük....
jól hangzik, csak ki kéne próbálni
 

Legújabb blogbejegyzések

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére