Kisvirag
Gyalog
nem bonyolult egyáltalán. csak kissé időigényes. de nem jobban, mint a hagymakarika panírozása
Huhh... Nem gondoltam, hogy ennyire bonyolult:S
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: Előfordulhat, hogy ez a funkció egyes böngészőkben nem érhető el.
Huhh... Nem gondoltam, hogy ennyire bonyolult:S
Huhh... Nem gondoltam, hogy ennyire bonyolult:S
birge... A zistenàgyon meg nem tudtunk idaig olyan pofonegyszeru receptet irni h el ne szornyulkodtel volna rajta, h milyen nehez... Szoval... Pallizsan megfog, felbe vag hajastul mindenestul, sutobe berak. Ez tuti egyszeru! Kicsit megszurkalod- hidd el, ezt elvezni fogod! A kesz van ( puha lesz es olyan maga alà folytan néz ki) akkor leszeded a kulso reszt. Ez se nehez mert lejon magatol. Aztan ami maradt berakod turmix gepbe reszelsz bele foghagymat izles szerint ( turmix kozbe neha kostolgasd) es voros hagymat is rakhatsz. Mi tejfolt is szoktunk. Szoval a padlizsan es a tejfol a zoldsegekkel benne van a turmixba, ràrakod a tetejet, gomb lenyom ugy tart kicsit es kesz. Ennyi volt! Sozod, borsozod oszt csà!
birge... A zistenàgyon meg nem tudtunk idaig olyan pofonegyszeru receptet irni h el ne szornyulkodtel volna rajta, h milyen nehez... Szoval... Pallizsan megfog, felbe vag hajastul mindenestul, sutobe berak. Ez tuti egyszeru! Kicsit megszurkalod- hidd el, ezt elvezni fogod! A kesz van ( puha lesz es olyan maga alà folytan néz ki) akkor leszeded a kulso reszt. Ez se nehez mert lejon magatol. Aztan ami maradt berakod turmix gepbe reszelsz bele foghagymat izles szerint ( turmix kozbe neha kostolgasd) es voros hagymat is rakhatsz. Mi tejfolt is szoktunk. Szoval a padlizsan es a tejfol a zoldsegekkel benne van a turmixba, ràrakod a tetejet, gomb lenyom ugy tart kicsit es kesz. Ennyi volt! Sozod, borsozod oszt csà!
Hát, most már mindegy, mindenképp' kész van - valamilyen formában. Legközelebb, ha nem ereszt levet a valami, amit főzöl, sózd meg (kivéve máj, és talán padlizsán?Nem tudom, a lilát még nem bírom enni, ergo sosem készítek). Ha ez is kevés, nyugodtan önts alá egy kis vizet - észben tartva a felcsapó gőzről tanultakat -, úgyis elpárolog. Ne add fel!
Az eredmény: padlizsán-birge: 1:0. Szerintem valamit elrontottam, nemtávirat szerint nem szeretjük a padlizsánt Ehetetlennek nem nevezném, de elég pocsék az íze neki.
Az lehet a baj, hogy nem ettél még finoman elkészítve!
Egy jó Muszaka hm.. már a gondolattól is
Vagy grillezve...:jo
Tény, hogy padlizsán krémet készíteni kell egy kis gyakorlat, és jó sok türelem, de megéri, igaz én is jobb szeretem, ha más csinálja a nehezét
Argh. Szurkáltam, forgattam, lejjebb vettem a sütőt, feljebb vettem a sütőt.. lassan már szenes lesz az egész, de levet még nem ereszt. Szerintem nekem maradni kéne a pirítósnál. Háztartási katasztrófa vagyok
Ja, mert mi is így csináltuk, mi? Hadd szokja a gyerek: előbb főzés, aztán moci. Vagy fordítva. Majd bejön kettő közé a szoptatás és tisztába tevés, egy ideig nyuszimotorozás.:hi-hi:Hát csak egy gyenge megjegyzés, keress magadnak inkább olyan pasit aki tud főzni, az nem olyan macerás.
Lehet jobban is jársz, persze díjazás az igyekezetednek, de van akinek nem megy a tök egyszerű.Van akinek fakanál, van akinek motor, ritkán mind kettő.
Mifelénk van egy olyan mondás,hogy ha b...ni tudsz,főzni is tudni kell!
Mifelénk van egy olyan mondás,hogy ha b...ni tudsz,főzni is tudni kell!