Nincs valami tippetek vöröshagyma bármilyen tartósítására? (fagyasztás lehetőleg) Valaki kérdezte tőlem, mert nagy mennyiségben kapott valahonnan, de nem találok semmit erről
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: Előfordulhat, hogy ez a funkció egyes böngészőkben nem érhető el.
Nincs valami tippetek vöröshagyma bármilyen tartósítására? (fagyasztás lehetőleg) Valaki kérdezte tőlem, mert nagy mennyiségben kapott valahonnan, de nem találok semmit erről
Sajna főzni nem tudok és nem is fogok!!
De anyám megkérdezhetem!!Sajna főzni nem tudok és nem is fogok!!
Nincs valami tippetek vöröshagyma bármilyen tartósítására? (fagyasztás lehetőleg) Valaki kérdezte tőlem, mert nagy mennyiségben kapott valahonnan, de nem találok semmit erről
Ezt találtam: http://www.gyakorikerdesek.hu/etele...59-a-felapritott-hagymat-le-lehet-fagyasztani
Remélem egy kis segítség!
Nincs valami tippetek vöröshagyma bármilyen tartósítására? (fagyasztás lehetőleg)
Hú, de jó, hogy írtad van is otthon minden hozzá és én is ezer éve csináltam.Brassóit akarok csinálni...ezer éve és csak egyszer volt hozzá szerencsém. Esetleg, ha elhalmoznátok pár recepttel, ötlettel, tanáccsal, annak örülnék:köszi:
kajcsi rotyog ezerrel
Neked is Szülinapi ló étvágyat!!50 dkg apróhús, 5 evőkanál olaj, 3 fej vöröshagyma, 4 gerezd fokhagyma, őrölt bors,
só.
Elkészítés:
A húst (sertést vagy pulykát) vágjuk kockákra. A megtisztított vöröshagymát aprítsuk finomra, és az olajon előbb pirítsuk üvegesre, majd pici vizet aláöntve pároljuk meg. Tegyük hozzá a húst és a zúzott fokhagymát, sózzuk, borsozzuk. Ha a hús a pirítástól már megfehéredett, öntsünk alá egy kis (legfeljebb negyed ujjnyi) vizet, és fedô alatt pároljuk puhára. Közben a vizet szükség szerint pótoljuk, de a végére hagyjuk teljesen elfogyni.
A szokásos körete az apró kockákra vágott pirított burgonya.
igy sem rossz...
50 dkg apróhús, 5 evőkanál olaj, 3 fej vöröshagyma, 4 gerezd fokhagyma, őrölt bors,
só.
Elkészítés:
A húst (sertést vagy pulykát) vágjuk kockákra. A megtisztított vöröshagymát aprítsuk finomra, és az olajon előbb pirítsuk üvegesre, majd pici vizet aláöntve pároljuk meg. Tegyük hozzá a húst és a zúzott fokhagymát, sózzuk, borsozzuk. Ha a hús a pirítástól már megfehéredett, öntsünk alá egy kis (legfeljebb negyed ujjnyi) vizet, és fedô alatt pároljuk puhára. Közben a vizet szükség szerint pótoljuk, de a végére hagyjuk teljesen elfogyni.
A szokásos körete az apró kockákra vágott pirított burgonya.
igy sem rossz...
csak épp az a gond, hogy nincs pinceSzaraz pinceben homok alatt elall vagy egy evet...
50 dkg apróhús, 5 evőkanál olaj, 3 fej vöröshagyma, 4 gerezd fokhagyma, őrölt bors,
só.
Elkészítés:
A húst (sertést vagy pulykát) vágjuk kockákra. A megtisztított vöröshagymát aprítsuk finomra, és az olajon előbb pirítsuk üvegesre, majd pici vizet aláöntve pároljuk meg. Tegyük hozzá a húst és a zúzott fokhagymát, sózzuk, borsozzuk. Ha a hús a pirítástól már megfehéredett, öntsünk alá egy kis (legfeljebb negyed ujjnyi) vizet, és fedô alatt pároljuk puhára. Közben a vizet szükség szerint pótoljuk, de a végére hagyjuk teljesen elfogyni.
A szokásos körete az apró kockákra vágott pirított burgonya.
igy sem rossz...
Nagyon szeretem Az egyik kedvenc levesem, a másik a halászlé.ma francia hagymakrémlevest csinalok sajtospiritossal
Gyorsan küldjél ide is Kata!!!ma francia hagymakrémlevest csinalok sajtospiritossal