Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: Előfordulhat, hogy ez a funkció egyes böngészőkben nem érhető el.
Olyan kb (legalábbis ahogyan énkészítem) mintha csinálnál egy bolognait, csak nem rárakod a spagettire, hanem lapok közé tepsibe egy kis besamel kíséretébe. Amúgy hamar megvan már, amikor a sütőbe van És persze marha finom. És azt hiszem, hogy van vega változata is, ami zöldséges, lehet ahhoz nem is kell megfőzni a zöldséget, mert megsül a tésztávalÉn még sosem csináltam.
Anyu régen sokszor csinált rakott tésztát, vagy nem is tudom, mi volt az.. talán az lehet, olyasmi, mint a Lasagne... általában baromi hamar elfogyott. Viszont én lusta vagyok megsütni, ha már egyszer megfőztem. Inkább megeszem úgy, ahogy van.
Én a gabonatej géppel szoktam mostanában zöldségleveseket csinálni. Egy maroknyi zöldséget belerakok, és fél óra alatt megvan.Nekem az uszoda abban segít, hogy - mivel baromi éhes leszek - többet tudjak befalni utána.
De ezt a leves dolgot meggondolom.
Tényleg? Nem mondod! Honnan jött ez a jó ötlet?Én a gabonatej géppel szoktam mostanában zöldségleveseket csinálni. Egy maroknyi zöldséget belerakok, és fél óra alatt megvan.
Én úgy emlékszem leszedte. Még blog is volt képekkelVan itt olyan, aki próbált már orgonából szörpöt főzni? Talán @Tagama
Tényleg le kell szedegetni a virágokat a szárról? nem lehet úgy, mint a bodzát?
És mit? Zsíroskenyeret?Tegnap főztem vacsorát és mindenki túlélte!
Kis lépés az emberiségnek...