Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: Előfordulhat, hogy ez a funkció egyes böngészőkben nem érhető el.
Remélem nem öltem meg
A férjem elnevezte tamagocsinak, mert etetni kellett 12 óránként. Az utolsó előtti napon pedig felhízlaltam egy kisebb adagot belőle és készült kenyér. Nagyon szépen felhúzta, csak szakajtó hiányában kelés után szétterült a kenyér, mint a nagy alföld. Amúgy lehet túl is kelt. Na, de elvileg kapok a szülinapomra (utólag) végre szakajtót, szóval jöhet az igazi kevászos kenyér, ami abban kel, ahogy kell
Gépet már kaptam, végre nem kell agyonra dolgoznom a kezem, ami amúgy is tropa. Bár az igazi kenyeret kézzel dagasszák. Lehet úgy fogom majd, végülis már 2 hete pihentetem, amióta megvan a gép és azzal dagasztottam az öregtésztás kenyereim. 
Én kihagytam ezt z élményt. Maradok az aldis 450 Ft-os kovászos kenyérnél...
De várom a tapasztalatokat. Nekem most ehhez nincs idegrendszerem.![]()
nekem is egy év kellett, hogy rávegyem magam. Majd beszámolok, ha sütok is vele 
rozskovászos fehér kenyér lett most. Nem volt nagy macera megcsinálni se, végre tudtam a követ használni és működött is. Úgy látszik tényleg csak kovászos kenyérrel működik. A fele már elpárolgott, hiába meleg van 
Mondjuk ez jogosAnno azért hagytam abba a kenyérsütést, mert a férjem egy ültő helyében megevett egy egészet belőle, aztán csodálkozott,hogy vajon mitől hízik...
Nálunk is azért gyorsabban párolog frissen. Amikor a boltból vettük valahogy nem fogyott ilyen gyorsan. Most van, hogy kétnaponta kell süssek egy kilósat
Azért is kaptam (kértem) a gépet, mert kézzel nem lehet győzni ezt a mennyiséget. Főleg, ha még szar gyange is a kezde.Igen, ezért is inkább ilyen "multi" konyhai cuccost kértem, a lehető legkevesebb kiegészítőset, mert helyem az nincs. Ez ilyen kever-dagaszt-habotver cucc. Meg lehet hozzá venni egymillió kiegészítőt, amire se szükségem, se helyem hova tenniA gép nagyon jó dagasztani, de sütni a sütőben jobb.


Én sokszor mondom ezt, hogy ha neked jobb, hajrá. Én is így voltam, amikor csináltam a diétát, aztán nagyon nem igazolódott a cukorterheléssel, de végül az endokrinológus szerint továbbra is ajánlott a mozgás és a diéta. Persze szerinte kb. mindenkinek kéneNekem is fura volt... De az aldis kovászos kenyérben nincs semmi adalékanyag (a kiírás szerint). Az összes többi tele van minden szarral. Nekem bejött. Pirítva eszem, kb. napi 1-2 szeletet és nincsenek hisztamin tüneteim tőle, szóval nekem ez számít.
bezzeg, ha megeszem egy kakaós csigát, amit imádok, két napig viszketek...
De anyósom azóta se érti, mert pl. simán eszek fehér liszteset, ha megkívánom. Pl. ez a kovászos kenyér, amit tegnap is sütöttem, messze nem volt tk, mégis ettem belőle. Arról már meg sem emlékezek, hogy barnább volt, mint a bolti tk, pedig ennek csak a kovászában volt rozs. Na de sebaj. A lényeg, hogy úgy egyél, hogy jól legyél
Én se állom meg a lángost a strandon illetve néhanapján a nem cukormentes édességet se. Ennyi.
Már azt hittem ki kell dobni az egészet. Vettem is egy újabb adagot, mert ha ez is egy hét múlva érik meg, addigra pont el is fogy az előző
Ti szoktatok uborkát, vagy bármilyen zöldséget kovészolni? Mondjuk előny, ha szeretitek
Nálunk még a gyerek is csak azt eszi a kaja helyett, ha meglátja, annyira szereti 
Ízre nagyon frankó, ilyen jó tk kenyeret még nem ettem. Ellenben állagra nem találtam el. Lehet, hogy meleg volt neki, mert mire megkelt, nagyon elfolyósodott a tészta. A végén a szakajtóba is beleragadt és lepényként terült el ahogy próbáltam kihalászni. Viszont ennek ellenére is volt benne bubi bőven. Szóval legközelebb kevésbé lágy tésztával indítok asszem. Fene se gondolta volna, hogy a 20 dkg helyett 25 dkg kovász sok lesz
Amúgy megtaláltam később a valószínűsíthető alap receptet, amibe meg 15 dkg van. Lehet az lesz a nyerő. Pedig dagasztáskor zsenieális volt a tészta érzetre. Na majd a következő etetésnél.

