Gombás csirke
Csirke javát (combot,mellet, szárnyat) megsózzuk, beleforgatjuk lisztbe, majd pici olajon hirtelen megpiritjuk. A visszamaradt zsiradékba belereszelünk egy fej hagymát ( a hagyma nagysága attól függ, mennyi csirkehús van és ki mennyire szereti, mármint a hagymát). Megpiritjuk a hagymát majd egy doboz szeletelt gombát ráöntünk. Fűszerezzük pirospaprikával, borssal pici köménnyel, én rengeteg majorannával, sóval. Amikor összefőtt, ráöntünk 1 doboz tejfölt összerottyantjuk, a tűzről levesszük. Tepsibe karikára vágott krumplit teszünk, rá a kisütött húst, meglocsoljuk a gombás muttyal, addig rétegezzük amig a cucc el nem fogy. Alufólia alatt addig sütjük
sütőben amíg a hús megpuhul. Levesszük a fóliát, a tetejét hirtelen megpirítjuk. Kész. Fehér puha kenyérrel betegre esszük magunkat.
Ha valaki kipróbálja, légyszi írja meg milyen, mennyire ízlett. Lehet én elfogult vagyok.