Főzés

NaNa témája a 'Motoros csajok hobbijai' fórumban , 2008 Január 22.

  1. Pacikó

    Pacikó Kisördög CsaM Csajok

    Regisztrált:
    2008 Január 1
    Üzenet:
    2,468
    Kapott Lájkok:
    171
    egyszer kostoltam tonhalsalit de valahogy érdekes volt:eek::eek::confused:
     
    #81
  2. Baraboszi

    Baraboszi Vendég

    :D melyik fajtát kóstoltad a majonézest vagy a balzsamecetest?
     
    #82
  3. Pacikó

    Pacikó Kisördög CsaM Csajok

    Regisztrált:
    2008 Január 1
    Üzenet:
    2,468
    Kapott Lájkok:
    171
    majonézest
     
    #83
  4. Baraboszi

    Baraboszi Vendég

    Az rettenetes a tonhal és a majonéz nem illik össze
    aki kitalálta lapáttal kéne agyonverni

    egyszerűen elveszi a tonhal izét
    ahhoz savanykás ízek illenek
     
    #84
  5. Pacikó

    Pacikó Kisördög CsaM Csajok

    Regisztrált:
    2008 Január 1
    Üzenet:
    2,468
    Kapott Lájkok:
    171
    Majd egyszer benevezek a tiedre!:D:D:D
     
    #85
  6. Baraboszi

    Baraboszi Vendég

    Ok:D
    kollégáim már mondták hogy jól megélnék ha nyitnék egy éttermet
    a legegyszerűbb kajákból is nagyon finomakat tudok kihozni:D
     
    #86
  7. Pacikó

    Pacikó Kisördög CsaM Csajok

    Regisztrált:
    2008 Január 1
    Üzenet:
    2,468
    Kapott Lájkok:
    171
    szavadon foglak! Legalább cicázhatnék is egyett!
    Ugye?
     
    #87
  8. Baraboszi

    Baraboszi Vendég

    Igen:D mostmár nem is annyira patkánykák de az egyiknek nincs hangja
    remélem azért még megjön neki
     
    #88
  9. Ablak Zsiráf

    Ablak Zsiráf aki hű de gonosz :) CsaM Csajok

    Regisztrált:
    2007 Május 31
    Üzenet:
    5,788
    Kapott Lájkok:
    163
    Nah Drágáim!
    Tippeket kérnék!
    Van egy szép pulykamellem, holnap estére várom a Bajnokot vacsorával.
    Római tálban(olyan mint a jénai, csak kerámiából van) szeretném megsütni azt a pulykamellet, csak nem tudom mivel töltsem meg, adjatok tanácsot.
    Lightos kaját kell neki csinálni, hogy formában legyen a versenyekre.
    Köretnek hagymás krumplit, vagy sült zöldséget gondoltam.

    Várom az 5leteket!
    Pácolgatni már nincs sok időm, mert holnap este érkezik.
     
    #89
  10. Tibó

    Tibó Gyalog

    Regisztrált:
    2008 Január 14
    Üzenet:
    638
    Kapott Lájkok:
    8
    ...ha nem sikerül ajánlom a Food Exprest...:)
     
    #90
  11. Ablak Zsiráf

    Ablak Zsiráf aki hű de gonosz :) CsaM Csajok

    Regisztrált:
    2007 Május 31
    Üzenet:
    5,788
    Kapott Lájkok:
    163
    Tibókám, nem ismersz te engem. :)
    Nem most jöttem le a falvédőről.
    Elég jól tudok főzni, szerénytelenség nélkül.

    Csak szeretném valami új és csodálatos recepttel elbűvölni a Bajnokot. :)

    És hát úgy olvasom, hogy vannak itt még nagy spielerek a konyhában. Várom az 5leteket. :)
     
    #91
  12. Csutka

    Csutka Gyalog

    Regisztrált:
    2006 Július 13
    Üzenet:
    1,036
    Kapott Lájkok:
    75
    A pulyka is elég jól variálható, pl megy hozzá a zöldborsos-tejszínes szósz (összetétel: tejszín, zöldbors, fokhagyma, só), vagy pestoval is be lehet kenni, és úgy megsütni. :D :D :D
    De a hagymás krumpli minden, csak nem light... :p
     
    #92
  13. Ablak Zsiráf

    Ablak Zsiráf aki hű de gonosz :) CsaM Csajok

    Regisztrált:
    2007 Május 31
    Üzenet:
    5,788
    Kapott Lájkok:
    163
    Csutkababám: jól van na, kap majd sült zöldséget, csak a töltelék a kérdéses.
    Egészben szeretném sütni a husit, csak nem tom' mit töltsek bele.
    Eddig a tejszínes barack kis curryvel, bacönnel volt a legjobb 5let.
    De ugye a bacon sem egy fogyókúrás kaja. :)
    (Egyébként nem is kell fogyokúráztatni a Bajnokot, nagyon jól néz ki úgy ahogy van...szép izmos, semmi pocak...csak szeretném a legjobbat kihozni belőle) :D
     
    #93
  14. Ablak Zsiráf

    Ablak Zsiráf aki hű de gonosz :) CsaM Csajok

    Regisztrált:
    2007 Május 31
    Üzenet:
    5,788
    Kapott Lájkok:
    163
    Csutkám: a zöldborsos szószt nem kell valamivel sűríteni?
     
    #94
  15. Csutka

    Csutka Gyalog

    Regisztrált:
    2006 Július 13
    Üzenet:
    1,036
    Kapott Lájkok:
    75
    Ha főzőtejszínből csinálod, akkor nem, az elég sűrű (általában).
     
    #95
  16. Ablak Zsiráf

    Ablak Zsiráf aki hű de gonosz :) CsaM Csajok

    Regisztrált:
    2007 Május 31
    Üzenet:
    5,788
    Kapott Lájkok:
    163
    Eddig töltelékre ezek a változatok vannak:
    Almával és mandulával ;
    (tejszínes) őszibarackkal, bacönnel, curryvel;
    kapros túróval, hagymával(várhegyi);
    paradicsom,mozzarella sajt bazsalikommal;
    gombás rántottával;
    fetasajttal, olívabogyóval, hagymával töltve.

    Tanácstalan vok.
    Ha nem éreznék semmit valszeg nem agyalnék ennyit a holnapi vacsin. :)
    Hanem étterembe vitetném magam. :)
     
    #96
  17. Baraboszi

    Baraboszi Vendég

    Mivel hagymáskruplit és sült zöldséget adsz hozzá maga a pulyka lehet kondis

    én juh túros baconos töltelékre szavazok de ahhoz hogy igazán fincsi legyen a bacont apró kockákban ki kell sütni a pulykát meg miután megtöltötted tejfölös olajos mártásba kell beáztatni és úgy kisütni
    nagyon fincsi elég kondis a fűszerezéssel sem kell variálni mert a juhtúró ize dominál só és bors
     
    #97
  18. Baraboszi

    Baraboszi Vendég

    az öszibarack baconnal ehhez risz köret illik vagy rizotto

    Almával és mandulával burgonyakrokett és jó kis szósz

    kapros túróval, hagymával kruplipüré pikánsan

    paradicsom,mozzarella sajt bazsalikommal; olaszos jellegű zöld saláta, esetleg tészta

    gombás rántottával;hagymáskrupli

    fetasajttal, olívabogyóval, hagymával töltve görögös jellegű zöldsaláta
     
    #98
  19. birge

    birge Az igazi nyuszimotoros CsaM Csajok

    Regisztrált:
    2008 Március 5
    Üzenet:
    9,155
    Kapott Lájkok:
    4,059
    Tudtam én, hogy nem szabad beleolvasnom ebbe a topicba...

    Éhes lettem.
     
    #99
  20. Ablak Zsiráf

    Ablak Zsiráf aki hű de gonosz :) CsaM Csajok

    Regisztrált:
    2007 Május 31
    Üzenet:
    5,788
    Kapott Lájkok:
    163
    Baraboszim: Köszönöm Szivem! [​IMG]

    Vágül őszibarack szélességű csíkokat vágtam, bevegetáztam, becurryztem, beletekertem bacönt és őszibarackbefőttet.
    Ez mindjárt kicsit megpirítom vajban, aztán elindítom sütőben a hagymás krumplit(rizst azt nem szeretem), később zöldséggel a tetején, arra rakom majd a tekercseket a római tálba(ami már vízben ázik, hogy megszívja magát), aztán a végén meglocsolom egy kis worchester szószós-mézes-borral, azzal pirítom pirosra.

    Bár már nem merek műhelytitkokat leírni, mert leszúrt érte a Bajnok...mert ez szerinte olyan személyes!
    Basszus?!
    Szerintetek majd a többi versenyző olvasgatja a Főzés topicot, hogy vajon mit ehetett a 2007-es bajnok 2008-ban, amitől nyert?????
    Nagy poén lenne. :D

    Azért lesz fogyókúrás, mert kihagytam a tejszínt belőle(annak 40%os a zsírtartalma), viszont a Bajnokúr húst hússal eszik, ezért a bacön maradt. :)
     
    #100

Megosztás