Igen... Bocs, kicsit lemaradtamerről a témáról. Szóval én ezt is a Herbaházban szoktam venni de szerintemáltalában Bioboltban kapható. Ja, azért jó (amellett, hogy biztos nagyon egészséges), mert nem kell beáztatni, 10-15 perc alatt megfő. Szóval nekem való...
Köszi! A családom csak a csirkecombot eszi meg sütve, de még ilyet nem csináltam én sem, úgyhogy kipróbálom.
Tegnap asztaltszilvás-rozmaringos csirkemellet készítettem a Bajnoknak párolt zöldségkörettel. A köret 1xű: mirelitzöldséget megpárolni vajon, rá egy kis vegeta, meg 2gluggynyi Worchester szósz(boltban árulják barna édeskés lötty). -2gluggy az a mennyiség, ami alatt a megdöntött üvegből kijövő lötty 2t gluggyan. A hús: felszeletelt csirkemell mind2oldala megsózva, beletekerve 2aszaltszilva és egy rozmaringág, fogpiszkálóval megtűzve. A tekercseket kis olajban meg kell pirítani, amikor megpirult kis vörösbort és egy kanál mézet aláönteni, párolni, majd zsírjára sütni. Tálalás előtt tanácsos a fogpiszkálókat eltávolítani.