Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: Előfordulhat, hogy ez a funkció egyes böngészőkben nem érhető el.
Ha akarod akkor elmagyarázom a pörköltet!Az a lényeg ,hogy sok hagyma kell bele és egy kicsi füstölt szalonna az ízze miatt! A hagymát kockára vágod (ha fontos a külalak akkor 1/4ét csíkra és azt késöbb rakod bele mert akkor sokkal szebben fog kinézni) a szalonnazsíron (étolajon is lehet) megpuhítod csak éppen hogy (lehet előre besózni a hagymát mert akkor hamarabb megpuhul) és az egyforma kockára vágott husit (ha disznó v.marha) belerakod a hagymába (csirkénél ugyanez csak az hamarabb megfő) És fedő és némi folyadék alatt párolod (a hús és ahagyma is fog levet ereszteni de ez úgyis elfővi magát). A parika belehelyezésénél megoszlanak a vélemények van aki elöre (a hús után kicsivel)belerakja (mint én) mert akkor sokkal finomabb lesz ! Téveszme hogy megég a paprika! Egyszerűen kavargatni kell és kész és nemszabad nagylángon! A parikát nesajnáld bele! Én szoktam még kis őrölt köményt és majorannát is rakni bele! Tuti jó szokott lenni! Egy kis paradicsomot vagy paradicsom levet is szoktam belerakni víz helyett! Finom szaftos lesz tőle!Szép jó reggelt! Ma várom estére anyuékat és a testvéreimet Sütök nekik finom mufflinokat, holnap pedig életem első pörköltjét készítem nekik. Remélem nem fogok bénázni.
De nyugtassatok meg, nem késő 18 évesen elkezdeni főzni, ugye?
Ha akarod akkor elmagyarázom a pörköltet!Az a lényeg ,hogy sok hagyma kell bele és egy kicsi füstölt szalonna az ízze miatt! A hagymát kockára vágod (ha fontos a külalak akkor 1/4ét csíkra és azt késöbb rakod bele mert akkor sokkal szebben fog kinézni) a szalonnazsíron (étolajon is lehet) megpuhítod csak éppen hogy (lehet előre besózni a hagymát mert akkor hamarabb megpuhul) és az egyforma kockára vágott husit (ha disznó v.marha) belerakod a hagymába (csirkénél ugyanez csak az hamarabb megfő) És fedő és némi folyadék alatt párolod (a hús és ahagyma is fog levet ereszteni de ez úgyis elfővi magát). A parika belehelyezésénél megoszlanak a vélemények van aki elöre (a hús után kicsivel)belerakja (mint én) mert akkor sokkal finomabb lesz ! Téveszme hogy megég a paprika! Egyszerűen kavargatni kell és kész és nemszabad nagylángon! A parikát nesajnáld bele! Én szoktam még kis őrölt köményt és majorannát is rakni bele! Tuti jó szokott lenni! Egy kis paradicsomot vagy paradicsom levet is szoktam belerakni víz helyett! Finom szaftos lesz tőle!
A parika belehelyezésénél megoszlanak a vélemények van aki elöre (a hús után kicsivel)belerakja (mint én) mert akkor sokkal finomabb lesz ! Téveszme hogy megég a paprika! Egyszerűen kavargatni kell és kész és nemszabad nagylángon! A parikát nesajnáld bele! Én szoktam még kis őrölt köményt és majorannát is rakni bele! Tuti jó szokott lenni! Egy kis paradicsomot vagy paradicsom levet is szoktam belerakni víz helyett! Finom szaftos lesz tőle!
Ééééén iiiiis!
Főzök 1pár darab virslit jöjjön akinek kell csak előrendelésre főzöm +!
Valami extrára már nincs időm,de ezt még az éhezőknek megcsinálom!Héjj két napja is ez volt a menü nálad!!
Ééééén iiiiis!
Hogyne! Etesselek is? Megrágjam neked?
Héjj két napja is ez volt a menü nálad!!
Erről én nemrendelkezem információval!Kösz, a fogaim nagyon is megvannak még! Egyesek szerint túlságosan is
Szerintem nem tud mást főzni.
Valami extrára már nincs időm,de ezt még az éhezőknek megcsinálom!
Szerintem nem tud mást főzni.
De undok vagy te isAzé mert férfi vokAz lehet! Mégiscsak férfiból van
De undok vagy te isAzé mert férfi vok