Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Főzés

Gyorskocsi u. 42. de csendben kell csinálni, mert éberek a rendőrök az utcában. :D
1. Beültetjük a saját fürdőkádjába.
2. Agyonütjük.
3. Levágjuk a kezeit meg a fejét, az mehet a halaknak a Dunába. (azok nélkül nehéz lesz a maradékot azonosítani)
Ja kéne egy srác is a buliba, aki addig távoltartja a nejét. A nej meg persze utólag jól megköszöni nekünk.
4. Megfőzzük pörinek a Széna téren és szétosztjuk a hajléktalanoknak, mint a Vöröskereszt. :D
 
Hátha van neki is akkor nem kell cipelni.
Ja, és válasszunk olyan időpontot mikor kevesen vannak szembe.:D
 
Heni: szemben a fogda van, ott mindig sokan vannak bent, ha más nem elítéltek :)
A házban egy kedves család lakik, akik kiadjáka niggeréknek a lakást és egy rakás süket nyanya. :D

Már arra is gondoltam, hogy megkérdezem a kedves családtól, hogy mennyiért adják ki niggeréknek a lakást és kerítek egy bérlőt, aki többet fizet érte. Ez lenne a diplomatikus megoldás. :)
Nem a niggerpöri. :)
 
Wirágom: mit szólnál a jövő7en inkább feldolgoznánk a szomszéd niggerem??? :D
Megint üvölt ez az istenadta a feleségével!!!

Zsiri drága. Kannibalista hajlamaim nekem is vannak, de azért mindenféle fekete koszlott élő dögöt nem eszek meg, De fehér hajléktalannak se lenne szívem odaadni! Már a sárga is fintorgós, de azt azért nagy duzzogva esetleg! A feketét max a kutyám kérné, annak mindegy, csak zabálhasson! BRRRR! :D
 
Nekem is volt 1 "kedves" szomszédom. Szép szóval nem ment, elő vettem a morbid humorom. Gáz maszkban rohangáltam az ablakuk előtt, játék pisztojt puffogtatva, és pár szor "véletlenül" lelocsoltam őket slaggal:D
Ebből már meg értették:D
 
Közre adom egy régi népi étel receptjét:
Tüttyölt ratyli - magyar étel
Hozzávalók:
- másfél kiló nyersratyli
- egy jókora pese
- 2 csobolyó gönyézde (ha lehet, pöcörgősi)
- 3 csipet ciháta
Elkészítés:
A nyersratylit fertályórát posvásztjuk, míg csurmot nem enged. Szépen höllyén kipicskázzuk, a nyesedékbol pedig apró csulmákat gyúrunk, ezek kerülnek a koshadtba. Közben a pocadékot megpeccsentjük, a ratylit pedig hagyjuk slottyanni. Tüttyölni csak akkor kezdjük, ha már jó vatyálós. A pesét lesolyvasztjuk, aztán már csak töttyentgetjük, mert hamar odakaphat...ahova nem szeretnénk.

Jó étvágyat! :)
 
Ahogy olvasom, ez már majdnem kínai. Nekem.
00020071.gif
 
Közre adom egy régi népi étel receptjét:
Tüttyölt ratyli - magyar étel
Hozzávalók:
- másfél kiló nyersratyli
- egy jókora pese
- 2 csobolyó gönyézde (ha lehet, pöcörgősi)
- 3 csipet ciháta
Elkészítés:
A nyersratylit fertályórát posvásztjuk, míg csurmot nem enged. Szépen höllyén kipicskázzuk, a nyesedékbol pedig apró csulmákat gyúrunk, ezek kerülnek a koshadtba. Közben a pocadékot megpeccsentjük, a ratylit pedig hagyjuk slottyanni. Tüttyölni csak akkor kezdjük, ha már jó vatyálós. A pesét lesolyvasztjuk, aztán már csak töttyentgetjük, mert hamar odakaphat...ahova nem szeretnénk.

Jó étvágyat! :)


Ilyet én is főztem a múltkor, családnak nagoyn izlett, pedig a ciháta helyett nyers müttyögét használtam, és nem volt türelmem megvárni, amig vatyálós lett, már megbolondítottam némi tacambával. Viszont sajnos nem töttyentgettem eléggé, így valóban odakapott, azóta is vérzik.
 

Legújabb blogbejegyzések

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére