Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

CsaM negyedik szülinap Kustánszegen

Én mondjuk örülök, hogy a lányok jól érezték magukat pasi mentesen bár kizártnak tartom, hogy a 7végén nem futottak össze legalább 1 pasival ott! :D
Legközelebb majd ha valamelyik lány akar valamit akkor megmondom neki, hogy most fijus buli van! :D
 
Én mondjuk örülök, hogy a lányok jól érezték magukat pasi mentesen bár kizártnak tartom, hogy a 7végén nem futottak össze legalább 1 pasival ott! :D
Legközelebb majd ha valamelyik lány akar valamit akkor megmondom neki, hogy most fijus buli van! :D



... és összebújsz a macskáddal ... :p
 
Igen, szerinem is jól megírta Bonca. :)

felmerült az igény a recepetkre, úgyhogy kérjük a zalai csajokat (xta, zoé), hogy írják meg nekünk a dödölle meg a húsos rétes receptjét. :)
Üdv Mindenkinek!
Hát elmúlt ez is. :D A környék motorosai most eszmélnek, miről maradtak le. Úgy a "lesők", mint a hölgyemények. Nekem spec Ancsipancsi hiányzott!
Recept:
sajnos ezt a rétest eddig nem ismertem. Próbáltam analizálni. :D
Gyakorlatilag rakott káposzta gombával és lasagna-szerűen réteslapokkal bolondítva.
Azért megkérdezem a vendéglőst.
http://www.kandikovendeghaz.hu/

Dödölle:
amilyen egyszerű, olyan könnyű elrontani. :(Neten találtam a kb-i hozzávalókat, mert én szemre dolgozom. :D
Hozzávalók:
50 dkg burgonya
25 dkg liszt
1-2 fej vöröshagyma
1 pohár tejföl

olaj

Elkészítés:
A burgonyát (vannak csomagolt krumplik, abból a főznivalót kell, én háztájit szoktam általában használni az egyik faluból ahol jártunk) annyi sós vízben megfőzzük, amennyi éppen ellepi. Ha puhára főtt saját vizével összetörjük.Annyi lisztet (én Tüskeszentpéteri lisztet használok, mert amit pl a sparban vettem, annak nem volt elég magas a sikértartalma és nem állt meg benne a fakanál, hanem egyre lazább lett) adunk hozzá állandóan kevergetve ,amennyit a burgonya felvesz, vigyázva ,hogy sem csomós sem ragacsos ne legyen.
A felaprított hagymát egy kis olajon megpirítjuk ,majd a krumplis masszát evőkanállal beleszaggatjuk. Kicsit megpirítjuk (kis adagban wookban, nagyban tepsikben szoktam) és tejföllel tálaljuk.
Attól más a zalai mint pl a vasi, hogy átpirítjuk. Szerintem így finomabb.
Jó étvágyat! :)
 
Jelentem mint későn érkező körülnéztem én is a környéken, és hát egy szóval: gyönyörű. A kaja meg isteni lehetett, mert a maradék csirkecombok elpusztításában azért még sikerült részt vennem.... :D :D :D
 
Insta360 Black Friday sale

Legújabb blogbejegyzések

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére