Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

CsaM jótékonysági naptár 2012

Szóval a mai nap amint tudom nagy küzdelmek árán,de sikeres volt.;)
Kérek mindenkit nagyon vigyázzon a rábízott darabra.Tudom,hogy így lesz.És nagy köszönet Editnek a segítségér mert azért ennyi csajt összefogni nem mindig egyszerű.:csam:

Több mint sikeres volt részemről! Elég volt az első fürdőrucit felpróbálnom, egy másikat meg vettem magamnak. :) (És fogok még egyet...)
 
Akkor alakulunk. :)

Úgy látom, időközben minden thumbnail összekeveredett a galériában. A naptáré jelen pillanatban kimondottan viccesen néz ki:
http://club.csajokamotoron.hu/galeria/browseimages.php?c=7189

Bár mondjuk inkább sírni kellene rajta, de próbálom viccesen felfogni. :D


Hát a tegnapi benzininhalálós kép után ez már alakul, de még mindig nem az igazi... Ha megígérem, hogy semmit nem fogok írni a börze után, akkor mehetek? ;-)
 
Most nézem a naptárat, 12-én lesz a Pite Party, úgyhogy sajna de le kell mondanom a börzét.:(

A Börze napközben van, a Pite Party meg este nem?


Hát a tegnapi benzininhalálós kép után ez már alakul, de még mindig nem az igazi...

Az mi volt?


Ha megígérem, hogy semmit nem fogok írni a börze után, akkor mehetek? ;-)

:D Majd valami konfliktuskerülő emberre bízzuk a beszámolót, neked meg lekötözzük a kezed, a kritikus időszakban, hogy ne tudj írni.
 
Nékem egy délutáni időpont felelne meg, ui. délelőtt zh-t íratnak velem a suliban. :( De igyekszem szedni a csülkömet, hogy ne kelljen sokat várni. 8:30-tól van vizsga. Remélem hamar letudom... Gyűlölök vizsgázni!!!!!
 
Részemről minden ok, tudjátok nyitott vagyok mindenre....csak most ne essen az eső... :)
Yama priviben az időpontegyeztetésem
Már alig várom a fotózást, megint BP megint tali veletek ;)
 
Azt el is felejtettem írni, Batman velem lesz segít mindenben amit tud, :D körmötfest, sminkel, vagy amire éppen igény van :love: /A fiúfrontot képviseli ha nem gond és segít bármiben,viccet félretéve/
 
Na, elnézést, hogy kicsit eltűntem, viszont mostanra úgytűni, hogy a könyvelővel és a Mentőmotoros Alapítvánnyal egyezetve kibogoztuk a naptár szálait.
Tegnap ki is küldtem kb. 950 (968) címre a támogatókereső levelet, ami nagyjából megegyezik azzal, ami ma megjelent a hírek között is. Olvassátok el, és ha van a hatáskörötökben olyan cég vagy magánszemély, aki segíthetne, akkor szóljatok neki!
A levelet eddig közülük 137-en olvasták el. Konkrét visszaejelzés eddig 4 jött.

Most beszéltem a siófoki Ghostosokkal, és azt mondták, hogy a rendezvényeiken jövőre szívesen árulják majd a naptárat, illetve ha lesz olyan önkéntesünk, aki árulná, akkor biztosítják a heyet. Az áprilisi kiállításuk szintén jótékony célú, és majd az alapítvány számára is utlanak, de mivel most még nem tudják a postos dátumokat, a naptáron nem szeretnének megjelenni.

Szóval egyelőre ennyi.

A modellek hogy állnak a bikinipróbával?
 
:D De jó, hogy idén nem szereplek. Lehet csokit zabálni. Meg fagyit esténként. :D
 

Legújabb blogbejegyzések

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére