BlackGhost
Utoljára aktív:
2012 Augusztus 27
Regisztrált:
2011 Február 7
Üzenet:
43
Kapott Lájkok:
1
Trófea pontok:
1,100
Album:
3
Képek:
32
Nemed:
Születésnap:
1984 Szeptember 10 (Kor: 35)
Helyszín:
Győr
Foglalkozás:
Logisztikus

Megosztás

BlackGhost

Gyalog, Nő, 35, innen: Győr

CsaM Csajok
BlackGhostt utoljára itt láttuk:
2012 Augusztus 27
  1. NaNa
   NaNa
   El vagy tűnve innen. :D
  2. NaNa
   NaNa
   Boldog Szülinapot! :D
 • Betöltés...
 • Betöltés...
 • Róla

  Nemed:
  Születésnap:
  1984 Szeptember 10 (Kor: 35)
  Helyszín:
  Győr
  Foglalkozás:
  Logisztikus
  Ország:
  Magyarország
  Gyermekkorom óta kedveltem az autókat, motorokat. Unokatestvérem párja egyszer mamámhoz érkezett egy sportmotorral és én aki ott nyaraltam lurkóként azt mondtam: „de szép egyszer nekem is kell egy ilyen”.Azóta tart ez a szerelem. Több alkalom is adódott, hogy kipróbáljam utasként a motorozást. Többféle stílust is kipróbáltam de a szívemhez mégis a sport ill. a túramotoros stílus állt ill. a mai napig is áll.
  Motoros pályafutásom mégis a párom megjelenésével kezdődött. Az első motoros élményem egy motoros találkozón volt. Egyből elvarázsolt az ottani hangulat, hogy mindenki mindenkivel barátságos, attól függetlenül, hogy nem is ismerik egymást. Hamar rájöttem, hogy ez egy zárt közösség, és hogy én ennek a közösségnek a része szeretnék lenni.
  Nagyon megtetszett a motoros élet, rengeteg új baráttal ismerkedtem meg. Sokat motoroztunk együtt párommal a 2 év alatt. Az elmúlt időkben már nem vonzott, hogy csak ott ücsörgök mögötte. Telt az idő de már nem kötött le utasként a motorozás élménye. Ekkor határoztam el, hogy meg tanulok motorozni. Csak valami hiányzott még hozzá Jogosítvány és a Motor. Néztek rám a barátok furán, de tántoríthatatlan voltam.
  2011 tavaszán sikeres vizsgát tettem korlátlan kategóriából. Nagyon jól esett, hogy a motoros barátaim jobban örültek ennek , mint én magam. Kicsit féltem, hogy ez nagy falat lesz nekem, de elhatároztam megcsinálom, és meg is csináltam. Ezt követően sikerült szert tennem egy Honda VFR 400R motorra. A kezdeti nehézségek után jól összehangolódtunk. Van Jogosítványom és egy Motorom. Már csak rutint és tapasztalatot kell még szereznem. Most bontogatom a szárnyaimat. Nagyon élvezem! Sosem gondoltam, hogy én egyszer ezt véghez viszem és a saját motorommal motorozok majd.
  Remélem még sok jó élményem fog fűződni a motorozáshoz és így, hogy tagja lettem e közösségnek sok értékes és érdekes emberrel ismerkedhetem meg. Egyelőre ez az én motoros pályafutásom, remélem ez még csak a kezdet…


  Link:

  Motorozás,kirándulás
 • Betöltés...