Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

CsaM jótékonysági naptár 2012

Intézik majd vmi kamionfélével.

De majd tolmácsolom, hogy van egy Kawarajongónk, aki méltóztatik segítő szándékkal odanavigálni szükség esetén a Hondákat is :D
 
Nem marnak. Mert aztán kapnak tőlem két olyan....
Szeressük egymást gyerekek! falvédőt karácsonyra, hogy csak pislognak majd! Hányás után.:D
Az az világbéke:love::cigi2::barat:
Az van hogy sokan vagyunk sokféle nézettel!De ha már meg van beszélve ki milyen szerepet tölt be a dologban,akkor ezt tiszteljük!És büszke lehet az aki már volt naptárban az is aki lesz és azok akik még jövőre lehetnek!;)
Csináljuk felszabadult örömmel,akkor lesz értelme és sikere:)
 
Bakker, kezdhetem csinálni a 2013-as csamnaptár excel tábláját? :D
Engem júniusra máris beleírhatsz, h ne legyen üres :D De csak akkor, ha hozhatom a saját, hárombetűs seggalávalómat :D
Habár... páratlan számú év lesz, ráadásul szerencsétlen 13, lehet, inkább megvárom a 14-est, az úgyis a szerencseszámom :)
 
Intézik majd vmi kamionfélével.

De majd tolmácsolom, hogy van egy Kawarajongónk, aki méltóztatik segítő szándékkal odanavigálni szükség esetén a Hondákat is :D



Ó de kár ! Engem is a helyszínre-lovaglás érdekelt volna nagyon ! Az új 600f-et még mindig nem sikerült magam alá kerítenem. Pedig szívesen megkergetném egy kicsit ! :cool:
 
No. Hogy ki melyik hónap, szerintem legyen flexibilis. Úgyis a motorok, egyéni stílusok, fürdőruhák és a stylist döntése lesz az egész. Múlt évben is agyaltunk egy csomó marhaságot, aztán csináltunk egy sokkal jobbat. :D
 
Gratula a szponzor(ok)hoz, jók vagytok! :)
Nálam semmi pozitív nyomda téren, az egyik felejtős, a másik még nem jelzett vissza - szerintem az is negatív lesz. :( Még azért nem adom fel, hátha... mi a végső határidő?
 
Sziasztok!
Visszatértem, önkéntes számüzetésemből :csa
Lehet még jelentkezni naptárlánynak? Már ha a nagymotoros jogsi nem követelmény :D
Tudom, tudom eléggé megvagyok késve vele, de hát be voltam havazva mindennel. :lecci:
 
Ennyi naptárlány jelentkezett? Hűűű, azta. Bocsika, csak több mint 50 oldalt nem olvastam végig, az elejét, meg az utolsó pár oldalt igen, de az összeset...
Hát akkor szorry, nem akarok senkit kitúrni ám :)
 
Yama!
Sikerül egy sponzort kerítenem, ha belefér a mocim a fotózásba csak cégfelirat /webcím/ lesz matricán a motoromon semmi más és így tud támogatást prezentálni, amennyiben megfelel.
Érdekes lehet?
 
Hogy a viharba ne lenne érdekes! Szerintem. Ahogy az árát nézem ennek a kütyünek, drágán mérik az életet, minden fillér számít! :)
Bár mondjuk én nem vagyok Yama. Asszem. De azért még lehet igazam!?
 

Legújabb blogbejegyzések

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére