Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

CsaM jótékonysági naptár 2012

Rendben Birge, kapok egy médialistát mentősöktől hétfő magasságában, addig önállóan nekifoghatsz a tévék, motorosműsorok levadászásához.
 
A héten adtam be az önéletrajzomat ehhez a céghez:http://celerus.hu/ Defibrillátorokat is forgalmaznak...:) Véletlenek nincsenek alapon szerintem érdemes lenne velük tárgyalni.

A medimarket-től nem gyenge ajánlatot kaptam a mentőmotorosok által megadott pontos " típusra" ! A Listaárnál 500.000Ft-al olcsóbban megkaphatjuk!
Listaár: 5.706.250 ft (áfával)
medimarket által ajánlott ár: 5.200.000Ft! (áfával):D
 
A medimarket-től nem gyenge ajánlatot kaptam a mentőmotorosok által megadott pontos " típusra" ! A Listaárnál 500.000Ft-al olcsóbban megkaphatjuk!
Listaár: 5.706.250 ft (áfával)
medimarket által ajánlott ár: 5.200.000Ft! :D

:hura:Ügyes vagy Sunny!:hura: A 5,2 millió Ft az áfával lenne gondolom...

Én írtam egy országos TV műsor szerkesztőjének... Hátha alapon.
Majd meglátjuk mi lesz. A remény hal meg utoljára. :D
 
Húúú, de pezseg itt az élet !
Lizi lemosom addigra Jucit, idén olyan kis helyes a kis indexeivel, boldogan fog pózolni ám !
Te meg Bae pont jó lennél HajasFecókával, végtére is attól, hogy motoros még nagyon is nő ! Gyerekkel meg pláne ! ( Meg én alig babázhattam Poroszlón. Jár nekem egy kis dögönyözés. )
 
Köszi Dóri! Azért gondoltam Jucira, mert olyan szép piros...:) ha netán az én Édesem bemondaná az unalmast, mint most is...:(
 
Nanát nem biztos, hogy jó ötlet volt első körben beleírni a kapcsolattartókhoz, tekintve, hogy 3 hétig kint fog most csörögni a telója, az infos címet meg más nem tudja nézni, csak Ő.

Naptárméret: kicsit megkavarodtam, most lenne A3 meg A4 meg kártya?
Mert az A3 jól mutat, de motoros eseményeken jóformán eladhatatlan lesz, mert aki pl. Kunmadárra jön motorral, még az A4et csak-csak begyűri valahova, de egy A3 méretűt nem tudom hova köt magán. Ha valamit félreértettem, akkor bocsi, rengeteg írtok.
 
Lassan majd kiderülhetne, hogy kiket környékeztetek meg eddig, mert az is elég hülyén veszi ki magát, ha egy nagyobb céget egyszerre 3 ember keres meg egymás tudtán kívül.

Motorozz. hu-ra írt már valaki? Motorostura.hu? Fastride? Motorage? Ilyenek? A Wildal mondjuk meg lehetne várni Nanát. De írhatnánk HaJónak is, szerintem neki sem lenne kifogása az ellen, hogy feltegye a kunmadarasmotorsportra pl. Vagy a stuntosoknak nem csak a Safety Hungarynek, hanem Bacmennek. Mókusnak, Angyal Zolinak stb.
Kluboknak, zenekaroknak, hogy legaláb hírként jelenítsék meg.
Hm?
Vagy ezek már megvoltak mind? Ha nem akkor írok nekik, csak szóljatok!
 
Utoljára módosítva:

Legújabb blogbejegyzések

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére