Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Jó lesz, ha vége lesz

"Nyavalygás on"

Ez az év valami gyalázatosan hitvány volt motorozás szempontjából. Az ilyen években az ember egyszerűen nem tudja nem komolyan venni az asztrológiát (nekem az amúgy is alap, de még szkeptikusként is elkezdeném legalább kicsit megfeszegetni a témát).

4 éve, friss jogsival 25+ ezer km lett az éves futásom, EGY motorral. Idén szűk 9000, együtt a kettő, a februári "dömperpuszi" (lásd a csattanós bejegyzést), a márciusban fellépő olajvesztés az Ördögűző teleszkópján (amivel azóta megint szervizben van, nem sikerült jól megcsinálni elsőre), és Herr Morgenstern papucsgondja jól betettek ennek a szezonnak.


448406341_875179104654205_7708079717882598895_n.jpg

Május végén még hazamentem egy hétre, hogy a magyar Riderek "Wándor Kawa" rendezvényét ki ne hagyjam, és előtte pár napot még tudjak cirkálni a Dunától nyugatra. Ez elég jól sikerült, a túra összességében 5000 km felett zárult, és így volt egy kis nyaram is, mert erre kifelé ismét inkább egy tengerészeti vizsgára lett volna szükség idén. Míg otthon, ugye tombolt az aszály.



Szóval február Bismarck csatt, március Yamaha teleszkóp, április másik Kawa elhoz, május új gumik rá, + új kormánycsapágy (de előtte "Gentlemen's Ride", apák napi túra, rommá kopott, kőkemény gumikon, rozsdakupac kormánycsapággyal parádés élmény), június Wándor Kawa, július-augusztus kisebb kimotorozások a környéken említésre méltó utak nélkül. Augusztus 20. hátsó defekt Morgensternnél + 54 ezres inspekcijó esedékes, mindenki is tele van, legkorábbi időpont október közepe... 10 nappal később Riders meets Westerwald, persze a Yamahával, ahol is az odaúton konstatálom, hogy szűk 1700 km után a villa ismét inkontinens. És azóta nix motorozás. A fagyis jut eszembe. Alfonzó alakításában: "meg vagyok átkozva"... :D
Pénteken volt egy hete, hogy az Ördögűző végre bejutott szervizbe, reméltem, pár napon belül visszajön, és a heti 18-20 fokokat még élvezhetem kicsit... Hát, nem. Szóval, én már NAGYON várom a következő évet, és még inkább remélem, hogy ennél csak jobb lesz.

"Nyavalygás off"
  • Like
Reactions: NaNa

Hozzászólások

Sajnos idén sem motoroztam annyit, amennyit szerettem volna.
Tökéletesen megértelek. Ezt a hétvégét is itthon főzéssel töltöttem nagyrészt és jön az őszi szünet.:eek: de jó lesz!
 

Blogbejegyzés információ

Szerző
Szegecs
Olvasás
52
Hozzászólások
1
Utolsó frissítés

Motoros blogok további bejegyzései

Szegecs további bejegyzései

Oszd meg ezt a bejegyzést

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére