15/2021 Motorozom, mert jólesik

Írta NaNa a Gondolataim motorozásról, munkáról, gyerekekről, meg ami még eszembe jut blogban. Megtekintés: 256

A heti motorozásom kimerült abban, hogy visszavittük a tesztrobogót. Az nyilvánvaló volt, hogy a homeschooling mellett nem tudom vállalni, hogy szerda délelőtt 10-re ott legyen a motor rendeltetési helyén, ezért átraktam a projektet előző nap délutánra, keddre.

[​IMG]

Ez azért volt jó, mert délutánra vége volt a tanításnak, és megbeszéltük, hogy a gyerekeket átvisszük a fiam barátjához, mi meg majd elrobogunk két robogóval a Szallerbeckbe. Aztán az időjárás közbeszólt. Mindössze 5 fok volt és szakadó eső, szóval a férjem úgy döntött, hogy akkor már mehetünk kocsival is és akkor a gyerekek is beférnek, nem kell szívességet kérni, és ha már ott vagyunk a környéken, meglátogathatjuk a Mamáékat is, akiket hónapok óta nem láttunk.

Most a férjem nem volt olyan hős, mint legutóbb, mikor a Can-Am-et vittük vissza. Akkor bevállalta, hogy ő viszi a motort én meg mentem a gyerekekkel kocsival... kapott is egy jó adag hóvihart mellbe az M0-on.

Most azt mondta, nem akarja, hogy azt higgyék a hondások, hogy papírkutya vagyok... hát amúgy nem is vagyok az. :)

Szóval jól beöltöztem, és aztán nem volt semmi extra. Az ujjaim meg a szám széle lefagytak ugyan, de ezt a 20 kilométert simán ki lehetett bírni. Jó kis robogó ez.

Majd lesz róla nemsokára teszt is (sokat segít, hogy hétfőn kezdődik az ovi meg a suli), a képeket - amiket fényképezőgép hiányában telefonnal meg akciókamerával készítettem - EBBEN A GALÉRIÁBAN tudod megnézni. Hát, a minőségük nem a legjobb sajnos.
MoncA kedveli ezt.
Hozzászólnál? Jelentkezz be...