Blogbejegyzések megtekintése ebben a kategóriában: Utcán Sikló - Harley-Davidson Street Glide 2006

 • NaNa
  Ennél motorosabb képem már biztos nem lesz ezen a héten. Főleg, hogy tegnaptól karanténba került a kislányom egy kontakt osztálytárs miatt (amit csak ma tudtunk meg.:D), szóval nem megyünk sehova.

  [​IMG]

  Viszont tényleg szuper meglepetés volt, hogy Sanyika hazahozta a motort. Útban volt a szervizben, de ilyen mínuszokban esély nem volt rá, hogy lábon hozzuk el.

  Most nagyon patent lett. Egy csomó mindent megcsináltak rajta a Radical Garage-ban.

  A kormánnyak-csapágyat és a telóolajat kicserélték, a régi szivargyújtó maradványait eltávolították, a fejidom tartókonzolját megjavították, kiszedték a hátsó ültetést (erre kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz így motorozni vele), aztán a kipufogó végéről levakarták a hámló rozsdát, úgyhogy most fénylik, mint a Salamon töke. Kuplungbovdent cseréltek...

  Biztos van még valami, amit elfelejtettem, de a lényeg, hogy felrakták az új markolatot, amit a férjemtől kaptam szülinapomra. Rózsaszín. Sajnos nem olyan rózsaszín, mint a motor többi rózsaszínje, de remélem hamar bekoszolódik és hasonló árnyalatú lesz.

  Szóval jöhet a tavasz!

  ***
  De még mielőtt megjönne a tavasz, ma bedöglött a kazánunk és csak hétfőn tud a szerelő új alkatrészt hozni... Szóval ezen a hétvégén nem fürdünk és itthon is kandallóval fűtünk. Kár, hogy az irodámig nem ér el a kandalló melege... bár végülis beljebb költözhetek az új laptopommal...

  (Ha nem jelentkeznék, akkor megfagytunk. Állítóélag ez lesz a tél eddigi leghidegebb hétvégéje.)
  Vickancs és Vidék kedveli ezt.
 • NaNa
  Ismét kimaradt egy pár hét. Ez az iskolakezdés elég húzós volt, de hétvégére loptam magamnak pár motorozós órát.

  [​IMG]
  Mivel a csajok szombaton pályáztak az EuroRingen, meglátogattam őket. Végre egy alkalom, ahol lehet kicsit szocializálódni, bár csak addig, amíg el nem kezdődik a motorozás. Utána már mindenki a pályázás lázában ég.

  Csak én nem.

  Mivel a pókok pár nap alatt is beszövik a motoromat, sőt még a ponyva alatt is megy ez nekik, gondoltam egyúttal le is mosom őket róla. Szép lett. Egészen addig, míg ki nem értem a pályára és végig nem mentem a poros sóderen. Na jó, az odaszáradt rovartetemekre azért ráfért a suvickolás.

  A pályanapról készült videót is nézd meg, és iratkozz is fel a csatornánkra! Köszi.

  Vidék kedveli ezt.
 • NaNa
  Ahogy már a múlt héten előre vetítettem, ennek a hétnek a fő témája a motorom levizsgáztatása valamint karbantartása volt.

  [​IMG]

  A helyzetet némiképp nehezítette, hogy a férjem épp túrázni volt, tehát mindezt egyedül kellett megoldanom úgy, hogy a kislányomat minden reggel eljuttassam közben az oviba és délután 4 körül oda is érjek érte. Nem kis kihívás volt.

  Az első akadályt @Fiona segítségével küzdöttem le. Elvittem a motort hétfőn a Radical Garage-ba, ő pedig felvett és hazavitt. Örök hálám üldözni fogja. Ez a táv 20 és 40 kilométer között van attól függően, hogy a Waze épp körbevisz az M0-on vagy a várost választja-e.

  Részemről a buszozás kizárva... nem is tudom, mi jár Kispestről a XVI. kerületbe... és nem is akarom megtudni soha.

  Általában engem egyébként a nulláson vitt és a városon át hozott a Waze, úgyhogy a napi 60 kilométerem már alapból megvolt. Aztán ez így beépült a mindennapjaimba a héten.

  Mivel január óta nem mennek át a vizsgán az olyan motorok, amelyeknek mérföldben mutat a kilométerórájuk, az első megoldandó probléma ez volt. Kedden tehát felkerekedtem és levittem az órákat Örkényben, ahol kicserélték a számlapot, majd visszavittem őket a szervizbe.

  Ekkor volt egy kis zavar a rendszerben, mert elsoroltam, hogy mi mindent kellene még átnézni a motoromon (kéne egy olajcsere, ha már itt van, és kiégett az első fényszóró is, meg a hátsó teleszkópom is felüt, nem fog a fékem, és akkor még ott a vizsga). Aztán megkérdeztem, hogy itt hagyjam-e a forgalmimat, de Sanyika azt mondta, hogy ne hagyjak itt semmit, majd hív. OK, hát te vagy a mester...

  Aztán másnap, azaz szerda reggel hívott, hogy délután 4-re kapott időpontot vizsgára, és hol a forgalmim. Hát mondom, azt mondtad, hogy az neked nem kell... De persze hogy kell a vizsgához, azonnal vigyem oda. Szóval szerdán is megvolt a basic 60 kilométer.

  Ezután csütörtökön már felüdülés volt, hogy reggel jött a telefon, hogy mehetek a Siklóért. OK, csak kit kérjek meg hirtelen, hogy elvigyen?

  Az áldozat a szomszédasszonyom lett. Miután lepasszolta a gyereket, kora délután elszállított Kispestre. Annak ellenére, hogy érzelmileg nagyon megrázta gyermekkorának helyszíne. Én nem mondtam neki, hogy hova megyünk, vitt a Waze, de a véletlen úgy hozta, hogy épp azon az utcán mentünk át, ahol neki mindig sírnia kell. Hát bocsi.

  Szóval csütörtökön szerencsésen hazakerült a Sikló. Újabb két évig megvan a műszaki, van új olaj és a fényszóró is ég. A teleszkópom túl volt fújva... most kíváncsi leszek, hogy leeresztve vajon újra felüt-e. Már csak egy csomót, mert a féknek az volt a baja, hogy a kevés használattól berohadtak a dugattyúk.

  Ez az ára, amikor a tesztmotorok rámömlenek...
  Vidék és Vickancs kedveli ezt.
 • NaNa
  Valamiért ez a szám jutott eszembe tegnap, amikor a csajokkal megalakultunk, és 3 Harley-ra felnyergelve gurultunk egy keveset.

  [​IMG]

  Tényleg nem volt sok... nekem. Mondjuk @Ste.funny :) szerintem nem ezt mondaná... Ő egy kis motorozás miatt felmotorozott Hegyeshalomról Budapestre, aztán onnan Agárdra, majd vissza Budapestre és haza...

  Már hetek óta nem ültem a Siklón, és mondhatom, hogy nem az enyém volt ez a nap. Sehogy nem éreztem a motort. A férjem szerint nem kellene ilyen hiperszuper új motorokat tesztelnem, akkor nem zavarna továbbra sem, hogy a Harley féke nem fog, eddig sem fogott.

  Meg is fektettem szegényt... Azt hiszem önhibámon kívül, álló helyzetben egy kereszteződésben olajra léptem és kicsúszott a lábam. Szép lassan engedtem le. Persze felállítani már nem tudtam egyedül. Mindenki jól van, de az önbizalmamat nem erősítette ez az eset. Én mentem elöl.

  Az üldögélős, beszélgetős része legalább bejött a napnak, és hazafele motorozni 24 fokban a majdnem üres városban is király lett volna, ha égett volna a fényszóróm. Így elég vakrepülés volt. Jövő héten elviszem szervizbe, mindent megcsináltatok rajta, meg le is kell vizsgáztatnom.

  Kicsit átírtam a dal szövegét... de nem kellett nagyon :D

  Hiya, Harley
  Hi, Ken
  You want to go for a ride?
  Sure, Ken
  Jump on

  I'm a Harley girl, in the Harley world
  There's no plastic, it's fantastic
  You can brush my hair, almost everywhere
  Imagination, life is your creation...
  Vickancs, Liviszita és Vidék kedveli ezt.
 • NaNa
  A héten megint nem motoroztam. Illetve de, de az "csak" robogó volt... kénytelen voltam lenyúlni a férjem robogóját, mert a motoromat kölcsönadtam.

  [​IMG]

  Történt ugyanis, hogy hirtelen kifogytunk a tábor ötletekből, és a férjem felvetette, hogy mi lenne, ha elmennének kettesben motoros túrázni erre a hétre a gyerekkel. Már elmúlt 7 éves, a lába is nagyjából leér már.

  Csak az a baj, hogy a 125-ös robogóval nem lehet két személlyel rendes tempót menni, a chopper meg nem alkalmas arra, hogy utast vigyen rajta (nesze neked lábkuplung, kézi-váltó).

  Szóval kéne vennie egy Electra Glide Ultra Classicot, amin a gyerek is kényelmesen ülhet hátul. Vagy ami még jobb lenne, ha én venném meg, mert nagyon megérti 3,5 millióért az, amit kinézett.

  Valószínűleg nagyon értelmes, boci szemekkel nézhettem, miközben azt mondtam, hogy "de nekem van már motorom", és az fel sem merült, hogy pénzem viszont nincs arra, hogy most motort vegyek, szóval vajon honnan is jött ez az ötlet.

  Aztán miközben azt ecsetelte, hogy pedig az pont ugyanolyan, mint a Street Glide, csak nagyobb - de nekem nem kell ennél nagyobb, ez is épp elég nagy már, nem érted??? - akkor megkérdeztem, hogy akkor nem olcsóbb lenne-e a Street Glide-dal menni és nem megvenni egy három és félmilliós motort egy egy hetes túra miatt?

  Akkor fény gyúlt a szemében, és azt mondta, hogy: Ja, tényleg.

  Szóval így történt, hogy a gyereket felszereltük, kapott pénteken cipőt meg kesztyűt, felvette a megörökölt motoros kabátot és mindketten felvették a vadiúj motoros sisakot. Felraktuk a háttámlát, elővettem a vízálló hengertáskámat, és hétfőn felkerekedtek.

  Nekem meg dolgom volt a városban és nem akartam kocsival menni, úgyhogy kénytelen voltam kölcsön venni a robogót. Majd egyszer megírom a tapasztalataimat részletesen is, addig is itt egy rövid szösszenet róla:  Ha még nem iratkoztál fel eddig a YouTube csatornánkra, akkor tedd meg most! Az első cél az 1000 feliratkozó, mert akkor a YouTube már egy csomó új funkciót is ad... én meg kisorsolok 5 db csamos pólót, ha elérjük az álomszámot.
  Vidék, MoncA, Szegecs és 1 másik tag kedveli ezt.
 • NaNa
  Pénteken a Csajok a motoron 14. szülinapját ünnepeltük a csajokkal a Római parton. Nem voltunk sokan, de így legalább lehet beszélgetni, és mindenki szóhoz is jutott.

  [​IMG]

  Utána nem haza mentem, hanem a családom után a nyaralóba. Miután elindultam, már meg is bántam, hogy utolsó pillanatban a Rómain leszereltem a kamerát a sisakomról. Gyönyörű volt a látvány, alig volt forgalom este kilenckor... Nem bírtam ki, ha már videó nem készült, legalább egy fényképet lőttem a Parlamenttel... gyönyörű.

  Azt találtam ki, hogy mostantól, amíg lehet, minden szerdán találkozunk a Rómain. Semmi kötelező, aki tud az jön, aki nem nem, nem lesz sértődés, de legalább lesz egy fix alkalom, hogy offline is beszélgethessünk.

  Ott leszel?
  bocsi és Vidék kedveli ezt.
 • NaNa
  Ennek is eljött az ideje végre. Szombaton sikerült megnyitnom a szezont egy 50 km-es kis körrel.

  [​IMG]
  Jó volt csak kevés. Felírtam a kilométeróra állást, hátha szezon végén meg tudok állapítani belőle valamit... legalábbis, hogy mennyit mentem. 22571 mérföld volt, mikor indultam és 22603 mikor hazaértem. Nem nagy kör, de azért jól esett.

  (Nem ártott volna lemosni sem a motort, de annak is eljön majd az ideje.)
 • NaNa
  A héten már eljutottam odáig, hogy levettem a ponyvát a Siklóról és ültem is rajta néhány percet.

  [​IMG]
  Persze motorozni még mindig nem voltam. Nem tudom... túl sok motoros baleset híre jön szembe a Facebookon és a férjem - aki többnyire robogóval járkál a dolga után a városban - szintén azt mondta, hogy mindenki megvan őrülve.

  Szóval egyelőre nem éreztem késztetést, hogy ilyen körülmények között "menjek egy gyors kört". Egy gyors körért nem érdemes kihúzgálni a biciklik közül a garázsból szegény motort. Bár egy alapos mosás igazán ráférne...

  Viszont érdemes volt ráülni, mert a Nemzetközi Női Motoros Napra készült videónk szuper lett. Én mondjuk az első verziót raktam bele magamról, ami mutatóba készült a csajoknak, hogy hogy is kéne. Aztán utolsó nap csináltam még egy felvételt normális motoros gatyában. :hura:, még beleférek, szerencse, hogy strech - és még mosolyogtam is rajta.

  Ugyanis a csajok szóvá tették, hogy nagyon koncentráltam a videóban, de végül nem volt érkezésem újra vágni, szóval maradt az eredeti trottyos gatyás, koncentrálós... Az a jó, hogy a többiek elviszik a show-t, szóval senki nem figyel arra, hogy én milyen fejet vágok a videóban. :D

  Ha netán még nem láttad volna, itt a #slusszkulcskihívás videó. Iratkozz fel a YouTube csatornánkra!

  bocsi, Vickancs, Vidék és 1 másik tag kedveli ezt.
 • NaNa
  Nem utolsó motorozásnak terveztem, de meglehet, hogy az lett belőle... legalábbis ahogy az előrejelzések szólnak, vége a vénasszonyok nyarának. Gondolom 1-2 nap esős őszi nap után hamarosan beköszönt a tél.

  [​IMG]

  Amúgy az óraátállítás sem kedvez a motorosoknak, hiszen esélytelen munka után gurulni egyet még akkor is, ha jó lenne az idő - sötétben ki akar motorozni?

  Szerencsémre hétfőn még sikerült kanyarognom egyet a Siklóval. Először úgy terveztem, csak elmegyek ide nem messze lemosatni, de végül a mosásból nem lett semmi. Nem tudtam ellenállni a szép, őszi időnek.

  (Az ott szemben Visegrád, szóval a kép Nagymaroson készült.)
 • NaNa
  Miközben szerveztem a csamos napot, azért folyamatosan a fejemben motoszkált, hogy még lehet idén olyan jó idő, amikor lehet motorozni egyet. Nem hallgattam a férjemre, aki azt mondta, hogy majd megcsináljuk a motoromat tavaszra.

  [​IMG]

  Minden nap nyaggattam, hogy csináljon valamit, próbálja ki nézesse meg valakivel, hogy mitől csattan akkorát.

  Végül a héten hozott a Radical Garage-ból egy telófújó szerkezetet, és amíg én tegnap szocializálódtam Dunaharasztiban, ő felfújta megint a telóm. Na nem azzal a cuccal, hanem végül valami sajáttal, mert az nem úgy működött neki, ahogy kell. Állítólag 0,3 akármit nyomott bele... 0,25-öt mondott Sanyika a Radical Garage tulaja.

  Aztán kipróbálták ketten a kisfiunkkal, és azt mondta, hogy szerinte van még valami csattanás, de sokkal jobb és a gumi még mindig beleér a sárvédőbe.

  Ma végre én is mentem vele egy kört. Kiválasztottam a környék legszarabb útjait, ami földes meg kátyús, mentem salakos, murvás földúton is, amit kimondottan utálok, de most pont az volt a lényeg, hogy elő tudom-e csalogatni AZT a hangot.

  Éééésss, nem jött a hang. Egy nagyobb gödörnél volt valami koppanás, de az nem ugyanaz a hang volt, és én azt sem hallom most, hogy beleérne a gumi a sárvédőbe... szóval talán tényleg csak ennyi volt. Nem esne most jól új telót venni.

  (Amúgy a kép azt a kis szelepet ábrázolja, ami a doboz mögött van elrejtve, és ott kell felfújni a teleszkópot. Hátha valaki nem tudja, ahogy én sem tudtam, mert még sosem fújtam ezelőtt a teleszkópba.)
 • NaNa
  Még mindig nem tudjuk, hogy mi baja a motoromnak, lévén, hogy megint nem ültem rajta egy hónapja. De
  végre a héten a férjuram rászánta magát és ment egy próbakört, hogy megszakértse ő is.

  [​IMG]

  Sokkal előrébb nem vagyunk. Ő is azt mondja, hogy ez így nem egészséges. Vagy a gumibak, vagy a gumi, vagy valami, vigyük szervibe. De hova?

  Ma beszéltünk Sanyikával a Radical Garageból, ő a tünetek alapján egyből azt mondta, hogy fújjunk a teleszkópba... a héten ad valami kütyüt, ami direkt erre van. Ha eddig nem durrantottuk ki a telót, akkor kiderül majd, hogy ez-e a baj. Végülis a levegő talán még olcsóbb, mint egy új teló.

  ***​

  Az az érdekes, hogy ezen a képen tök kicsinek néz ki a motorom... szóval megint bebizonyosodott, hogy minden csak viszonyítás kérdése.
  Szegecs, Ferenc és Vickancs kedveli ezt.
 • NaNa
  20190825_170028-01_compress75.jpg Szerdán jövök.
  Zsila, Vidék és Vickancs kedveli ezt.
 • NaNa
  Miután kedden motoroztam egy kellemeset bár elég rövidet, másnap arra mentem ki a garázsba, hogy beszőtte a Street Glide-ot a pók.

  [​IMG]

  Pontosabban összeláncolta a férjem robogóját az én motorommal...
  bocsi, Zsila, Vickancs és 1 másik tag kedveli ezt.
 • NaNa
  A Csajok a motoron 13. szülinapjára szervezett túra előtt két nappal leruccantam Nyíregyházára a Goldrexbe, hogy felszereltessem az új gumijaimat. Örültem, mint majom a farkának, hiszen a nyolc éves gumijaim - hiába nem látszott rajtuk, hogy el lennének kopva (mitől is kopott volna el, mikor motorozás helyett nagyrészt inkább szoptattam) - már a Gumish szerint is eléggé meg voltak keményedve.

  [​IMG]

  Ő úgy fogalmazott, hogy esőben már ne nagyon menjek vele... na azt meg hogy? OK, hogy nem indulok el itthonról, ha esik, de azért valljuk be, ez a nyár nem indult valami fényesen, ha csak az özönvizes májusra gondolunk.

  A gumit, ha jól emlékszem kedden szerelték fel, és pénteken indultunk a túrára. Addig nagyrészt autópályán mentem csak az új gumival, mintha tojásokon lépkednék, mert ugye az a fránya formaleválasztó ki tudja, mikorra kopik le. (Amúgy állítólag pár száz méter csak.)

  Aztán a túrán már elkerültük az autópályákat, vagy azok kerültek el minket, mert Tolnában meg Baranyában nem annyira vannak autópályák. Hiába van szuperül felújítva a 61-es út, azért bele-bele futottam néhány nagyobb kátyúba, és kezdett fura lenni az az iszonyú hangos, fémes hang, ami valahonnan alólam jött.

  @Ste.funny :), aki mögöttem motorozott, az egyik kútnál azt mondta, hogy szerinte felüt a teleszkópom, biztos le van eresztve, fújjuk fel. Telefonos segítséget kértem, mert ilyet még sosem csináltam, sőt nekem úgy rémlett, hogy direkt teljesen le van engedve a telóm, mert az úgy jó.

  [​IMG]

  A férjem azt mondta, hogy hát fújjuk, de csak egy szisszentést, mert a teló könnyen eldurranhat, és azt is elmondta, hogy nagyjából hol keressük a szelepet.

  A túra alatt többször is fújtunk egy szisszentést, de semmi nem változott, a hang megmaradt, sőt,mikor hazaértem, még a férjem is fújt bele, de addigra már @Alien küldött egy táblázatot, hogy mennyire kellene fújni, és abban kerek perec ott volt, hogy az én súlyomhoz nem is kell bele levegő... szóval itt valami más baj van.

  [​IMG]

  A túra óta nem volt lehetőségem motorozni mindenféle családi okok, nyaralás és ovis nyári szünet okán, de azért a fejemben ott motoszkált, hogy ha mégis lenne egy órácskám, nem tudnék elmenni nyugodt szívvel a motorommal, mert valószínűleg "elfosta magát a teleszkópja" és ki kell cserélni. Egyébként már új teló is lett volna valakinél.

  Azért nekem folyamatosan a fejemben volt az a gondolat, hogy ennek a hangnak valami köze van az új gumihoz, mert nagyjából azóta van ez a hang. Gondolkodtam, hogy nem lehet-e hogy ez a gumi ballonosabb és beleér a sárvédőbe, ha lyukba megyek, de a férjem állította, hogy ha már gyári Harley-Davidson feliratos gumit rakattam rá, akkor az fura lenne, ha mégsem lenne jó a motoromra.

  A héten a gyerekek néptánctáborban vannak, és kedden úgy gondoltam, hogy jobb híján megmutatom a tüneteket a Gumishnak. Schirger Peti többször megoldotta már a gumibajainkat, ő szerelte a gumit a Sakálon és a múltkor, amikor leeresztett a Sikló kereke nullára, akkor is ő polírozta fel a felnit. Benne volt minden bizodalmam, ugyanis a férjemet időközben megműtötték, most 6 hétig semmit nem csinálhat...

  [​IMG]

  A gumish műhelyben, ahol szezon lévén csak motorok sorakoztak, Peti megrángatta a motor hátulját, de persze sehogy nem adta ki azt a hangot. akkor leszedtem az oldaldobozokat, hogy hátha a szerelésnél nem húztak meg jól valami csavart, vagy lóg a kipufogó vagy mittudomén...

  Peti körbejárta a motort majd megtapizta a sárvédőket, majd közölte, hogy a bal oldalon egész a gumi pereméig be van nyomódva a lemez. A másik oldalon vagy 2 cm távolság van a gumi meg a sárvédő között, itt meg kb. 3 mm. Megnéztem és tényleg... és nem hittem a szememnek, mert akkora a horpadás, hogy ezt csak valami nagyon erős dolog okozhatta.

  [​IMG]

  Kézzel lehetetlen volt kirángatni, nemhiába vasból van a motorom, de végül Peti mindenféle feszítővasak dugókulcsok és egyéb furfangos eszközök segítségével majdnem az eredeti helyére feszegette vissza a lemezt, majd kiadta az ukázt, hogy menjek, próbáljam ki. Nekem meg nem kellett kétszer mondani...

  Először gondoltam megjáratom az M0-on, de aztán rájöttem, hogy ott egy kátyú sincs, úgyhogy végül elmentem Fót felé, onnan Veresegyházára, majd vissza. Végül, miután rájöttem, hogy bármekkora kátyúba belemehetek, nem csattan (na jó, a vasúti síneken még mindig van valami hang, de az nem ugyanaz), gurultam egy nyolcvan kilométert a Gödöllői dombságban.

  Még mindig nem térek magamhoz, hogy lehet, hogy így vettem a motort 2011-ben... a férjem mindig mondta, hogy valahogy olyan ferde a hátulja, mintha a sárvédő nem középen lenne, de még úgy, hogy egészen közelről néztük Petivel, szemmel alig volt észrevehető a hiba, csak tapintásra sikerült diagnosztizálnia a bajt.

  [​IMG]

  A lemez olyan kemény, hogy ezt vagy egy hatalmas esés okozhatta, vagy Peti szerint mondjuk felkaphatott egy vastag faágat a motor hátulja és beforgatta... de a fényezésnek nem volt baja, és a horpadás az oldaldobozok alatt van... érthetetlen.

  Mindenesetre újra megállapítottam, hogy szuper jó motorom van, hihetetlen jó érzés siklani vele, és üzenem a huhogóknak, akik azt mondták, hogy hülye vagyok, hogy ilyen gumit raktam fel, mert szar a gyári Dunlop gumi, túl kemény és csúszik, szerintem sosem döntögettem még ilyen jókat a Siklóval, mint most.Mondjuk lehet, hogy ideje lenne leengednem a teleszkópokat.

  Szóval a DiceGlide újra támad!
  bae, Vidék, Ferenc és 1 másik tag kedveli ezt.
 • NaNa
  A hét motoros eseménye a csajos vezetéstechnikai tréning volt a Hungaroringen. Örökké emlékezni fogunk rá, hiszen fejenként 4 liter vizet izzadtunk ki néhány óra alatt a forró aszfalton meg a terepen. Az elméleti előadás tiszta felüdülés volt.

  [​IMG]

  Azért megcsináltuk.

  Köszönet a Pest Megyei baleset-megelőzési Bizottságnak és a Hungaroring Motoros Akadémiának a szervezésért.
  Zsila és Vidék kedveli ezt.