Blogbejegyzések megtekintése ebben a kategóriában: CsaM ügyek

 • NaNa
  Gondolom egy év alatt alaposan kiment a köztudatból, hogy tavaly januárban versenyt hirdettem a heti fotóblogra. Ennek értelmében azok, akik rendszeresen posztolnak a CsamClub blogba és minden héten feltöltik az adott hét legjellemzőbb, saját fotóját, egy sorsoláson vesznek részt. (A feltételek és a részletek benne vannak a kiírásban.)

  [​IMG]

  A szerencsés nyertes egy 20 000 Ft-os vásárlási utalvánnyal lesz gazdagabb, amit a CsamShop-ban vásárolhat le.

  Most eltelt az év, vége az 52 hétnek és lassan jönne is a sorsolás. Mivel azonban a karácsonyi őrület miatt én is lemaradtam és majdnem elfelejtettem az utolsó heti képet, adok egy kis haladékot.

  Ha e hét vasárnapig pótolod a hiányzó képeidet, még nyerhetsz!

  Ja, és mielőtt még elfelejteném, Boldog Új Évet Kívánok minden CsamClub tagnak és minden olvasónknak!
  Vidék, MoncA és Zsila kedveli ezt.
 • NaNa
  A hét motoros eseménye a csajos vezetéstechnikai tréning volt a Hungaroringen. Örökké emlékezni fogunk rá, hiszen fejenként 4 liter vizet izzadtunk ki néhány óra alatt a forró aszfalton meg a terepen. Az elméleti előadás tiszta felüdülés volt.

  [​IMG]

  Azért megcsináltuk.

  Köszönet a Pest Megyei baleset-megelőzési Bizottságnak és a Hungaroring Motoros Akadémiának a szervezésért.
  Zsila és Vidék kedveli ezt.
 • NaNa
  Két héttel a 13. Nemzetközi Női Motoros Nap után végre kegyes volt hozzánk az időjárás és engedte, hogy bepótoljuk a május 4-re tervezett motoros túrát. Mivel már mindenki ki volt éhezve egy jó motorozásra, szép számmal összegyűltünk.

  [​IMG]

  Az egész napos túra körülbelül 250 km-es távot foglalt magába, de volt lehetőség a beszélgetésre is a kávé és kajaszünetek alkalmával.

  Egy maroknyi kis csapattal este még @Mina szülinapi bulijára is beköszöntünk, mielőtt mindenki haza indult volna.


  A többi képemet feltöltöttem a galériába IDE. Töltsétek fel ti is!
  bocsi, Vickancs, Zsila és 1 másik tag kedveli ezt.
 • NaNa
  Komolyan elgondolkoztam azon, hogy mikor fogok tudni végre motorozni egyet a Siklóval. Ez a hét sem szolgáltatott alkalmat rá, hogy elővegyem...

  [​IMG]

  Amellett, hogy a múlt heti takonykórom mostanra ismét arcüreg-gyulladásban csúcsosodott ki, a szokásos anyukás feladataim voltak: a gyerekeket hurcolászom folyton ide-oda, amikor meg napközben nincsenek itthon, akkor próbálok dolgozni. Pedig azt hiszem, ez az egy esélyem van, hogy motorozhassak.

  A héten az nehezítette még a dolgomat, hogy mindkét autónkat szervizbe kellett vinni, így esett meg, hogy a férjem mögött utazhattam a robogóján, hogy eljussunk a kocsiért a szervizbe. Mondanám, hogy :hura:, végre megint motoroztam, de azért ez nem ugyanaz... bár szeretek mögötte ülni.

  A hétvégén húsvétoltunk a családdal, és csak egy laza kis kerti buli maradt a régi motoros haverokkal, akik viszont újra bemotorosodtak, de az egyiknek külföldön van a motorja, mert amúgy ott élnek, a másiknak meg még nem sikerült átíratnia.

  Szóval most azt tervezem, hogy egyrészt leszervizelem a Siklót, mert tavaly elmaradt az olajcsere is, olyan keveset használtam, és a Női Motoros Nap előtt megyek vele egy keveset valamikor hét közben, mert május 4-ig már csak egy hétvége van, az meg megint gyerekes program.

  Jól fog jönni az a vezetéstechnikai tréning május 22-én a Hungaroringen.
  Vidék, bocsi és Vickancs kedveli ezt.
 • NaNa
  Általában az van, hogy ha én fotózok, akkor rólam nem készül kép. A mai világban ez pedig azt jelenti, hogy ott sem voltam.

  [​IMG]

  Pedig de.

  A szombati szervizszakkörön készítettem magamról is képet a telefonnal, hogy legyen bizonyítékom.

  Ki jön legközelebb?

  A képeket megtalálod a galériában!
  Schön Brigi, Zsila, Yamina és 1 másik tag kedveli ezt.
 • NaNa
  Most, hogy a Csajokamotoron.hu címlapjáról már lemászott a felhívás, kiteszem ide is, hátha lesz, aki még kedvet kap.

  [​IMG]

  Már 2013 óta folyik itt a fórumban egy játék, aminek a lényeg az, hogy akik csatlakoznak hozzá, vállalják, hogy az év minden egyes hetében feltöltenek egy saját képet arról, ami azon a héten a legjellemzőbb esemény volt. Nincs kikötve, hogy a képek milyen témájúak legyenek, de persze örülünk neki, ha köze van a motorozáshoz, mivel ez egy motoros fórum.

  A képek mellé szöveget sem kell írni, elég, ha a blog címe elárulja, hogy miről van szó, de persze ha van mondanivalód a képről, úgy még érdekesebb lesz a posztod.

  Ha szeretnél részt venni idei játékunkban, a blog címét 52/2019 formátummal kezdjed, hogy látszódjon, hogy ehhez a játékhoz kapcsolódik, és adj neki egy egyedi, figyelemfelkeltő címet is! Érdemes készíteni egy kategóriát a blogodban (a tavalyi fotóblogom képeit itt találod, a kategóriákat pedig a blog jobb oldali oszlopában látod), ahol ezeket a posztokat gyűjtöd, hogy a végén egyben lássuk, hogy mind az 52 megvan.

  A képeimnek annak idején készítettem egy saját galériát, ahol a fotóblogom képeit gyűjtöm, és innen szúrom be a képeket a blogba (jobb egérgomb, kép címének másolása, és a blogban a kis kép ikonra kattintva bemásolod ezt az URL címet), így szebben megjelenik, mintha a blog alatt töltenéd fel, és a Facebook oldalunkra betöltődve sem csak üres szöveg jelenik majd meg. (Ha eddig még nem lájkoltad a Facebook oldalt, tedd meg most!)

  Év végén visszanézve a heti képeidet, egyben láthatod majd, hogy mennyi jó dolog történt veled ebben az évben. De nem csak ez az egy előnye van annak, ha csatlakozol a 2019-es Fotóbloghoz. Ha szeretnél játszani, írd ide a blogbejegyzés alá hozzászólásba, hogy számíthatunk rád.

  Év végén azok, akiknek mind az 52 heti képe megvan, részt vesznek egy sorsoláson, ahol egy 20 000 Ft-os vásárlási utalványt sorsolunk ki, amit a Csajokamotoron.hu webáruházában vásárolhatsz majd le.

  A játékban én is részt veszek, de a sorsolásban természetesen csak sorsolóként fogok szerepelni, tehát nem rontom az esélyeidet.

  Ha van kedved csatlakozni a heti fotóbloghoz, írd ide a cikk alá, hogy te is játszol, és töltsd fel az első (három) heti képedet a CsamClub Blogba!
 • NaNa
  Ha már a fotóbloggal majdnem elúsztam, legalább az újévi jókívánságról ne maradjak le!

  Ezzel a tegnapi tűzijátékkal szeretnék mindenkinek boldog új évet kívánni. Legyen olyan az éved, amilyet szeretnél!

  [​IMG]

  Tegnap tudtam meg, hogy idén a Disznó éve lesz (majd februártól a kínai asztrológia szerint) és én disznó vagyok, szóval nagy reményekkel és hatalmas tervekkel várom ezt az évet.

  Megfogadtál valamit? Fogsz változtatni valamin a tavalyihoz képest?

  Azt hiszem, ahogy már pár éve, most is az a leghőbb vágyam, hogy sokkal többet tudjak végre motorozni, mint tavaly. A gyerekek már megint nagyobbak lettek, így talán könnyebb lesz ezt megoldani.

  Ha még itt vagy és olvasol felteszem azt a kérdést, amire mindig pozitív választ várok:

  Legyen idén heti fotóblog?

  Ha nem tudod mi az:

  Mindenki, akinek kedve van csatlakozni, minden héten feltölt egy képet a blogba ami azt a hetet legjobban jellemezte, vagy ami a legérdekesebb történés volt azon a héten az életében. A blogot 52/2019 címmel látjuk el (pontosabban mindig az aktuális hét számával, hogy lássuk, hogy mikor történt).

  Az enyémek még egy külön kategóriába is vannak gyűjtve, itt találod a 2018-asakat, és ha a blogoldalamra mész, a jobb oldalon a kategóriáknál megtalálod a korábbi éveket is.
  Vidék kedveli ezt.
 • NaNa
  Tegnap bezártuk a motoros szezont, ennek örömére ma még motorozhatott, aki akart, mert 22 fok volt. Még jó, hogy senkit nem tiltottunk el a motorozástól.

  [​IMG]

  Meglepően sokan összejöttünk szombaton a Big Bike Pubban, ami elsősorban Rádi Krisztinának köszönhető, ugyanis az ő ötlete volt, hogy náluk tartsuk az idei szezonzáró bulit... illetve hogy egyáltalán legyen szezonzáró buli, mert bevallom, most a vizsgamunkám leadási határideje előtt két héttel nem biztos, hogy belevágtam volna a szervezkedésbe.

  Kriszta nemcsak a finom bográcsos kajáról gondoskodott, hanem arra is gondolt, hogy a részvevőket rögtönzött névkártyákkal látta el, hogy mindenki tudja, hogy ki kicsoda, vagy legalább tudjuk egymást hogy szólítani, miután a legtöbben korábban csak az internetről ismertük egymást.

  Többen jöttek motorral is, hiszen szerencsére az időjárás még kegyes volt, és ezt a hétvégét még megnyerték a motorosok. A buli végül az előre tervezett 20:00 órai zárásnál kicsit tovább tartott, a többség akkor indult csak haza, amikor a hangos koncerttől már esélytelen volt a beszélgetés. Azok, akik jármű nélkül vagy sofőrrel érkeztek és némi alkoholt is fogyaszthattak, még tovább tartották a frontot.

  Szuper volt, ha korábban nem is, tavasszal mindenképp kell majd egy újabb összejövetel, hogy együtt nyissuk meg a szezont.

  A képeket ebben a galériában találjátok, és ide várjuk mindenkinek a fotóit.
 • NaNa
  Egész nyáron tervezgettük, hogy majd motorozunk egyet együtt végre így tizenévnyi közös munka után, de valahogy nem akart összejönni. Amikor már senki nem nyaralt, és már a betegségekből is kilábaltunk felváltva, akkor jött a hideg. Nem egyszerű időpontot egyeztetni...

  [​IMG]

  Aztán a hét elején hívtak, hogy lenne egy tesztmotor és vigyem el pár napra, de a gyerekek mellett örülök, ha napközben pár órát tudok motorozni... És akkor eszembe jutott @Alien , hogy hátha majd most. És csodák csodája, így hogy egy nappal korábban szóltam, ő is épp szabaddá tudta magát tenni szerdára.

  Így aztán megtört a jég. Végre motoroztunk együtt.

  Az időjárás ideális volt, de azért kellene még néhány alkalom, hogy összeszokjunk. Na majd legközelebb újra próbálkozunk. :cool:

  (A tesztmotorról itt vannak képek, mert ezen pont nem látszik. :D)
  Vidék kedveli ezt.
 • NaNa
  Az interneten időről-időre felbukkannak képek motoros csajoktól, ahol az egyik lábukon csajos körömcipő, a másikon motoros csizma látható. Lassan már minden motoros csajnak van ilyen képe. Ha neked még nincs, akkor itt az idő, hogy készíts egyet.

  [​IMG]

  Töltsd fel a képed EBBE A GALÁÉRIÁBA, hadd lássuk, neked milyen ez a két oldalad, a motoros és a csajos!

  Hogy legyen egy kis motiváció is, akinek a képére a legtöbb szívecske érkezik szeptember 30-ig, az kap egy csamos pólót, amit saját maga választhat ki az áruházunkból. (Ha addig nem bírsz várni, rendeld meg most a kedvenc pólódat, nehogy elfogyjon!)
  Piqlet1977 és Ada :) kedveli ezt.
 • NaNa
  A héten kétszer is segítettünk. Először Csabikának gyűjtöttünk az Adhat vonallal, aztán a horvát Borisnak küldtem egy csamos felvarrót és pár matricát.

  [​IMG]

  Persze a jótékonykodásnak itt még nincs vége, hiszen Csabikának akár privátban is segíthetsz, és Boris címét is megtalálod a cikkben, ha kedved van meglepetést okozni neki.

  És nem emlékszem, ezen a héten volt, amikor motoroztam? Most, hogy a kertben 10 cm hó van, elég hihetetlen, hogy hétfőn még 20 fok volt...
  ekime6 kedveli ezt.
 • NaNa
  A héten elhatároztam magam, hogy felpörgetem kicsit a Csajok a motoron YouTube csatornáját, ami nem olyan egyszerű feladat, tekintve, hogy nem érzem magam túl fotogénnek, és exhibicionista hajlamaim sincsenek, sőt... jobban szeretek a háttérben működni. Viszont a visszajelzésekből (vagy inkább előrejelzésekből) azt vettem ki, hogy igény vó'na rá. Már pár hete megérkezett az aliexpresszről rendelt telefonállványom is, így már tényleg nem volt más kifogás...

  [​IMG]

  Persze mielőtt nekiálltam a megvalósításnak, ki kellett próbálni az állványt, meg barátkoztam kicsit a kamerával, és a kamerából visszaköszönő önmagammal. Akkor készült ez a remek fotó is.

  Most már értem, hogy miért mondja mindig a három éves kislányom a Csajok a motoron logóra mutogatva, hogy ott van Anyuci. :D
  Vidék, bocsi és ekime6 kedveli ezt.
 • NaNa
  Általában nem vagyok az a rózsaszínes típus, de mégis szeretem ezt az élénk magentát... szerintem tök jól kiegészíti pl. a feketét úgy, hogy még nem túlzás... már ha ugye az ember nem viszi túlzásba, mert azért könnyű átesni a ló túloldalára.

  [​IMG]

  Ezek a pink gerberák egy sima nagy bevásárlás eredményei. Annyira szép volt a színük, hogy nem bírtam őket ott hagyni. Egyébként meg amúgy is megérdemlem. Hát nem? Hát de. :D

  A csamos cuccok meg rákívánkoztak a képre. Ha még nincs ilyen pólód, az áruházunkban megrendelheted őket!
  Vidék kedveli ezt.
 • NaNa
  Már hetek óta tervezem, hogy előveszem végre a motort, de két gyerek mellett nem egyszerű olyan időpontot találni (mint régen), hogy csak úgy felülök, és megyek amerre az út visz. Ráadásul az időjárás sem volt túl kegyes mostanában, és az év első motorozását sem nem szélviharban, sem nem zivatarban képzeltem el.

  [​IMG]

  De közben fogy az idő. Már kevesebb, mint egy hét van a 11. Nemzetközi Női Motoros Napig, és semmiképp sem szeretnék úgy odamenni a vezetéstechnikai tréningre, hogy csaknem fél év után először tolom elő a motort a garázsból.

  Ez a mostani hosszú hétvége mindenképp esélyes volt egy motorozásra, de nem ígértek most sem motoros időt. Aztán ma reggel felkeltem, és megláttam, hogy süt a nap. A hőmérő is 10 fok fölötti hőmérsékletet mutatott már, úgyhogy elhatároztam, hogy most van itt az alkalom.

  Az öteletemet sikerült átvinni a családon is, úgyhogy felöltöztem motorosba (ez is mindig izgalmas így szezon elején - ki tudja, minden rámjön-e), aztán gumit fújtam, és a motor fél év állás után is első gombnyomásra indult.

  Annyira vagány voltam, hogy elmotoroztam az Aldiba vásárolni...

  (...ami persze külön posztot megérne, hogy mennyire praktikus bevásárolni motorral.)
 • NaNa
  Nem mintha amúgy unatkoztunk volna, de azért jó volt feldobni a standunk hangulatát azzal, hogy mindenkivel szelfiztünk a Budapest Motor Fesztiválon. Na jó, ez is túlzás, mert ha mind a párezer látogatónkkal szelfiztünk volna, még mindig ott lennénk.

  [​IMG]

  Ez csak egy kis ízelítő a hétvégi termésből. Van köztük olyan, ami sírva röhögős volt, és bár nem időrenben vannak, és végülis nem is mindegyik szelfi, azt kell, hogy mondjam, három nap alatt semmit nem javult a szelfi készítő képességem. Például most látom, hogy egyik képen sem csücsörítek, és az is csak egy gyenge kifogás, hogy rosszak voltak a fényviszonyok a pavilonban.

  A többi kiállításos képet EBBEN A GALÉRIÁBAN nézd meg, és ide töltsd fel a saját képeidet is.
  Zsófesz kedveli ezt.