Tommot Vezetéstechnika csak csajoknak május 28-29.

Érdekel a Tommot vezetéstechnikai trénig extra csajos kedvezménnyel?

 • Igen, mindenképp szeretnék menni

  Votes: 0 0.0%
 • Nem, már voltam

  Votes: 0 0.0%
 • Egyéb (írd a hozzászóláshoz!)

  Votes: 0 0.0%

 • Total voters
  3

NaNa

nanana, Life is Life!
Fórumvezető
CsaM Csajok
Kaptunk egy ajánlatot. Szóljon, akit érdekel!

"Az általunk ajánlott időpont 2016. május 28-29.
Kizárólag CSAM tagok részére 48.000,-Ft/fő. (58 000 Ft/ fő a rendes ár a honlap szerint - NaNa) A kis létszámú jelentkezésnél feltöltjük mi a létszámot, természetesen csajokkal.

A tréning szombat-vasárnap van Kakucsringen. Érkezés szombat reggel 8-8.30-ig. Az oktatás 9 h-tól zajlik. Aszfaltos oktató pályán. Az ebédszünet előreláthatóan 1/2 1-1 -től van. Kb. 1 óra pihenőidővel. Az oktatás délután kb. 1/2 5-ig folytatódik. Utána egy kis pihenés után pályamotorozás is van, természetesen oktatói segédlettel. Vasárnap szintén 9- től zajlik az oktatás délután kb. 16. h-ig. Bővebb tájékoztatást folyamatosan megújuló honlapunkon találtpok : www.vezetestechnika.tommot.hu

Csapatunk célja a saját motor biztonságos kezelésének elsajátítása, ezért kizárólag saját motorral lehet az oktatásra jelentkezni. A motornak megfelelő műszaki állapotban kell lennie, gondolok itt gumi, fékek stb. A tréningen való részvétel feltétele továbbá a teljes motoros védőfelszerelés.

Az ár az oktatást, pályahasználatot, szállást, napközbeni frissítőt, kávét, ebédet, szombat esti vacsorát tartalmazza. Lehetőség van péntek este érkezni, csak ezt előre kell jelezni, ennek költsége plusz 3.000,-Ft/fő/éj.

Elkerülendő az utolsó pillanatos lemondást 15.000,-Ft/fő befizetésével fogadjuk a jelentkezést. Ez történhet Nálad is, de átutalással is a LARGUS-CONTÓ Kft bankszámla számlájára (66000059-11093273), a tréning időpontjának feltüntetésével."
 
Én nagyon régóta kacérkodom egy tommot-tréninggel, de most más viszi el a pénzem:(
 
Utoljára módosítva:
Back
Oldal tetejére