Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Talmácsi Gábor

Szerintem Talmácsi Gábor nem beképzelt, pont Ő nem! Megmaradt annak, a kedves srácnak, aki volt! És mi Magyarok büszkék lehetünk Rá!
 
na ja,ez nem ellene irányul most,de esélye nincs,kb 8 olyan versenyző van a brigádban,akik ellene esélye nincs,nem a tudással van a baj,a motorral,mire valamit kezdenek vele,addigra a fél szezon lemegy.
 
Szegénynek tavaly is motorgondjai voltak.... Habár most olvastam, hogy tegnap nekiment valaki és három helyezést esett vissza.. ezután egy versenyző elesett és majdnem őt is kilökte! Nem volt szerencsés verseny! A GP király-kategóriát is sajnálom... fránya eső...
 
Erről csak annyit...nekem van egy dvd-m Talmácsirol...a motorrevü vagy a motomix melléklete volt...ahol azt nyilatkozta"azért töltöttem el ennyi időt a 125 ccm-ben mert tul tehetséges vagyok ahoz,hogy lépjek egy kategriát és esetlegesen ezt a tehetséget egy rossz csapatban egy rossz motorral elpazaroljam..."Na akkor most ezt nem értem...scott honda pff...egy fos..még a gyári honda is az...a repsol még csak csak megy mint az előző futamon is látszott...de a scott sehol nincs...akkor 25ből a motogpbe lépni nem tehetség pazarlás???főleg egy fos csapattal és egy fos motorral...persze sokminden van amiért neki jobb a gp-ben...a sulya pl jobb az erősebb motornak...én nem kétlem,hogy tehetséges...azért valahova eljutott...csak már jópárszor meghazudtolta önmagát...nekem csak az egész ember nem szimpatikus..nem is szeretem...ifj.Németh Kornél,Bitter Sanyi és még pár magyar motoros aki itthon nem kapja meg a kellő tiszteletet,talán rájuk is kéne figyelni...nagy öregek tanítványaik...aki ismeri a motocross múltját.talán emléxik id. Németh Kornélra,Esztergomira...akik nem pénzért,nem a szponzorokért és nem is bármiféle juttatásokért motoroztak...ők egy másik nemzedék...de valami összeköti őket néhány mai motorversenyzővel...a motorozás szeretete...ez a mai világban már csak a pénzről szól és a showrol....nem véletlen,hogy Németh Kornél németországba ment...ott megkapata azt a megbecsülést amit itthon sosem fog....azthiszem a motorrevüben volt egy cikk amit Kornél felesége írt erről...ő fogalmazta meg jol ezt az egészet...majd megkeresem az ujságot...azért remélem ér el sikereket Talmácsi...
 
Sziasztok!
Én 35 éve vagyok a motor sportban ! Volt szerencsém 1-1 pohár sört + inni DRAPÁL SZABÓ II HAMAR ZSIGA A motocrossos KISS LACIVAL ZÁVODNYVAL MOHÁCSIVAL!
A fiatalabb korokból HORVÁTH PALIKA GYURÁSZIK az idősebb KORNÉLLAL gurultam párszázezer kilómétert ! A SZVOBODA BENCE pedig az én versenyemen ment először talán 6 éves lehetett.
De a frankót mondom én sem bukom a Talma srácot!!! A versenyzői tudását nem kérdőjelezem de az arca lehetne 1 cseppet apróbb!
Manó Kaposvárról
 

Legújabb blogbejegyzések

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére