Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Olvasás

jó az oldal, de hogy lehet ingyenes letölteni? mert hiába kattintok az ingyenesre és nem a prémiumra nem történik semmi :(
 
jó az oldal, de hogy lehet ingyenes letölteni? mert hiába kattintok az ingyenesre és nem a prémiumra nem történik semmi :(

Ne már, van olyan, hogy prémium?:eek: De hát elolvastam a bevezetőt, azt írja az oldal készítője, hogy teljesen ingyenes. Én még sajnos nem tudtam megnézni, csak a könyvcímekig jutottam, mert a letöltés nem engedélyezett a munkahelyemen, otthon pedig pont most döglött be a gépünk.:( De nagyon sajnálnám, ha ,,átverés" lenne, olyan sok könyv van, ami érdekelne...
 
én is probáltam, pl az anita blaket, nem engedte, kiirta h fizessek elö a prémiunra. viszont most probáltam a rossz helyet, elméletileg tölti.
meg is van, fasza:D na sztem akkor nem mindet lehet ingyenesen...
 
Nekem sikerült mindent letölteni.
Amit a data.hu-ról kellett leszedni, ott az Ingyenes-re kattintottam, majd amikor felajánlotta, hogy fizessek elő, akkor arra, hogy Nem élek vele, majd Letöltés indítása, és már lenn is volt a cucc. :)
 
Évci, jelentem, nekem is sikerült letöltenem könyveket arról az oldalról, amit ajánlottál (vagyis a nővéred), tehát műxik. :)

Köszi!
 
ok, én nem kattintottam arra, h nem élek vele, köszi :D
amúgy egyik rejtő könyvet se tudta betölteni amit le akartam szedni :(
 
Lányok még élek! és bár ide nem tölthetek fel de ha üziben kértek valamit szívesen átküldöm ha meg van. :D
 
Amúgy nagyon ne linkeljetek ide oldalakat mert ezzel lehet hozzájárulni a bezárásához, ezt az oldalt látja a gugli, az igazán jó könyves oldalakat pedig nem.
Még annyit hogy akit igazán érdekelnek az e-könyvek és nem csak olvasni hanem készíteni is szeretne az megkereshet priviben (persze csak akit egy kicsit ismerek,bocsi)
 
Idézek egy könyvből amit Nyíregyházán kaptak a véradó motorosok!
A könyv címe: "Motorgia" Túlélési kézikönyv a szabadság szerelmeseinek, a robogóstól a csopperesig

"Tanulj a futároktól,...
A futárok és postások rengeteget motoroznak nap mint nap, általában télen is.
Óriási rutinnal rendelkeznek. Lesd el tőlük, hogy ők, hogy mennek, mikor türelmesek, mikor nem! Sokkal jobban mész majd, ha próbálsz olyan harmonikus lenni, mint ők."

Ebben a könyvben rengeteg jó dolgot leirnak még! ;)
 

Legújabb blogbejegyzések

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére