Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Nyéki Rock-Feszivál

OK,ezt megbeszéltük:D
Picar is ott lesz nem tudod? Halkapeszi azt mondta a Hámori-tónál van valami S-kanyar ott találkozunk velük,tudod hol van?:eek::confused:
 
OK,ezt megbeszéltük:D
Picar is ott lesz nem tudod? Halkapeszi azt mondta a Hámori-tónál van valami S-kanyar ott találkozunk velük,tudod hol van?:eek::confused:


Nem tudom, hogy Picar tud-e jönni, remélem.
Sejtem, merre van az S kanyar, van ott egy aranyos kis Ajándék bolt is, szerintem arra gondolt, majd meglátjuk.;)
 
Egyébként visszatérve a fesztiválra,a szervezők agitálnak minket hogy már péntek este elkezdhetünk bulizni az olajszigeten és akár vasárnap délig is maradhatunk,szóval olyan hosszúhétvégét lehet beiktatni aki gondolja!!
A párom csilisbabot főz a bográcsunkban ,nagyon finoman tudja elkésziteni,azthiszem szombat délelőtt vagy péntek este ajaj elfelejtettem,megkérdem mégegyszer:D:D
 
Ez jól hangzik!!!:D:D:D
Ha kell, viszek hozzá jó kis fincsi, erős kalocsai paprikát!!!;);)
Jó lenne, ha sok csam-os el tudna jönni, jó kis buli kerekedhetne belőle!!!
:D:D:D
Rám már számíthatsz is bármiben.
 
Bocsika csak éppen nem voltam gépközleben, és mindig minden akkor történik amikor nem vagyok...:) Szóval holnap izé ma:p ott leszünk akkor kettőkor a hámori tónál, remélhetőleg, de még mindig közbejöhet valami akár egy lavina is:D Nyékre meg szerintem kinézünk majd tutira, engem a disco express nagyon foglalkoztat, de nem fogunk első sorban tombolni mert tömegfóbiám van:eek::)
 
Sziasztok!
Itt a NyékRock Fesztivál szervezőcsapatának "csaj-részlege": Mindenkit sok szeretettel várunk a fesztiválra 2008. június 07-én. Ja és ne aggódjatok, nem esik egybe a kalákával, az ugyanis július 10-13!!!
Gyertek és bulizzunk egy nagyot!:)
 

Legújabb blogbejegyzések

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére