Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Kiborítanak a Pasik!

Ma békésen ácsorgok a lámpánál a Lóóóval amikor begördül mellém egy nagyobbacska fekete személyautó. Hallom ahogy felhördül a jószág induláskor, már járatta meg bőgette mellettem álltában is, bárhogy mifacnak, arra nem jöttem rá. Hát szép nyugisan, de azért tempósan felváltogattam a Fehérvárin úgy 65-ig a Lóóóval, aztán lendületesen elkanyarodtam az Androrra, ahonnan is érkezett egy piros szirénázó autó. Ez a vadparaszt meg nyélgázon be a kereszteződésbe és telibeverte a szirénás katasztrófavédelmis terepjárót úgy, hogy azt belökte a villamosmegállóba a zebrára, és megborították a 10 méteres vilanyoszlopot, meg egy másik oszlopot. Kurva nagy mák, hogy senki nem állt a zebrán, mert az ott a két autó között pasztaként végzi. Megálltam hogy hátha kell mentőt hívni valakihez, de kimászott mindenki, nagyobb baj nem lett. A vétkes sofőr egy hatvanas bőrcipőstalpú kopaszodó pocakos csíkosinges messziről pókhaspökhendi mozgású fickó volt.
 
Az a rész volt szar, amikor láttam hogy elkezd fékezni a vadmarha, és már látszott, hogy ebből biza csitcsatt...
 
Akkor lássuk az én kis észrevételeimet.
Miért nem meritek megmondani, hogy csak a pöcsötök áll és valójában semmi komolyat nem akartok? Miért etetitek a csajokat a legalattomosabb hazugságokkal, -férkőztök a bizalmába, -játszotok az érzelmeivel akár hosszú hónapokon keresztül és bármin átgázolva is, csak hogy keféljetek egyet vele, aztán mehet, amerre lát? Hogy vagytok képesek ennyit színészkedni és hazudni, hazudni, hazudni? Megéri?
Aztán jó érzéssel tölt el, amikor a másiknál elértétek a célotokat és sikerült összetörni egy szívet? Belegondoltok, hogy a farkatokért mit meg nem tesztek? Kérdem még egyszer, belegondoltok?
És azt is észrevettem, hogy különösen szeretitek a nehéz prédát: van párja, házas stb. és ha megvolt, dettó mehet is oda, ahonnét jött, vagy akárhova, csak hagyjon már békén.
Ezzel legyezgetitek az önbecsüléseteket? Azt hiszitek, ilyen jó partik vagytok, mert sikerült egy ilyen nőt is becserkészni? Nem, az ilyen nem ér semmit. És ha jobban magába néz az illető, minden ilyen húzásánál egyre szarabb alaknak érezheti magát. Hazudni, ráhangolódni a másikra és azt mondani neki, amit hallani akar könnyű. Nem az ilyen a tökös legény. Ennyire felülbírálja az agyatokat, a józan eszeteket az a kis szerv?
Vagy ez az állandó bizonyítási vágy sokkal mélyebben gyökerezik...?

Részvétem. (Bizonyára sok,remekül működő párkapcsolatod lehetett, és mindig a megfelelő embereket vonzottad be ;-)

(Egyébként vélhetően van ilyen is, mint amit elég szemléletesen lefestesz. Sőt, még az is lehet, hogy _sok_ ilyen van ! Mindazonáltal, így általánosítani, ahogy Te teszed - sugallván hogy MINDEN pasi ilyen - ez egyrészt túlzás, másrészt sajnos az eredetileg igazságtartalommal is rendelkező állítást félresöpri, és csupán egy igen frusztrált nő kiborulásának lenyomatává válik.. Biztos, hogy ezt akartad sugallni ? )
 
Játszmakirályok pasiban is vannak. Az nagy rizikó ha kandúrbandi megmondja a tutit: nos kisanyám, jössz egy körre? Kisanyámnak van lehetősége jól elgondolkozni és elküldeni a melegebbik éghajlatra, esetleg még ki is röhögik, ezt meg nem szívesen vállalja. Viszont egy hosszadalmas vadászati folyamatban megvan a cserkészés öröme is, meg a megszokott kis játszmáit is kényelmesen ismételgetheti. Az egyik ilyen haveromat kifaggatva annyit mondott a szitura, hogy "a foglalt nő meg különösen kényelmes, mert nem kell hosszadalmas randikkal bíbelni, úgyis ki van éhezve pár jó szóra, egy-két kedves sms-re mert a napi rutinfickója úgyis már elhagyta az ilyesmit. Aztán bűnbánóan visszamegy majd úgyis, még a lepattintással se kell szarozni". Az meg egy dolog, hogy ez mennyire felnőtt szituáció, mind a fickó, mind a nő részéről aki ebbe beleszalad... Áh, kívülről könnyű beleugatni, de ha már benne van az ember, nem ilyen kristálytiszta a buli...
 

Legújabb blogbejegyzések

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére