Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Kawasaki

héló...ez hazai motor...Dombóvári...mé nem láttam én még ezt????
Nagyon megéri sztem ennyiért...
Ha valakinek kell ilyen, vegye meg...mert jónak tűnik...
 
a Zsolt az én felfedezettem... két éve csinált a saját motorjára egy nyerget... aztán rádumáltam csináljon nekem is... aztán beindult az üzlet !

..és Ő nem 60-70 eft ért dolgozik mint egyes konkurensei!
 
Akkor köszi, hogy felfedezted!:meghajol::)
Igen hallottam, hogy feléből kijött az ER6 ülése. És nagyon jó lett szerintem! Sokat dobott a kis sárgán! :jo

...és tud bele fűtést is tenni !

ez hűvösben meglehetősen jó felfázás ellen !

de csinál tankbőrt is a Bagster mintájára, csak olcsóbban...vagy tanktáska rögzitőket is...
 
a Zsolt az én felfedezettem... két éve csinált a saját motorjára egy nyerget... aztán rádumáltam csináljon nekem is... aztán beindult az üzlet !

..és Ő nem 60-70 eft ért dolgozik mint egyes konkurensei!

Nézegettem.. nagyon szép! Bár lenne motorom (meg ennyi pénzem) és rögtön ráugranék a haverodra (szigorúan plátói módon) az összes ötletemmel.. no meg egy airbrusholóra is:)
 
Ezt találtam:

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=NnhuFAPUjj0&feature=related"]YouTube - Harley Davidson & The Marlboro Man Clip[/ame]
 
hello Mindenki

Csutka!
azt szeretném megkérdezni, hogy milyen a z750 ülése? kőkemény 160 centimmel csak kalimpálnék rajta úgy sejtem...:((

nincs valakinek véletlenül MONSTERe, mert a másik verzióm ez lenne, de minden ismerősöm próbál lebeszélni róla, hogy szar, minden elomlik rajta ami elromolhat meg drága az alkatrész ... pedig oolyan dögös ez is....:bang:

köszönöm szépen, ha válaszoltok nekem
dóri
 
Szia Boganch!

A Z szerintem nem magas egyaltan! Viszont eleg nehez, ugyhogy jobb, ha ket labbal allsz a foldon... Alkat kerdese is, mert a tank eleg szeles, O-labuak elonyben. :D Cakkumpakk nagyon kenyelmes!!! Pont jo helyen van minden. :csam:
 
Hja es a Monster tenyleg kicsit nyugosebb gep, olyan olaszos. :) Marha jo dizajn, csak kicsit trehany a vegeredmeny. Szerintem... De vannak itt is Monster tulajok, jobban tudjak. :csam:
 
Köszönöm szépen! :D
ha széles akkor az nekem sajnos nem lesz jó:((
úgy néztem, hogy 815mmre írják ennek a magasságát, honda cbf500on tanultam, annak csak 770körül van, és nem ért le rendesen arról sem, pedig az nem vészesen széles. (legalábbis szerintem..)
bocs amúgy, hogy ilyenekkel fárasztalak, csak jártam már úgy, "csodás" útainkon, hogy megálltam a hondával elsőbbséget adni, persze kátyúba léptem és a súlypont már nem is ott volt ahol kéne....küzdelemelbíromelbíromésperec


zaklatom a monstereseket:angyal:

köszönöm mégegyszer
 
ER-6-ot próbáltál már??? Szerintem az a legideálisabb. Könnyű, keskeny a tank, alacsony is, plussz ha így se elég jó akkor van hozzá alacsonyabb ülés is. Nekem az volt elsőnek, nagyon szuper! :)
 

Legújabb blogbejegyzések

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére