Közérdekű, érdekes, vicces hírek a nagyvilágból

Baraboszi témája a 'Motorozás' fórumban , 2009 Május 18.

 1. Baraboszi

  Baraboszi Vendég

  Mai nap hírem ami talán fontos lehet ha még nem halottátok olvastátok:

  "Nagyon erősnek" minősülő, 7,4-es UV-B sugárzás várható hétfőn. A riasztás Magyarország Dunától keletre fekvő területének szinte teljes egészére vonatkozik. Vasárnap az ország jelentős részén még csak gyenge, illetve erős UV-B sugárzást kellett elviselni.

  Bár messze még a nyári kánikula időszaka, a hétfőre vonatkozó figyelmeztetés szerint már elérkezett ez az időszak. Dél körül érdemes kerülni az árnyékmentes területeket, és a szabadon lévő testrészekre fényvédő krémet kell kenni.
   
  #1
 2. csacskamacs

  csacskamacs biker-cat CsaM Csajok

  Regisztrált:
  2008 Március 25
  Üzenet:
  2,403
  Kapott Lájkok:
  477
  Hogy én milyen okos, előrelátó, bölcs macska vagyok (ellentétben a nevemmel)!!!! Megoldottam a dolgot, hogy ne kelljen ma bőrrákot kapnom valamelyik strandon napozva: bejöttem dolgozni... :boa:
   
  #2
 3. Baraboszi

  Baraboszi Vendég

  A gyártó az ígéri, hogy a csoki fogyasztói drámai javulást érhetnek el már két hét alatt. Az akne néven ismert bőrbetegség mitesszerek és gennyhólyagok (pattanások) formájában jelentkezhet az arcon, és elsősorban a tinédzserek életét keseríti meg.

  Az amerikai, ausztrál és brit tinik azonban fellélegezhetnek, mert megvan az ellenszer - amelynek a fogyasztása ráadásul már önmagában is élvezet. Az amerikai gyártmányú csoki tele van gyulladáscsökkentő antioxidánsokkal és tápanyagokkal, amelyek segítik a szervezet védekező rendszerét, így a bőr belülről tisztul ki.

  A gyorsabb eredmény érdekében a gyártó napi kettő-öt darab csoki elfogyasztását ajánlja. A cég felmérései szerint azonban a fogyasztók 73 százaléka már napi két csoki elfogyasztása és két hét után javulásról számolt be.
   
  #3
 4. Bendzso

  Bendzso Benzintyúk

  Regisztrált:
  2007 Július 8
  Üzenet:
  12,449
  Kapott Lájkok:
  15
  Nem kö a csoki!!!:):);):cool:
   
  #4
 5. Baraboszi

  Baraboszi Vendég

  :D na de na de 12 évesek inkább csokizzanak:D
   
  #5
 6. Bendzso

  Bendzso Benzintyúk

  Regisztrált:
  2007 Július 8
  Üzenet:
  12,449
  Kapott Lájkok:
  15
  Aztán legyenek kövérek!!:(:(
   
  #6
 7. Baraboszi

  Baraboszi Vendég

  utána majd 16 évesen ledolgozza:DDDD

  de szerintem étcsokiról lehet szó abban nincs tej meg kakaóvajból sok ami hizlal
   
  #7
 8. Adri80

  Adri80 Benzintyúk CsaM Csajok

  Regisztrált:
  2007 Szeptember 28
  Üzenet:
  2,360
  Kapott Lájkok:
  19

  CSOKI, AMI CSODASZER? Nekem is kell!:D
   
  #8
 9. Bendzso

  Bendzso Benzintyúk

  Regisztrált:
  2007 Július 8
  Üzenet:
  12,449
  Kapott Lájkok:
  15
  Na a baromságra mindenki vevő!!:D:D
   
  #9
 10. Adri80

  Adri80 Benzintyúk CsaM Csajok

  Regisztrált:
  2007 Szeptember 28
  Üzenet:
  2,360
  Kapott Lájkok:
  19
  :) Köszi Bendzsó! :D
   
  #10
 11. Baraboszi

  Baraboszi Vendég

  400 kecskét öltek meg szélturbinák Tajvanon - az utóbbi három évben.
  A szélerőművek nem feldarabolták az állatokat lapátjaikkal, hanem zajukkal végeztek velük. Azután, hogy nyolc szélturbinát állítottak csatasorba egy állandóan szeles tajvani félszigeten, a közelben élő pásztor kecskéi sorra megdöglöttek.

  Bár a "villanymalmok" nem hangosak, mégis keltenek annyi zajt, hogy éjszaka a kecskék nem tudnak aludni tőle, különösen, ha erős szél fúj, és a krónikus kialvatlanság végzett velük.
   
  #11
 12. Baraboszi

  Baraboszi Vendég

  Vatikánváros - A világ legnagyobb közösségi oldalára, a Facebookra szabott alkalmazást indított XVI. Benedek pápa.
  A Pope2You (kb. kettesben a pápával) elnevezésű alkalmazást a http://pope2you.net címen elérhető platformon állíthatják be a kapcsolatépítő portál felhasználói. A fiatalokat célzó újítást csütörtökön vezették be és már az első napon félmillióan látogattak az oldalra, amelyen keresztül a pápa YouTube-csatornája is elérhető. A Szentszék fejlesztői az okostelefonon netezőkre is gondoltak: az alkalmazás révén az iPhone- tulajdonosok is kaphatnak a pápától virtuális képeslapot és videó- és hangüzeneteket. (MTI)
   
  #12
 13. bupu

  bupu Benzintyúk

  Regisztrált:
  2008 Augusztus 27
  Üzenet:
  1,836
  Kapott Lájkok:
  30
  Pont erre van szükségem egy pápára és a képére:D Meg az egész vatikáni zsinatra
   
  #13
 14. Baraboszi

  Baraboszi Vendég

  Ha kedveli a napozást, akkor jó esélye van arra, hogy okosabb legyen, és elkerülje az elmezavart - állítják a kutatók. Azt találták ugyanis, hogy a D-vitamin fokozott bevitele - a napozás vagy az olajos hal fogyasztása - jó kondícióban tartja az agyunkat, ahogy öregszünk
  Az eredmények azt sugallják, hogy a melegebb éghajlatra való elvonulás és a diéta segíthet frissen megőrizni az értelmi képességeinket. A manchesteri egyetem tudósai szerint a több D-vitamin-bevitel jobb agyműködéshez vezet a középkorúaknál és az időseknél. A D-vitamin akkor keletkezik, ha a bőrt napfény éri, de megtalálható egyes ételekben is, például az olajos halban. Segít a sejteknek felszívni a kalciumot, és fontos a csontoknak is.

  A kutatók nincsenek teljesen tisztában azzal, hogy a szellemi frissesség és a D-vitamin szintje pontosan milyen kapcsolatban van egymással, azonban az egyik lehetséges magyarázat az, hogy szerepe van az idegek védelmében.
   
  #14
 15. Baraboszi

  Baraboszi Vendég

  Nyolcvanegy éve házasok Nyolcvanegyedik házassági évfordulóját ünnepelte kedden Anglia legrégebb óta együtt élő házaspárja. Frank és Anita Milford 1928. május 26-án kelt egybe.

  [​IMG]
  [​IMG] [​IMG]
  Frank nemrég múlt 101 éves, Anita pedig júniusban lesz 101. Már évek óta egy Plymouth-i idősek otthonában élnek. Frank 60 éves korában ment nyugdíjba, addig a dél-angliai város kikötőjében dolgozott.

  Két gyermekük, öt unokájuk és hét dédunokájuk rendszeresen látogatja őket. Idősebbik fiuk, a most 74 éves Frank azt mondja: azért élnek még mindig boldogan együtt, mert mindig tudtak örülni a kis dolgoknak is, és főleg egymásnak.

  A házaspár mindkét tagja korához képest jó fizikai és szellemi állapotban van. Az ilyen rekordhosszúságú házasságnak pedig nincs semmiféle „mágikus trükkje”, mondják egybehangzóan. Elismerik, hogy néha még ma is összevitatkoznak ezen-azon, de hangsúlyozzák: minden este, lefekvés előtt csókkal és cirógatással búcsúznak egymástól, és ez a fontos.
   
  #15
 16. _Bq_

  _Bq_ Vendég

  Az teljesen mindegy, fogyasztói társadalom van arrafele, előbb-utóbb lesz neki tejcsokis meg mogyorós változata is, mert az kell a népnek. Azzal meg pont adnak a sz*rnak egy pofont:D
  Különbenmeg magyarázd meg egy édesszájú amcsi tizenévesnek, hogy csak keserű csokit egyen ezután, ha nem akar kipattogzani:) De ha meg is magyarázod, akkor meg nem a csokitól, hanem a gyorskajától fog...:D
   
  #16
 17. _Bq_

  _Bq_ Vendég

  Értem. Tehát, ha a(z ex-) főnököm elhúz(ott) 3 hétre Spanyolországba süttetni magát, akkor az szigorúan egészségvédelmi okokból történik:D

  (Ámbár, a szellemi frissesség megőrzésében lehet valami, mikor nem volt bent 2-3 hétig, határozottan kisimultak az idegeim...;))
   
  #17
 18. _Bq_

  _Bq_ Vendég

  Ebből is látszik, hogy oda még nem tört be az EU a szigorú állatvédelmi törvényeivel. Egy tiroli tehén számára, hasonló esetben már rég előírták volna nappalra az ipari fülvédő, éjszakára a zárt, hangszigetelt istálló alkalmazását.

  Edzőtábornak tudnám javasolni esetleg a tajvani kecskék számára a Sziget nagyszínpad előtti legelészést főműsoridőben. Ha azt túlélik, egy kis szélturbina már meg se kottyan otthon:)
   
  #18
 19. _Bq_

  _Bq_ Vendég

  További fejlesztésként javasolnám a webkamerás alkalmazások kiterjesztését, melyekkel az online áldásosztás, gyóntatás, szentmise celebrálás is megoldható lenne.
  Távlati célként lehetne kitűzni minden szószékre a kivetítők építését, valamint a templomokba a pap-LAN bevezetését, így gyakorlatilag az egész világon 1 ember meg tudná oldani a misézést, ezáltal nem kellene az eddigi hatalmas egyházi apparátust fenntartani. Végülis, gazdasági válság van, spóroljunk, ahol tudunk:cool:
   
  #19
 20. Baraboszi

  Baraboszi Vendég

  Gyónni már lehet online:D
   
  #20

Megosztás