Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Kötelező kukásmellény

Én nem bánnám, ha beérnék mellény helyett egy láthatósági pánttal. Sokszor láttam, hogy messziről jött motorosok önként és dalolva hordják, mert előbb észrevehetőek, de nem pusztulnak meg alatta a melegtől.
 
A kukásemellény engem nem zavarna, de a kötelező lesz a blokkolásgátló? Most akkor az összes ABS nélküli motor mehet a sunyiba?Az öreg vasak gyakorlatilag le lesznek tiltva az útról?
 
A kukásemellény engem nem zavarna, de a kötelező lesz a blokkolásgátló? Most akkor az összes ABS nélküli motor mehet a sunyiba?Az öreg vasak gyakorlatilag le lesznek tiltva az útról?
A kukásmellénynek feltétlenül kukásmellénynek kell lennie? A bringásoknak is gyártanak egy csomó trendi fényvisszaverős-láthatósági cuccot, simán lehet ugyanezt motorra is szerintem..
 
Na, azért a biztonsági övnek meg a bukósisaknak kimutathatóan van haszna életvédelmi szempontból, nem "csak úgy kitalálta valaki", hogy legyen kötelező... Viszont azt nem hiszem, hogy egy jobb motorosruhánál, amiben eleve szokott lenni valami fényvisszaverő betét, észrevehetőbb lenne a kukásmellény.
A kötelező ABS meg szerintem úgy lesz kötelező, mint ahogy pl. a pótféklámpa lett az... bevezették, hogy egy adott évjárattól kezdve kötelező gyárilag felszerelni vele az autókat, de a korábbi típusokba nem kötelező beépíteni.
 
Nnna, valószínűleg ők lesznek az elsők, akik nem veszik majd fel... :)
 
Igen, ez a tuning izé meg az ABS, és a környezetvédelmi akármi. Hát ennyi erővel a magyar buszpark 2/3-a 20 éves és nem kevés károsanyagot bocsájt ki. Gyanítom többet mint az én 15 éves motorom. Akkor azok is ki lesznek vonva a forgalomból?

A láthatóságival egyetértek, csak a kötelező mellénnyel nem. Legyen a ruhán, vagy egyéb módon, de ne kötelezően kukásmellénybe.
 
Most mit vagytok úgy oda, simán felhímezhető a kukásmellényre is a szárnyas koponya! ;-) :D
 
Majd ha mjnden autó rikító narancssárga és zöld lesz,akkor majd felveszem a mellényt.....Elhúzhatnának már a vérbe,sok pihent eu-s fasz!!!!!!!!!!
 
tényleg mi a picsának,amikor szembőljövő némely f.sz akkor sem hajlandó tudomást venni rólunk,amikor távolsági fénnyel közlekedünk...
 

Legújabb blogbejegyzések

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére