Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Fecsegő

Sziasztok!

Hát az elkeseredésem a tanfolyam miatt még mindig tart, ráadásul a munkahelyemen is szörnyen érzem magam. Úgy látszik kezdetét vette a depis időszak.:( Remélem Ti legalább jól vagytok!
 
Szép jó reggelt mindenkinek! Tegnap elcaplattam megnézni magamnak az új lakást, meg a leendő lakótársat (aki nem mellesleg már évek óta fogadott férjem) és annyira jól sikerült az ismerkedés, hogy ma másnaposságra hivatkozva nem mentem iskolába...
 
aludj még rá egyet és hátha a santander,ők nem kérnek vezetékes telefont,és hátha nem annyira figyelmesek és nem foglalkoznak annyira a bar listával.Meg lehet pozitívan kitölteni egy hitel kérelmet:)

santander? hahaha!! engem szétszivattak: a végén kezessel kaptam meg, pedig a bejelentett béremmel és a hitelösszeg arányával sem volt gond, napokig, hetekig húzták, a végén ők mondták, hogy akkor legyen inkább kezes a párom (őt ismerik, mert náluk van a jóval nagyobb hitele)
megkérdeztem a kereskedőt, h mi volt ez: "az hogy nő vagy és motort akarsz venni"... DISZKRIMINÁCIÓ:ne:
 
szia Évci! ne keseredj el! menni fog minden! amúgy hogy áll a helyzet? mikor mész legközelebb rutinozni?
.. sajnos a munkámat én is utálom :( minden nap úgy kelek fel, h ma megint be kell menni oda.. :( de ma például egész jól viselem a dolgot :D (talán még a tegnapi kis gurulás hatása..)
 

Legújabb blogbejegyzések

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére