Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Fecsegő

Oké, látom vannak akiknek az a legnagyobb szívfájdalmuk, hogy nem tudják ki vagyok. Szerintetek itt hányan ismerik egymást...? Hangsúlyozom most nem erről van szó, csak az értetlenek kedvéért.
http://motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=4027&session_id=JbkIKEOlgg.15763
Jé együtt motoroznak...

Akkor tedd hozzá azt is, hogy a fél társaság régről, vagy más egyéb fórumról ismeri egymást. De ha nehezedre esik, maradj az árnyas oldalon :cool:
 
Itthon és Kövér Viktóriának, nem a bemutatkozásban -van élet a csamon kívül is- és Nagykunból, csak nem akarok felvágni de a hétmérföldes csizmámmal ellépek Andrettiig. :)


Na kezdjük elölről vagy inkább fejezzem be ezzel :
- Nekünk, a csamnak nem mutatkoztál be, még arra sem vetted a fáradtságot, hogy az adatlapodat rendesen kitöltsd
- Nem természetes, hogy minden motoros oldalon ott lóg az ember lánya, legalábbis nekem nem természetes, ha körülnézel nem is találsz meg engem más ilyen oldalon ( de ha akarod a fbúkon meg a wiwen igen )
- Lehet, hogy találkoztunk már az életben, de komolyan azt hiszed, hogy minden krapekot megjegyzek csak mert két kerék szorult a feneke alá ?
- Bármilyen furcsa, de ez Csajokamotoron, a Viki valószínűleg lány társat keresett, különben nem a csajok honlapjára írta volna,
- Igen vannak itt pasik is szép számmal, de ha megnézed, akik itt régóta írogatnak, azok valamiért elnyerték a lányok elismerését, szeretetét, megbecsülését ! Az ő szavukra adunk, ismerjük őket, sőt nagyon szívesen motorozunk is együtt velük ! De ezt ők kiérdemelték ! Szerinted te jó úton jársz ?
- És még egy utolsó, de csak hogy igazságos legyek : mi itt barátnők vagyunk. Mindannyian, kivel szorosabban, kivel kevésbé, de tartjuk a kapcsolatot, összejárunk. Ebből következik, hogy össze is tartunk. De ezt gondolom a hozzászólásokból láthattad.
De ha legközelebb megyek az Andrettibe, ki fogom írni, ha arra jársz, szívesen megismerkedem Veled.
Béke Veled Rézbőrű !
 
Na jó, gardírozással szerintem elkéstünk, az alkalom meg elmúlt, úgyhogy lapozzunk. A "hű, de izgi, titokzatos vagyok, juszt sem válaszolok, mert addig is rám figyeltek" taktika ezzel elérte célját, megfelelő mennyiségű figyelemenergiát tankolt fel az, akinek égető szüksége volt erre, mi pedig jószívű lányok vagyunk, szívesen adtuk, úgyhogy ennyi! Uff!;)
 
Eztetet tanátam:
De nem tudom hova is illene igazán:

http://rgtekszer.hu/

A Drágámnak csináltattam ilyet tavaly novemberben a szülinapjára. Azóta éjjel nappal hordta, míg pár héttel ezelőtt az egyik fém karika eltört. Totál el volt vékonyodva a súrlódástól. Gyanítom amennyiért ők javítanák, annyiért újat is vehetnék, szóval keresek majd hobby boltba olyan karikát, hátha meg tudom javítani én is.

Egyébként elég egyedi. De nem lehet nagy a költségvetés, mert rendes bolti csavarok, alátétek és szilikon szerű szalagból van egyszerű csomózással :)
 
Voltunk bevásárolni: nemtáviratnak térdprotektort, én meg nem tudtam megállni, és vettem egy pinupos matricát.. csak tudnám, hogy passzol a Wolfiehoz?
 
A nyomtató-mizériám úgy tűnik véget ért, kaptam egy scannelős lézernyomtatót. Nem színes, de az nem is kell nekem. Ma heroikus küzdelem során telepítettem is, mindkét laptopra. Azért heroikus küzdelem, mert Linux a non plus ultra, de ahhoz kevés vagyok, amit nem két kattintással kell leszedni a szoftverközpontból. Telepíteni sikerült is, bár nem teljes a siker, valami szűrőt hiányol. A kislaptop win 7-es, arra könnyen ment, (Bár pici küzdés volt, mert kérte a telepítő CD-t, csak nincs CD olvasója...) és működik is. :) Végre van jó, működőképes nyomtatóm! :hura: A két tintasugaras megy ajiba rászorulóknak, a 15 éves Brünhilda meg vissza a tulajához.
 
Álltam ZP mellett a városban...
Rá is köszöntem...
Vajon megismert? :D
Biztos meglepődött, hogy egy KZ 500-on lát :D
Igaz fekete, de kawasaki... :)
 

Legújabb blogbejegyzések

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére