Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

CsamClub Galéria újdonságok, kérdések

Szia! Bocs, láttam tegnap, hogy írtál, csak elfelejtettem válaszolni. :)
Sajnos egyelőre nem jövök rá, hogy a tagokhogy tudnak kezdőképet beállítani. Amúltkor már azt kiderítettem, hoyg ez "admin lehetőség" és valószínűleg nem tudom átállítani.
 
Mivel úgy vettem észre, ezt a lehetőséget még nem nagyon használtátok ki, szeretném felhívni a figyelmeteket, hogy az új galériában lehetőség van a feltöltött képek képeslapként vagy emailben való elküldésére.

A képre kattintva a felső menüben a Kép Eszköztár legördülőjében a Küldd el képeslapként ill. a Küldés emilben linkre kell kattintani.

Próbáljátok ki. Jópofa. :hura:
 
Most Goyoval átállítottunk valamit... elvileg mostmár be tudtok állítani kezdőképet.

Azért nézzétek meg, mert nem látom, hogy mit láttok. :D

És előre is köszi a visszajelzéseket. (Jó, nem jó,nem működik, működik de...)
 
A megnyitott kép mellett a "kép eszköztár"-ra kattintva a felsorolásban megjelent egy olyan is, hogy admin lehetőségek (kép leragasztása-törlése- kategória kezdőképe stb.) (Hű ezt nem tudtam jobban megfogalmazni, kómás vagyok:D)
Szóval sikerült, köszi!:)
 
Sziasztok!

Valaki tudna nekem segíteni a képfeltöltésben?
Nem tudok feltölteni, mert nincs elég helyem...pedig még egy képet sem töltöttem fel.
 
Sziasztok!

Valaki tudna nekem segíteni a képfeltöltésben?
Nem tudok feltölteni, mert nincs elég helyem...pedig még egy képet sem töltöttem fel.
Szia :) Na figyú
Vezérlőpult
Képeid és albumaid gomb
És ott van a feltöltés gomb
Bővebben :
Hogyan használhatom az albumokat?
Tagként létrehozhatsz fényképalbumokat, amelyek a nyilvános profiloldaladon jelennek meg. Az albumokat a Vezérlőpulton keresztül tudsz létrehozni a 'Képek & albumok', majd az 'Új album létrehozása' linkre kattintva.
Minden albumnak lehet címe (pl. 'Marcsi horvát túrája'), leírása (pl. 'Egy csomó kép a nyaralásról') és három különböző típusa: Publikus, Privát vagy Profil oldal kép.

  • Publikus album - mindenki megnézheti
  • Privát album - csak az oldal üzemeltetői (moderátorok, adminisztrátorok) és a barátaid valamint a kapcsolatlistádon szereplők láthatják (Még több info)
  • Profil oldal képek - csak te láthatod. A profil oldalad kinézetének megváltoztatására szolgáló képeket tárolhatod itt. (Még több info)
Hogy kell képet feltölteni?
Ha létrehoztál egy albumot, elkezdheted a képek feltöltését. Egyszerűen menj az albumba, és kattints a 'Képek feltöltése' linkre.
Itt lehetőség van minden képet feliratozni, vagy beállítani, mint az album nyitóképe, ami a nyilvános profiloldaladon fog megjelenni. Ha törölni vagy szerkeszteni szeretnél egy albumot, annak címét, leírását vagy az album típusát módosítanád, kattints az 'Album módosítása' linkre. Ha egy képet szeretnél törölni, vagy szerkeszteni a feliratát, vagy megváltoztatnád az album nyitóképét, kattints a 'Képek módosítása' linkre.
Minden tag,akinek hozzáférése van az albumod képeihez, hozzászólhat azokhoz ahogy például a profiloldaladon is Látogatói üzenetként. (Még több info). A képhozzászólásokat törölheted az albumaidból vagy jelentheted az illetlen üzeneteket a moderátoroknak.
Ha feltöltöttél egy képet, a teljesméretű nézetnél a kép alatt megjelenő BB kód szöveg segítségével be tudod illeszteni a képet a bejegyzéseidbe.
DE:
szerintem a probléma a jogosultságoddal van ami azt jelenti hogy kevés képet tölthetsz fel mert kevés a hozzászólásod:
itt láthatod a jogosultságokat :
LINKitt a táblázatban +nézheted :csam:
 
Szia NaNa!
Kérlek,segíts,nekem!Kérted,küldjek képet a bemutatkozó cikkemhez,de nem tudom ,hogy kell.Próbáltam, a profil képem meg is változott,de több képet nem enged.Üdvözlettel,Motoros Nagyi
 
Szia!
Képet úgy tudsz küldeni, hogy írsz egy emilt nekem, és belecsatolod a képeket.

A többi kép: a profilképen kívülvan a logó, ami itt a fórumon jelenik meg. Ezt is a Vezértlőpultonkereszül tudod elérni.
A többi képet pedig a galériába töltsd fel!
Ha a Súgóban beírod,hogy képek feltöltése, szerintemmegtallod a választ. Ha mégsem, akor kérdezz!
 
az lenne a kérdésem, hogy van valamilyen egyszerű módja profilt tisztítani? Utóbbi munkáimból elfoglaltságaimból adódóan ritkán éltem közösségi életet online és azóta sokat változtam, a jelenhez szeretném igazítani a profilom is, olyasmi kéne mint egy nagy törlés, hogy aztán kevesebb adattal átláthatóbban lehessek jelen. Lehet rigolya dehát ... na mindegy vállalom :)
 
Azt hiszem, a profilbeállításoknál van egy olyan opció ami az alapértelmezettet visszaállítja neked.
 
lehet több időt kell majd rá fordítanom, nem igazán jön össze. És a képeim/mappáim is hiába törlöm ugyanúgy ott vannak
 
Ugyanerről leveleztem már egyszer KT-val. Neki is látszanak a kitörölt képei... egyelőre goyovalsem jöttünk át, hoyg miért.
Melyik galériát szeretnéd törölni? Hátha azt meg tudomcsinálni.
 
Nana!
Létezik, hogy nem tudok hozzászólni a saját képemhez?
Válaszolni akartam nektek, de nem jeleníti meg.
 
Már jóváhagytam... nem tudom, hogy lehet, majd átnézem a beállításokat.
 

Legújabb blogbejegyzések

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére