Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

CsaM jótékonysági naptár 2013

Kinek gyűjtsünk a 2013-as naptárral?

  • Vakvezető kutyák kiképzése (Baráthegyi Vakvezető Kutya Iskola)

    Szavazatok: 13 46.4%
  • NANE (Nők a nőkért, a családi erőszak ellen alapítvány)

    Szavazatok: 4 14.3%
  • Noé alapítvány (állatmenhely)

    Szavazatok: 1 3.6%
  • Macska alapítvány (macskamenhely)

    Szavazatok: 1 3.6%
  • Árvácska alapítvány (állatmentők)

    Szavazatok: 0 0.0%
  • Tetovált állatmentők

    Szavazatok: 2 7.1%
  • Pilisi –budai kutyamentők

    Szavazatok: 2 7.1%
  • Motorosok a gyermekekért egyesület

    Szavazatok: 5 17.9%
  • Egy privát család

    Szavazatok: 0 0.0%

  • Összes szavazó
    28
  • Szavazás lezárva .
Az első nem rossz, de nekem a 62-es jobban tetszik, csak azon nem látszik az egész motor. A 63-ast tuti nem ávlasztom, lehet hogy csakén látom de ott azért olyan furi a mosolyom mert igazából vigyorogtam volna mint a tejbetök és próbáltam visszafogni. Hiába na, nem megy nekem ez a"nézz morcosan" dolog....

Szerintem is a 62 a legjobb, viszont én is a motor miatt javasoltam az elsőt is. Az szerintem nagyon profira sikerült, meg hadd lássák a szép lábaid! Az a kép nekem azt sugallja, mintha tényleg épp most szálltatok vna le a motorról, hanyagul a válladra kanyarítottad a kabátot, aztán most mentek egyet sétálni :)
 
Mina, az első lány, akit fotóztál a motorommal végül nem lesz benne?
Hűűűha, úgy nézek ki mint valami bőrmaca, aki arra járt és ráesett a motorra :) :) :)
Hahaha :) Király!
A lábaimon még van mit dolgozni :)
:D


http://minafoto.hu/csam2012/ itten mindenki, mindenféle. Jövő hét péntekre kérném mindenkitől a jónak talált kép sorszámát.
 
Értékelem!!! minden értelemben.

Ha már Kikérétek a véleményemet akkor Tessék. :D
Mindegyik lányzótól csak az írom meg ami a legjobban tetszik.
Kommentet fűzök a végén felsorolásba.
A 6 os és 9 es kép között nagy volt a dilemma, de a 6 ra szavazok! (Habár a 9 es képen alig látszik valami a mociból a mosoly és az ahogy a kutyussal a képen rám néznek egyszerűen a vesémbe lát, és én ha ezt látnám egy képen és a kutyuknak gyüjtünk akkor én már keresném a píztárcám és venném a naptárat, de a moci is lényeg és hasonlóan lábról leverő az összhang)
14 es kép (Egy Vad Cica a motoron, egy Engedelmes Kutty védelmében. jó az összhang engem az fog meg.)
23 as kép (Rosszkislányosnak a 20 as képet mondtam volna, DE!!!! a 23ason. Ha egy ilyen nő egy kuttyot így pártfogol én a fél karomat adnám, hogy segíthessek vagy legalább lehessek a helyében... mármint a szőrös jószágnak... Wahúúúú Csóválni csóválnám, de ilyen szőrös nem kéne hogy legyen...)
30 as kép (Vadóc Jányzó, Jópofa kuttyal és mind a kettő bevállaós.. ez így tökély)
42 es kép (Jó Csajszi, Jó Moci, Bújós okos Kutty /Kedvencem a németjuhász!!!!/ mi kell még? Jah és Mr. Bean forever!!!)
53 as kép (Ímádom a motorom, de a a kuttyok sokat jelentenek számomra az amit nekem sugall a kép, egy oltári kedves mosoly, Hát igen!!!)
61 es kép (Nézz a szemükbe szerintem nem kell több. az 54 es is nagyon laza, de a 61 es jobbanmegfogott)
74 es kép (Fanky a vezér!!! Látszik minden a képen ami lényeg és itt is szerintem itt e leg lábról leverőbb a mosoly)
83 as kép (itt nincs kecmec, kezemben a póráz, ravasz mosoly, és csak lazán.. nagyon jó kép)
90 es kép (Nincs kétség... nagyon oda bc és azon a képen a kegjobb az összhang és látszik a moci is, Ha már motoros naptár... Bezzek ha aki megveszi tudná, hogy azok a lányokon nem is szoknya. :D)

Hogy is vannak akkor?
6-14-23-30-42-53-61-74-83-90
Állj.. ez csak 10 ... Lemaradtam valamiről? nem 12 hónap van? + a borító, bár azon azt hiszem a csoportkép lesz.

Minden esetre Csinosak voltatok Csajok és egy élmény volt titeket látni!!! Remélem alkalmam adódik még ilyesmire. Gratulálok a képekhet mégegyszer és természetesen a stábnak is akik mindezeket megcsinálták és összehozták.!!!!

Külön kérés... Márciusra nem lehetne a 23 as képet? 03.24 én van a szülinapom úgy szeretném ha az a kép fogadna abban a hónapban minden reggel... Lécci lécci lécci...

További szép estét vagy napot, vagy bármi.. ki mikor olvassa.

"Ha motorra szállnak a vad angyalok, útjukba nem állhat többé senki...."
 
Dylan a legjobb! :) Nálam ő a nyerő! Mina, minden elismerésem, szuper fotós vagy, tök jók a képek!! :DS(z)avazásra bocsátom a saját képeimet, határozottan bizonytalan vagyok azt illetően, hogy melyikkel is szeretném sokkolni a naptárvásárlókat. :D Én a 18-21-22-24-25-26-27-est találtam szalonképesnek a pofázmányom miatt. Bár az utóbbi hármat talán mégse kéne, elég nagy hasonlóságot látok az eb és a saját cickóm között. Inkább ezeket hagyjuk... :D
 
Dylan a legjobb! :) Nálam ő a nyerő! Mina, minden elismerésem, szuper fotós vagy, tök jók a képek!! :DS(z)avazásra bocsátom a saját képeimet, határozottan bizonytalan vagyok azt illetően, hogy melyikkel is szeretném sokkolni a naptárvásárlókat. :D Én a 18-21-22-24-25-26-27-est találtam szalonképesnek a pofázmányom miatt. Bár az utóbbi hármat talán mégse kéne, elég nagy hasonlóságot látok az eb és a saját cickóm között. Inkább ezeket hagyjuk... :D

A 25-ös tetszik legjobban, mert tudattalanul is olyan összhangban vagytok :) Olyan "velünk aztán ne szórakozz", vad nézés. Viszont a 24-re szavazok, mert ott látszik az egész motor, és azon is pont ugyanúgy mosolyogtok mindketten :) Erről a képről nekem az jön le, h számíthatunk egymásra, jóban-rosszban, elégedettséget, összhangot, bajtársiasságot sugároz, ahogy átöleled a kutyust, ő meg hozzádbújik. a 23 is hasonló, de a 24-en mindez sokkal hatványozottabb, közelebb vagytok egymáshoz. A 23-on van egy kis "távolság" köztetek, minden értelemben. Én ezt látom.
 
83 as kép (itt nincs kecmec, kezemben a póráz, ravasz mosoly, és csak lazán.. nagyon jó kép)

Izé... a 83 nekem is nagyon tecc, de ott, ha jól látom, elől van a Jojó kukija :elpirul2:

Én a 80 és a 84 között vacillálok...
A párom a 84-re szavaz, de ott "fületlen" a kutyám, és szörnyű az a hatalmas gatya, meg úgy tűnik, h a jobb csizma van a bal lábamon :muhaha:
A 80 viszont nem túl "szende"? Bár azon a Jojó jól pózba vágta magát: "vigyázok a gazdimra, ne közelíts!" :)
 
Én azt szeretném kérdezni, hogy ennyi az összes használható kép abból ami készült, mert ez elég kevés lehetőség.
Másnak van 10-nél is több képe. Én nem tudok választani.:(
 
Neked elég sok képnél csukva volt a szemed, vagy ugyanúgy nézel, csak a kutya változtat, vagy máshová nézel, stb. Próbáltam kiválogatni ami változatosabb és mondjuk jó lehet a naptárba is, csak azokat tettem fel mindenkinél amiből javaslom, hogy érdemes választani. Dobj egy mélt, és amikor a nagy gép előtt leszek, átküldöm a többit. Nem tettem fel mindenkinek az összes képét, mert az egyéniek úgyis csak nektek lesznek elküldve, másrészt meg kb 1000 kép közül mire kiböngészitek a magatokét, kihullik a hajatok (meg az én tárhelyem is véges).
 
Szerintem nem csak nagyon ügyes voltál Mina, hanem nagyon gyors is, főleg hogy meló mellett önszorgalomból dolgoztál rajtuk...
Köszönjük!
 
Természetesen nem bántani akarlak, csak a szembeülős képet hiányolom.
Valahogy olyan domina érzést kelt bennem egy pár képem. :( tanácstalan vagyok.
 
"Valahogy olyan domina érzést kelt bennem egy pár képem. :( tanácstalan vagyok.[/QUOTE]"

Akkor nem domina?;):D
 
Úgy látom még nincs minden készen, az én képeim még nincsenek meg. Nagyon várom! :) De a többiek jók lettek nagyon! Szavazni nem tudnék, minden képen láttam valamit, ami miatt azt lehetne választani. Szerintem ügyesek voltunk, a modellek is, a stáb is! ;)
 
No rajta vagyok a hiányzó képek előkutatásán, ma már lesz pár órám előkeresni az archive 3 terrából :D
 

Legújabb blogbejegyzések

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére