Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

csam hír: Pin-up tetkók, nagyharang - Amy Winehouse-ra emlékezve

NaNa

nanana, Life is Life!
Fórumvezető
CsaM Csajok
amy_winehouse_tattoo_1.jpg
Idő előtt véget értek az olykor melankolikusan soulos dallamok az aranytorokból, és a tetoválás formájában elkészült ,,bejegyzések" Amy Winehouse bőrnaplóján a brit
Bővebben...
 
Aki járatosabb a tetoválóvilágban, elmesélné nekem mire gondolt a cikkíró, amikor azt mondja, hogy a tetoválás gyógyító ereje?
 
Ezt pontosan én sem értem, de azt tudom, hogy a tetkóknak hatásuk van a viselőjükre, viszont nem mindig pozitív.
 
Aki járatosabb a tetoválóvilágban, elmesélné nekem mire gondolt a cikkíró, amikor azt mondja, hogy a tetoválás gyógyító ereje?
nem tudom elolvasni a cikket, mert 404-et ír ki, de azt tudom, hogy a szimbolumok régóta használatosak - akár gyógyításra is. Mindenkinek jelent valamit a lánca, gyűrűje mintája, legtöbbször nem is magáért az ékszerért, tetkó esetén rajzért viseljük, hanem annak jelentéstartalmáért (lsd. jegygyűrű, mely leginkább az elkötelezettséget, egymáshoz tartozást jeleníti meg).
Az un. egyetemes szimbólumok nemcsak az emberi gondolatok és hozzá fűződő tudás miatt hatnak ránk (pld. kereszt, mint medál), hanem azért is, mert kozmikus energetikai törvények megfelelői, mely az adott energia minőséget vonzza magához, illetve viselőjéhez (piramis alakzatok, kör, kereszt stb.)
Ezek pozitív hatást gyakorolnak az emberre, ám fordítottjaik (lsd. fejjel lefelé fordított ötágú csillag = sátánista szertartások elengedhetetlen kelléke) "emberellenes" hatással bírnak.
 
Nem ismerem igazán a lányt, a dalai szövegét sem. Alkatfunkcióit tekintve közvetlen, jó kapcsolatteremtő lehetett volna, mégis az állandó ködbe, kábulatba menekült a híradások szerint. Ha nőkkel tetováltatta tele magát nő létére, talán gondja volt a női feladatkör egy (vagy mind a négy) részével, és talán a szeretet megélésével-kinyilvánításával-elfogadásával is. Hiszen a tetkóin a női idomok, teltek, kerekek (gömb=tökéletesség, egység), az ajkai pedig arról tanúskodnak, hogy erős, mély érzelmeket él meg, és beszél(het) is róla. Nem tudom, megtette, legalább dalban? Mert megélni valószínűleg nem tudta. Vagy nem tudom, lehet, látatlanban hülyeségeket beszélek:D
 
Ezt sajnos már sosem fogjuk megtudni... a híradásokból sem derül ki, hogy milyen volt valójában. De a fejtegetésed nekem bejön. :D
 

Legújabb blogbejegyzések

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére