Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Belépés és Regisztráció - Olvasd el

Csacskának meg az a gondja, hogy a munkahelyi gépén be tudott lépni, az otthoni viszont fel sem dobja a bejelentkezős ablakot.
 
Figyelem már egy ideje, mert az enyém is kisbetűs lett: arra a következtetésre jutottam,hogy azoknak, akik úgy léptek be, hoyg új jelszót kértek a rendszertől, nagy betűs maradt. Azoknak, akiknek én változtattam meg, kicsi lett Pl. az enyémet goyo változtatta meg... szóval kipróbálnám, csak akkor nem fogok tudni belépni az adminba. De ha esetleg valami az elméletem igazolásaképp kipróbálná, azt megköszönném.
 
Jelentem, én is megoldottam azt, hogy az itthoni gépen is bejussak a csam-ra: eddig firefox-on próbálkoztam, most az exploreren, igy beenged :)
 
Ujjujj, én nem tudom mit csináltam, de végre itt vagyok, csak nem egészen jól :D
 
És A FB belépés működik? Mert a mailcímed ugyanaz,mégis más néven léptetettbe egyszer, nem?
 
Sajnos azok, akik freemaillel vagy citromaillel vannak regisztrálva, nem kapják meg sem az aktivációs kódokat, sem a jelszóemlékeztetőt, sem az én leveleimet, amiben új jelszót küldök.

Szóval legjobb lenne, ha gmailes címet küldenének egyből nekem, hogy ki tudjam cserélni a címet, és tudjunk kommunikálni a továbbiakban.
 
Látom, van, akinek még mindig problémát okoz a regisztráció.

Sajnos azokon, akik hibásan adják meg a regisztrációkor a mailcímüket, nem tudok segíteni... így az aktivációs kódot sem kapják meg,és én sem tudok nekik írni, hogy ez volt a baj. :(
 
Végig olvastam! Érdemes volt!
Végre választ kaptam arra is, hogy miért nem tudok új témát nyitni!
Kissé félrevezető, hogy jelenlegi "kukkoló" tagságom következtében, ha új témát akarok nyitni, az oldal nem figyelmeztet arra, hogy kukkolóként nem tehetem meg ezt! Ehelyett egy új ablakban arról kapok értesítést, hogy nem vagyok bejelentkezve, kattintsak egy linkre a bejelentkezéshez. Ha rá kattintok egy újabb ablakban azt az információt kapom, hogy már be vagyok jelentkezve. Ez mi??? :D :D :D

Na, mind1! Semmi sem lehet tökéletes! :)
 
Ugye-ugye? Egy ilyen kis hibát el lehet nézni egy tökéletes portálnak. :)

Amúgy nem tudom mi az, de dolgozunk rajta.
 

Legújabb blogbejegyzések

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére