Street Racer STR motoros kesztyű a MotoZemtől

Belépés és Regisztráció - Olvasd el

Szia!

Nekem olyan problémám lenne,hogy regisztráltam aktiváltam is az emaillel, de amikor rendelni akartam 2 esőruhát és a kasszára kattintottam ezt írta ki: User registration is disabled, it must be enabled in order to proceed.
Mit kéne még tennem, hogy működjön rendesen?
Köszi előre is!
Üdv!
 
szia, próbáld most újra. Elvileg sikerülnie kell. a vásárláshoz nem is kell regisztrálni.
 
Login név

Sziasztok!

Ma regisztráltam, de a nevemre kattintva egy korábban regisztrált (Bee) profilja jön be. Mit lehet tenni? (Így nem én ülök a motoron sem :D)
 
Szolgálati közlemény.

A regisztrációnál már választható a jogosítvány szerzésénél és a motoros évjáratánál a 2011-es év. Kijavítottam.
 
Meddig van a nevem alatt ez a megalázó benzintyúk titulus? Nincs a hímnemű kezdő fórumozók részére valami más jelző?? :p
 
Nincs! Ez nem kívánságműsor, ez női motoros oldal. Tessék elmenni bemutatkozni, sokat hozzászólni és idővel átírhatod majd magadnak bármi másra. :D Te vagy a kétezerhatszázadik akinek emiatt fáj a férfiúi hiúsága....
 
Én már jól érzem magam itt vagyok!!!De hol a mosolygós fejecske csak a chetnél találtam meg???
 
hehehe. beléptem facen keresztül, erre kaptam még egy profilt. nem lehetne törölni? ígérem, soha többé nem lépek be így!
 
hehehe. beléptem facen keresztül, erre kaptam még egy profilt. nem lehetne törölni? ígérem, soha többé nem lépek be így!

A facebookos belepes akkor leptet be a "rendes" accountodba, ha a CSAM-os es a FB-os email cimed azonos, kulonben uj tagkent jelensz meg (ahogy most is).
Ha nem tudsz belepni, kerj uj jelszot a belepesre kattintva, onnantol rendben leszel, vagy irj privit NaNa-nak (vagy nekem), hogy milyen jelszoval lepnel be, mi megadjuk es ha sikeresen beleptel megvaltoztathatod... :csa
 

Legújabb blogbejegyzések

CsamShop kendők

Back
Oldal tetejére