2020. 06. 10. - ELMARAD!!! - 21. Open Road Fest (Alsóörs)

NaNa témája a 'Eseménynaptár' fórumban , 2019 December 12.

ELMARAD!!! - 21. Open Road Fest
Kezdés dátuma: 2020. 06. 10. 10:00 AM
Befejezés dátuma: 2020. 06. 14. 02:00 PM
Időzóna: Europe/Amsterdam +02:00 CEST

Helyszín:
Pelso kemping

Alsóörs

Közzétette: NaNa

Megerősített tagok száma: 0
Erre az eseményre nem tudod jelezni a részvételi szándékodat...

Ez az esemény már elkezdődött vagy már elmúlt; a jelentkezést lezártuk.
 1. NaNa

  NaNa nanana, Life is Life! Fórumvezető CsaM Csajok

  Regisztrált:
  2006 Április 21
  Üzenet:
  22,028
  Kapott Lájkok:
  8,018
  [​IMG]

  Olvass még több cikket az Open Road Fest-ről a Csajok a motoron oldalon!


  Mint ahogy az elmúlt 20 évben, úgy 2020-ban is Alsóörsre zarándokolnak a zene és a motorozás szerelmesei. A környéken lakóknak is fontos nyárindító esemény a hagyományokhoz híven június második hétvégéjén, június 10. és 14. között kerül megrendezésre.

  Bár korábban azt terveztük, hogy egy év kihagyás után egy teljesen megújult köntösben, 2021-ben tér vissza az Open Road Fest, de a megkereséseket és visszajelzéseket figyelembe véve átgondoltuk a lehetőségeinket. Többen írták, hogy a programok mellett a legfontosabb a fesztivál közösségépítő ereje és hogy arra a 4 napra újra össze tudnak jönni a nagy baráti társaságok. Az elmúlt hónapokban minden erőnkkel azon dolgoztunk, hogy a jövő nyarat is együtt köszönthessük Alsóörsön.

  Örömmel jelentjük, hogy a ’Feel the Freedom’ életérzésről 2020-ban sem kell lemondanunk, a megfogalmazott igényeket követve egy új koncepcióval jelentkezik a fesztivál, amellyel reméljük, hogy még több embert sikerül majd megszólítanunk

  További infók hamarosan!
  http://www.openroadfest.hu/
  -------------------------------
  Feel the Freedom in 2020!
  More information soon: http://www.openroadfest.hu/en/
   
  #1
 2. NaNa

  NaNa nanana, Life is Life! Fórumvezető CsaM Csajok

  Regisztrált:
  2006 Április 21
  Üzenet:
  22,028
  Kapott Lájkok:
  8,018
  Kedves Open Road Festesek!

  Köszönjük szépen a türelmeteket! Rengeteg üzenet, e-mail és telefonhívás érkezett hozzánk az alsóörsi rendezvénnyel kapcsolatban, megértjük a kíváncsiságotokat, mi sem szeretjük a tudatlanságot. Folyamatos egyeztetés mellett több, mint egy hete azon a megoldáson dolgozik az egész csapat, hogy mikor és hogyan lehetne megtartani a rendezvényt.

  Az utolsó pillanatig kitartottunk, közel egy évig gőzerővel azon dolgoztunk, hogy újabb felejthetetlen négy nappal ajándékozhassunk meg Benneteket. Azonban az április 30-án bejelentett kormányhatározat értelmében, miszerint augusztus 15-ig nem tarthatóak meg a tömegrendezvények, sajnos lehetetlenné vált a fesztivál megrendezése júniusban, így el kell halasztanunk. :(

  ⚠Az új időpont: 2021. június 16-20.⚠

  Mik a lehetőségeitek megvásárolt jegyeitekkel?
  Az elővételes jegyeitek automatikusan érvényesek lesznek a rendezvényre az új időpontban is, függetlenül attól, ha az új időpontban megrendezett fesztivál jegyárai magasabbak lesznek. Amennyiben nem felel meg nektek ez az időpont, úgy két lehetőségetek van a jegyek árának visszaigénylésére:

  ➡A Harley-Davidson Budapest szalonban vásárolt jegyek árának visszatérítéséhez kérjük, hozzátok magatokkal a vásárláskor kapott woucher és számla eredeti példányát. Ezeket a bizonylatokat sztornózni kell, amit csak az eredeti bizonylatok birtokában tehetünk meg.

  ➡A Totaljegy.hu oldalon vásárolt jegyek esetében 2020.05.12 – 2020.05.31 között lehetőségetek lesz a visszaigénylési kérelmeteket benyújtani név, e-mail cím, rendelés szám megadásával a jegyinfo@openroadfest.hu e-mail címen. Fontos! Az e-mailhez csatolni kell a jegyet és a megvásárlásáról kiállított számlát is.

  Kérjük, vegyétek figyelembe a helyzet emberi oldalát is. A rendezvénnyel kapcsolatos költségek jelentős része kifizetésre került, ez mind olyan költség, mely a rendezvényszervező céget sújtja. Ez egy olyan helyzet, mely senkinek nem kellemes. Kérünk Titeket, hogy segítsetek minket azzal, hogy eljöttök az új időpontban megrendezett eseményre.

  Amennyiben egyéb kérdés is felmerülne a rendezvénnyel kapcsolatban, kérjük, az office@openroadfest.hu címre írjatok!
  Köszönjük szépen a megértéseteket!

  További infók: http://www.openroadfest.hu/
  -------------------------------
  See you 16-20 June 2021!
  More information soon: http://www.openroadfest.hu/en/
   
  #2
 3. NaNa

  NaNa nanana, Life is Life! Fórumvezető CsaM Csajok

  Regisztrált:
  2006 Április 21
  Üzenet:
  22,028
  Kapott Lájkok:
  8,018

Megosztás