2014. 03. 21. - Budapest Motor Fesztivál (Budapest X.)

NaNa témája a 'Eseménynaptár' fórumban , 2014 Január 26.

Budapest Motor Fesztivál
Kezdés dátuma: 2014. 03. 21. 10:00 AM
Befejezés dátuma: 2014. 03. 23. 10:00 PM
Időzóna: Europe/Athens +02:00 EET

Helyszín:
Hungexpo
Albertirsai út
Budapest X.

Közzétette: NaNa

Megerősített tagok száma: 2
Erre az eseményre nem tudod jelezni a részvételi szándékodat...

Ez az esemény már elkezdődött vagy már elmúlt; a jelentkezést lezártuk.
Igen, jönnek: 2
Nem, jönnek:
  1. _Bq_

    _Bq_ Vendég

    Oké, de akkor miért bérelnek területet vagyonokért a Hungexpo vásárvárosban ahelyett, hogy keresnének valami olcsóbb helyet? Eleve évek óta az megy, hogy egyre kisebb területen állít ki 1-1 képviselet, egyre kevesebb motort, a bérleti díjak meg nyilván folyamatosan emelkednek. Ez már kicsit ilyen "széllel szemben" dolog, hogy a piaci igények változnak, de mégis próbálják tartani azt, amire már nincs igazán igény, meg fizetőképes kereslet... Minek? Hagyománytiszteletből? És közben minden nagyobb képviselet csinálja évről évre a tesztkaravánokat, családi napokat, amikkel szemben egyetlen előnye lehet (ha még egyáltalán megvan ez az előny) egy nagy, összevont motorkiállításnak, hogy elvileg ott minden típus egyszerre van jelen. Gyakorlatilag meg hol az egyik, hol a másik nem állít ki, mert nem fér bele a büdzsébe... És összevonják horgász-vadász, meg hajós kiállításokkal, hogy legalább nullára kijöjjenek...
     
    #21
  2. Yamina

    Yamina Ősblogger CsaM Csajok

    Regisztrált:
    2006 Június 30
    Üzenet:
    8,119
    Kapott Lájkok:
    9,303
    Tudsz más területet aminek az infrakstruktúrája erre megfelelőbb és olcsóbb Pesten? Kvázi vonzóbb a szervezőnek? Vagy inkább kérdezd meg őt, és ne engem :D
     
    #22
  3. NaNa

    NaNa nanana, Life is Life! Fórumvezető CsaM Csajok

    Regisztrált:
    2006 Április 21
    Üzenet:
    23,606
    Kapott Lájkok:
    9,212
    Amúgy amennyire én tudom, a standok árai nem emelkedtek, legalábbis, amiket én kapok ajánlatokat, abban legalább 5 éve ugyanannyi egy stand ára. Gondolom azért is, hogy legyenek kiállítók. Viszont ha a Hungexpo nem emel, akkor kénytelen összevonni a kiállításokat, hogy akkor legalább kevesebb napon keresztül üzemeljenek ugyanannyi pénzért.

    Amúgy amennyire látom, így is minden héten van valami újabb kiállítás. Ja, és a keresztanyám mondta (aki kőbányai), hogy kőbányaiak minden kiállításra 500 Ft-ért mehetnek be. Ez szerintem tök korrekt.

    + pl. mi is kaptunk 20 + jegyet (a kiállítói jegyeken kívül) kisorsolni (igaz, tavalyelőtt még 50-et kaptunk), de ha mindenki ingyen jeggyel menne be, akkor tényleg csak a kiállítóktól befolyt bevétel marad. Meg mondjuk a kajásoktól...
     
    #23
  4. _Bq_

    _Bq_ Vendég

    A Gyömrői úton volt valami nagy csarnok, ahol rendeztek anno párat... egyet biztosan, amin még a Motorlandos időkben voltam kinn :D

    De nem is feltétlenül erre céloztam, hanem inkább arra, hogy nem célszerűbb-e valami célzottabb, hatékonyabb marketinggel megtalálni a potenciális vásárlókat, mint rugózni valami olyasmin, ami egyre kevésbé éri el a célját.
     
    #24
  5. NaNa

    NaNa nanana, Life is Life! Fórumvezető CsaM Csajok

    Regisztrált:
    2006 Április 21
    Üzenet:
    23,606
    Kapott Lájkok:
    9,212
    A Hit gyülis csarnokra gondolsz?
    Jó volt az is, csak a csupasz, testfestett csajoknak fel kellett öltözniük...

    az még Intermot volt...
     
    #25
  6. PapírCica

    PapírCica Origami-motoros CsaM Csajok

    Regisztrált:
    2010 Február 18
    Üzenet:
    1,002
    Kapott Lájkok:
    1,194
    Na és mikor lessz kisorsolva az a 20 jegy? Vagy más kisorsoltad, csak én azért nemtudok róla mert nem nyertem? :((
     
    #26
  7. Babulu

    Babulu Hivatásos Darazsász CsaM Csajok

    Regisztrált:
    2009 Március 8
    Üzenet:
    4,796
    Kapott Lájkok:
    3,716
    Tegnap este jött a válasz. Ha valakinek mégse kell, akkor újrasorolja NaNa.

    Teljesen egyetértek az előttem szólókkal. Főleg mióta voltam tavaly a tullnin. Nyilván a sógoréknál nagyobb a kultúrája ennek. Ott pl még tesztvezetés is van, a városba egy karika, bármilyen motorral. Szó szerint bármilyennel.

    A másik érdekesség, hogy voltam kint a bringaexpon, amit az utazáskiállítással csaptak össze és 1700-ért be lehetett menni. Annyit megért. Pedig még nagyon gyerekcipőben jár, legalábbis a motoroshoz viszonyítva.

    Én amúgy azért szeretek végigülni mindenféle vasat, mert itt megtehetem rosszalló tekintet nélkül, lehet lőni pár fotót. Tullnban ültem Diavelen és Panigalén is. Egy kép erejéig megérte :D De pl. azért másztam végig az új Hondákat, hogy megnézzem mi jöhetne szóba, mint következő vas. Nekem első körben a leér-e a lábam és fel tudom-e kanalazni oldalsztenderről kérdéskört kell megoldanom, erre pedig nincs is tökéletesebb hely :cool:
     
    #27
    Yamina kedveli ezt.
  8. birge

    birge Az igazi nyuszimotoros CsaM Csajok

    Regisztrált:
    2008 Március 5
    Üzenet:
    9,155
    Kapott Lájkok:
    3,253
    Én pl. azért megyek ki, mert
    a., ha ruha kell, akkor nem kell egyenként végigjárni a boltokat, ott van a legtöbb helyben (most mondjuk kesztyűt szeretnék)
    b., lehet egy csomó CSAMossal találkozni:)
    c., általában ez nálunk az öcséinkkel közös program, a családommal meg elég sajátságos a kapcsolatom, szóval megvannak az előnyei. Mondjuk öcsém idén Hollandiában van, ezt kihúzhatjuk:)
     
    #28
    Tagama és ekime6 kedveli ezt.
  9. _Bq_

    _Bq_ Vendég

    A bandázás-faktort, bár tudom, hogy benne van, eleve számításba se vettem, arra rengeteg más alkalmas(abb) hely is adódik véleményem szerint.
    Hogy mást ne mondjak, mi lett pl. a Mina-féle fotómutogatós felvetéssel? A hely adott hozzá, ha még él a felajánlása, időpontot lehetne egyeztetni, magatok között lennétek, olcsóbb a teszkóból piát meg rágcsát vinni, mint a hungexpos elszállt büféárakat kifizetni, nem kellene másik 10ezer embert kerülgetni, és nem kell bosszankodni a kiállítók által a motorokra tűzdelt "Kérjük, ne üljön rá a kiállított motorokra" feliratokon :D:D:D:D
     
    #29
    Utoljára módosítva a moderátor által: 2014 Március 19
  10. _Bq_

    _Bq_ Vendég

    Lehet, hogy Hit gyülis, arra már nem emlékszem. Ja, és akkortájt még belefért évente két kiállítás is, ha jól emlékszem, az Intermot volt a forgalmazóké, a Hungexpos meg az importőröké. Vagy akkor volt még az, hogy éves váltásban rendezték a kettőt, és az egyiken tudtál cuccokat venni, a másikon meg nyálcsorgatni... fene se emlékszik, régen volt :) A felöltözést meg elég rugalmasan áthidalták ilyen "hoztam is, meg nem is" típusú, hálós, meg necc cuccokkal... :D (Egyébiránt, ha valaki motorkiállításra a testfestett csajok miatt jár ki, és nem a motorokért, akkor az vegyen férfimagazint, járjon erotika kiállításra, menjen el peep show-ba, vagy nőjön fel a feladathoz, és szerezzen magának nőt :) )
     
    #30
    Tagama, Yamina, NaNa és 1 másik tag kedveli ezt.
  11. PapírCica

    PapírCica Origami-motoros CsaM Csajok

    Regisztrált:
    2010 Február 18
    Üzenet:
    1,002
    Kapott Lájkok:
    1,194
    :(
     
    #31
  12. leper

    leper Vendég

    Én egyszer voltam kinn, amikor az új vizes Banditok megjelentek. Elhatároztam, hogy olyat veszek, de előtte látni akartam élőben és rá akartam ülni. Lévén, hogy a sínek másik oldalán laktam, csak átsétáltam. Megnéztem a többi gépet is és maradtam a döntésemnél.
    Rá 2 évre nyertem itt a csamon egy belépőt, de végül úgy lett, hogy nem mentem el. Oda adtam valakinek, aki szintén nem ment el. Marha jó fej volt, oda adhattam volna másnak is...
     
    #32
    tt100 és NaNa kedveli ezt.
  13. Yamina

    Yamina Ősblogger CsaM Csajok

    Regisztrált:
    2006 Június 30
    Üzenet:
    8,119
    Kapott Lájkok:
    9,303
    Ami ingyé van azt leszarják rendszerint
     
    #33
    NaNa kedveli ezt.
  14. _Bq_

    _Bq_ Vendég

    Én azután voltam kinn utoljára, miután már eldőlt, hogy meglesz az 1.4, megvolt a hitelbírálat, és nagyjából már úton volt a motor az országba. Előtte egyetlen egyszer ültem olyanon, egy cimboráén a Komjádi uszoda parkolójában, egy talán 100 méteres fordulóra. A kiállításon meg már úgy voltam vele, hogy mostmár csakazértsem, majd a sajátomra egy hónap múlva :D
     
    #34
  15. _Bq_

    _Bq_ Vendég

    ...inkább nem mondok semmit...
     
    #35
  16. NaNa

    NaNa nanana, Life is Life! Fórumvezető CsaM Csajok

    Regisztrált:
    2006 Április 21
    Üzenet:
    23,606
    Kapott Lájkok:
    9,212

    ezért írtam most is, hogy aki nem tud elmenni, az most szóljon,mert még oda tudom adni másnak a jegyét.
    Amúgy tényleg ilyenek az emberek... csak azt nem értem, hogy ha nem érdekli, akkor minek játszik?
     
    #36
    PapírCica és Mamóca kedveli ezt.
  17. leper

    leper Vendég

    Engem akkor érdekelt, rajtam kívül álló okok miatt nem mentem el. Másnak akartam vele örömet szerezni, de nem élt vele. Viszont nem is mondta, hogy adjam oda másnak.
     
    #37
    Utoljára módosítva a moderátor által: 2014 Március 19
    NaNa kedveli ezt.
  18. Mamóca

    Mamóca ősanya CsaM Csajok

    Regisztrált:
    2008 Április 29
    Üzenet:
    2,293
    Kapott Lájkok:
    547
    NaNa , az én nagy fiamnak viszont óriási örömet okoztál vele! Egyébként is szeretett volna kimenni a kiállításra, de ma újságolta reggel, hogy nyert Tőled belépőt! :ok:
     
    #38
    PapírCica, Tagama, NaNa és 1 másik tag kedveli ezt.
  19. Alien

    Alien R.I.P. :( Moderátor

    Regisztrált:
    2013 Augusztus 3
    Üzenet:
    231
    Kapott Lájkok:
    684
    Én egyszer kaptam egy rendezvényre 10 ingyen jegyet. Elosztogattam a "barátaim" között. Olyan boldog voltam, hogy adhattam nekik ilyet. Majd meg se köszönték. Ez jó régen volt. Azóta rájöttem, hogy ők soha nem voltak a barátaim.
     
    #39
    Tagama, leper, NaNa és 1 másik tag kedveli ezt.
  20. Alien

    Alien R.I.P. :( Moderátor

    Regisztrált:
    2013 Augusztus 3
    Üzenet:
    231
    Kapott Lájkok:
    684
    Mellesleg én azokat a kiállításokat kedvelem, amik csak egy-egy témában jönnek létre. Mint pl. az EMAT 2011-ben a Millenárison. Ott nem kellett botladozni oda nem való majmok miatt. Most hétvégén majd lehet kerülgetni a boyracereket, akik áttévedtek a WRC Daewoo Matiz-októl a motorok közé.
     
    #40
    Tagama és NaNa kedveli ezt.

Megosztás